čtvrtek 11. září 2014

Truffle Moisturizing Make-Up

11.9.2014 17:00

Přeji hezkou středu.

Dnes je tomu 13 let, co se tenhel svět změnil....hrozně to letí a mám to stále živě v paměti....

No nic nebudeme truchlit, ale R.I.P. všem, co tam zahynuli, nejen kvůli teroristům, ale díky vládě USA, protože dnes již všichni víme, že to byla společná práce.

Mám pro Vás recenzi, kterou jsem Vám slíbila....nový make-up od Dermacolu....jak uspěl?




Make-up jsem obdržela od PR oddělení přímo od mé manažerky K. Tímto opět děkuji za zaslání a možnost novinku vyzkoušet! Moc si toho cením.

Co slibuje?:

Hydratační make-up SPF 15 s extraktem z bílého lanýže okamžitě splyne s pletí a vytvoří „nahý“, absolutně přirozený a bezchybný vzhled. Vaše pleť bude v průběhu celého dne svěží, rozjasněná a jemná na dotyk.

  • 4 přirozené odstíny
  • pro všechny typy pleti
  • dermatologicky testováno
  • bez parabenů 
Můj názor?:

Balení je klasická skleněná lahvička s pumpičkou, prostě klasika, která je nejlepší a nanásím si make-up ihned na kabuki štětec. Velikost je klasická (30ml), seženete ho za 329,-.


Obdržela jsem odstín č.2, myslela jsem si, že na mne bude světlý, ale krásně splnul s mým krkem! Pro mně zatím nejlepší make-up, co se odstínu týče.






Konzistence make-upu je hutnější, ale stále tekutá. Není nijak parfemovaný nebo já aspoň nic necítím =D.


Nanáší se dobře, ale musíte dát silnější vrstvu, při tenké vrstvě má tendence dělat mapky. Což mně nevadí, protože všechny make-upy musím nanášet v silnější vrstvě...


Tento make-up vůbec nedoporučuji mastné pleti! Je příliš mastný a já se smíšenou pletí ho ani na suchých místech nemůžu přepudrovat. Jinými slovy se stále lesknu a nezměnil by to ani kamión pudru.


Další věc je, že sice neobsahuje parabeny, ale obsahuje silikony....při představě, že si udusím pleť silikonóvou bází a na to ještě plácnu silikonový make-up....myslím, že to nezní jako symfonie pro problematickou pleť....


 S výdrží to jde z kopce....make-up díky mastné konzistenci nikdy nepřilne k pleti, popsala bych to jako by, že vytvoří masku, která visí nad pletí. Na mé problematické pleti dělá strašnou neplechu. Zvýrazňuje šupinky a kolem pupínků dělá nevzhledné fleky, však koukněte na fotograii... Kdyby někoho zajímala krycí schopnost, tak je střední střední.


Sumasumárum, nelíbí se mi mastný finiš, který nejde přepudrovat ani silně krycím pudrem. Když se Vám to podaří, tak efekt matné pleti vydrží cca 2 hodiny a poté můžete opět pudrovat. Celkově výdrž make-upu je mizerná - krásný vydrží cca 3 hodiny a to si při 10ti hodinnové pracovní době nemohu dovolit, ho neustále nanášet.

Uděluji 2 hvězdičky. Zasloužil si je za silnější krytí, krásné nanášení (ale v silné vrstvě!) a perektní odstín, žádný mi takto barevně nikdy nesedl. Nějvětšími prohřešky je mastný finiš, nemožnost přepudrovat, po cca 2 hodinách kolem pupínků zflekatí (a zhoršuje mi je) a vystoupí šupinky. mastná maska visící nad obličejem. Tento make-up se prostě nepovedl =/ Za mně ho nedoporučuji a holčiny s mastnější pletí by se mu měly vyhnout úplně. Vůbec nesplnil, co sliboval =/


Už jste ho vyzkoušely? Budete si ho kupovat? Na dnech Marianne by snad na něj měla být sleva....já to nevím, protože na dny marianne vůbec nejdu ;)

24 komentářů:

  1. já mám podobnou neplechu s tím rimmelem ve skle, s tím modrým víčkem... :-D
    takže si ho asi nechám docela ráda ujít :-)

    Ale výsledek ti nezávidím.

    OdpovědětVymazat
  2. Ellen ty modrý lahvičky začínají být podezřelý =D

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě by to nebylo vůbec s mým mastným ksichtem :-) Max jako na promaštění kolem očí, kde jsem suchá :-D

    OdpovědětVymazat
  4. a to jsem se na něj těšila :DD i když ten modrý Rimmel taky podle spousty lidi není na mastnou pleť a mně sedí perfektně:) tak nevím, jestli to zkusit nebo ne :D kurniik :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na tuhle recenzi jsem byla hodně zvědavá, ale bohužel to teda asi nebude nic pro mě. Mezi obočím jsem šupináč a tohle je přesně to co nehledám :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Zkoušela jsem v drogerii a přemýšlím že bych ho asi vzala na zimu, ale to mám BBčka a tak pořád váhám ... :\

    OdpovědětVymazat
  7. Blani to by ti zalézalo do vrásek věř mi...

    OdpovědětVymazat
  8. Alice jen ti řeknu, že to není jen můj názor ;) Mám i inormace od holčiny, co má suchou pleť a neproblematickou a dělal jí to stejné! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. veronika tak to si ho vůbec nepořizuj, já jsem šupináč na nose a okolí a děsný...

    OdpovědětVymazat
  10. Veronika tak uvidíš, já vím i o jedné se scuhou pletí a taky jí neseděl a dělal jí to stejný, co mně ;)

    OdpovědětVymazat
  11. ty jo, ty jo, dobrý vědět :)
    Zlatý BBčka, jo! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Adriana, tak BB (kromě skin79) nemá skoro žádné krytí ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Takže je to jasný...kašlu na Lanýže...zůstanu si pěkně u svého Caviaru, též od Dermacolu. Díky za recenzi :-))

    OdpovědětVymazat
  14. O make-upu jsem se dozvěděla celkem nedávno. Vůbec jsem ani netušila, že Dermacol něco takového chystá. No musím říct, že ta lahvička vypadá jako od Rimmelu..
    Každopádně jsem moc ráda, že jsem narazila na tuto recenzi. Už jsem si ho chtěla jít kupovat, ale jak vidím, co všechno na něm kritizuješ, tak se mu budu vyhývat oblouknem. Pleť mám spíš mastnější, takže bych vypadala jak namočená v oleji :D Jediné, co mě zaujalo je ta světlost odstínů - mám celkem problém sehnat make-up, který by mi seděl.

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  15. Kejt tak nerada kritizuju, protože mám dermacol ráda, ale rozhodně nebudu lhát =( Jinak pokud si myslíš, že by ti sedla tahle dvojka jako mně, tak hlásím dnešní update....koupila jsem si nový revlon colorstoy (já už jeden měla) a saind beige je úplně to samé! Sedl mi jak dlouho nic! Je teda s oranžovým podtonem, ale myslím že z těch 20 odstínů,určitě natreíš na ten svůj! =) Pro mě teď best make-up!

    OdpovědětVymazat
  16. hmmm takže zase nic.. a to tak hezky vypadal, ale s mojí mastnou pletí mám zase smůlu

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem naopak z něj nadšená. Je to nejlepší makeup pro mou pleť, co jsem kdy vyzkoušela ( a že jsem jich zkoušela hodně a to i o hodně dražších) krásně mi splyne s pletí,odstín mi sedí dokonale. Konečně jsem našla to právé po x letech :)
    Je vidět, že každý musí vyzkoušet na sobě. Holt každému sedí něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem s ním naprosto spokojená jako Lucie a to jsem ho mohla i testovat ještě než se dovezl do drogerií. Každému sedí úplně něco jiného.

    OdpovědětVymazat
  19. vezměte v potaz, že nepoužívám bázi....make-up muí vydržet bez báze... pokud vám make-up sedí i bez ní tak gratuluji ;)

    OdpovědětVymazat
  20. ahoj Tess .. takový problém jsem měla s make-upem od Alverde. Vůbec se do pleti "nevsákl" ale zůstal na povrchu a nešel zapracovat . hruuuza :)

    OdpovědětVymazat
  21. Michaelka nj, ale byl taky takhle šíleně mastnej?

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...