úterý 2. září 2014

♥ Viva RiRi ♥

2.9.2014 17:00

Přeji příjemné úterý!

Koho štve ten neustálý déšť? mně hrozně! U nás se kope nové parkoviště a nemáme ani chodník, takže musím lozit přes louku abych došla na bus....no louku...to je už bažina!!! No hrozný týden zažívám....všechny boty zničený...jak jste na tom Vy? =D


Dneska si dáme tip na jednu rtěnku....Do včerejška jsem žila v tom, že už jí neseženete, ale M.A.C. udělal vyjímku a tahle krasavice bude stále (nedokážu říct, jak dlouho) na pultech =)



Vím, že jsem nedávno v jednom tagu plácala něco o tom, že bych si nikdy nekoupila rtěnku za víc jak 500,-......člověk míní, život mění....znáte to =D 





Při návštěvě pražského M.A.C jsem byla celou dobu konsternovaná touhle rtěnkou....nemohla jsem z ní spustit oči....když jsem pak uviděla swatch na ruce, tak moje jediná věta, co jsem ze sebe vyrazila, byla: "beru jí". Jenže na Chodově vyprodaná a na Palládiu to stejné....."Možná jich pár zůstalo na Václaváku, který rekonstruují"....tak zněly slova prodavačky....Jediná šance? Zavolat mezi 12tým a 14tým srpnem na Václavák, zda jim tam jedna nezbyla. 


Volala jsem až 14týho a přesně jsem se trefila do dne otevíračky =) A měli jí! Ani vteřinu jsem neváhala a už jsem diktovala adresu. Pořád mi nevěříte, že jsem se do ní zamilovala? Tak já Vám to ráda dokážu.... já se nezeptala ani na cenu, protože mi to bylo absolutně ukradené, kolik bude rtěnka a dobírka stát, prostě jsem jí chtěla!!!!


Pak přišlo týdenní netrpělivé čekání....a konečněěěě dorazila! 


A jaká je? Barva je naprosto nepopsatelná! Jedná se o studenou červenou se zlatými miniaturními třpytkami, které rtěnce na slunci (to by nějaké muselo být, že ?) dodávají neskutečný sexappeal. Je to prostě něco neskutečného a neuvěřitelného.

Voní sladce a krásně, ale není to nic, co by Vás obtěžovalo a hlavně nevoní příliš intenzivně ;) 


K balení asi není, taky co dodávat....to je prostě kouzelné... Červený jako by semišovaný obal ukrývá černou tubu s podpisem Riri. Vše je bytelné pevné a krásné. Samozřejmě nechybí ani označení M.A.C.

na slunci, barva moc neodpovídá

Co se týče konzistence - nejedná se o hydratační rtěnku, je spíše sušší, ale nezalézá do vrásek a nevysušuje....já tyto konzistence miluju. Asi nikdy nepochopím, jak někdo může milovat barevné balzámy na rty, které se rtěnkou nazvat nedají =D Barva je sytá od prvního kontaktu se rty. Nanášení je skvělé, ale jakmile promnete rty, tak má tendence vycestovat z okraju rtů (to neřešte, já mám pofidérní rty jsem zjistila =D). Doporučuju konturku a pokud nemáte pevnou ruku, tak určitě štěteček.

barva odpovídá na 100%, na slunci

Asi si teď už myslíte, že je to svatý grál mezi rtěnky...ale bohužel, chyby se našly =/ To mně štve a to hodně....jde o výdrž....je fakt pouze cca hodinová =/ Nemám bázi pod rtěnky, ale rtěnky mi vydrží normálně kolem 4 hodin, tato se po hodině začne samovolně vytrácet a zůstává pouze obrys....a to se mi opravdu nelíbí! Odpustila bych jí, že jako u většiny výrazných rtěnek stačí málo a máte rtěnku rozmázlou i na tváři, ale hodinová výdrž je opravdu málo =/ Takže, když někam jdete, kontrola min. každých 30 minut je nutná.... 
S jídlem a pitím se vytrácí podobně jako samovolně, pouze proces urychlíte.

v místnosti

po snídani =/

V celkovém hodnocení pozvednu nádhernou barvu, skvělé balení s vlastnoručním podpisem zpěvačky a skvělou konzistenci. Tato rtěnka se Rihanně opravdu povedla a myslím si, že je to ten typ červené, co by slušel každému, protože kombinuje studenou červenou s teplými třpytkami. Co musím zkritizovat, tak je malá výdrž =/ Z celkových 5 bodů uděluji 3. Kdyby někoho cena zajímala, tak jí přesně nevím, ale i s dobírkou mě rtěnka stála 600,-. Výhoda je, že nemusíte do Prahy, ale pouze si vše vybrat a nechat si to poslat. Pokud jste vizážisté nebo VIP a máte u M.A.C. slevu, tak na tuto limitku se slevy nevztahují. Rozhodně nákupu nelituju, protože takovouhle červenou každý den nepotkáte a jsem pyšná, že je v mé sbírce =) 

Ta bedna v které to přišlo mně fakt rozesmála =D Kdyby to nebylo u sousedky, tak to asi nepřevezmu =D

Pro všechny milovníky Rihanny mám skvělou zprávu....Bude další série Viva Glam Rihanna 2 pro podzim 2014 a můžete zakoupit tuto rtěnku a lesk =) Na fotce se mi moc nepozdává, ale třeba to bude láska na druhý pohled v realitě ;)

zdroj



19 komentářů:

  1. No 500 už je docela dost.
    Jinak déšť mě pěkně drtí, pořád mi je zima, blbou náladu mám a prostě mě to nebaví :(
    neposedarium

    OdpovědětVymazat
  2. Bublinka 500,- je hodně, ale když se zamiluješ tak to neřešíš =)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si teď koupila ruby woo :)

    OdpovědětVymazat
  4. je to dost peněz a zatím jsem žádnou takovou nenašla, abych byla ochotná to za to dát.. ale balení je krásné, barva je kouzelná, sice asi ne pro mě, ale tobě sluší..
    a déšť? mně to nevadí.. ale nemusím se plazit přes bažinu

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá fantasticky a opis tvojej radosti je skvelý, ale tá výdrž by nahnevala aj mňa a to dosť!

    OdpovědětVymazat
  6. Barva je to krásná, o tom žádná, ale ta výdrž. No nevím, nijak mě rtěnka neoslovila.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  7. Tess, ty že máš všechny boty zničený? Ty, s tolika páry bot? :-D Recenze super, barva taky a dost jsi mě nahlodala s tou novinkou od Rihanny, mě se na fotce ta barva fakt líbí....

    www.beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  8. Ella a UltimateChick tak jako je to děs, ale za tu barvu, to přetrpíte =)

    OdpovědětVymazat
  9. Blani jenže já mám letní a zimní boty a mezi ím nic...a broď se v balernkách =D jinak já tě nenahlodala, nebt Lucky, tak o ní taky nevím ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Už je moje a 2 na mne musí počkat do pátku na Chodově :D
    Jinak jsem neodolala až po téhle recenzi
    Nicméně, já výdrž prodlužuji nanešením, obtisknutím, zapudrováním přes kapesník a znovu nanešením, to mi rtěnky vydrží i 2x déle, než osttaním :)
    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  11. Blondies....já taky pudruju nemysli si ;) a právě, že nevydrží...jako by se vsakovala a proto mizí...však budeš kočka a bude ti slušet víc než mě ;) a půjčíš mě na vyzkoušení tu dvojku, abych jí kdyžtak v říjnu koupila taky? nebo si jí zase nechala poslat? =D

    OdpovědětVymazat
  12. tyo škoda té výdrže :( barvička je pěkná a když se do něčeho člověk zamiluje, tak cena prostě nehraje roli, to totiž jinak nejde :)

    OdpovědětVymazat
  13. Teda, opravdu vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně drží. Cca tak ty tři čtyři hodiny, když nejím. Ale pořád piju vodu a je to v poho. Chce to ale fakt dobrou konturku. Nepudruju, primery na pusu se mi neosvědčily. Používám pod rtěnky už milion let All about lips od Clinique. Btw, Clinique i M.A.C. patří do koncernu EL. Proto ta krabice. V ČR mají i stejný management.

    OdpovědětVymazat
  15. Martina já vím, že clinique a mac je jedna firma, ale já mluvila o velikosti krabice =D Mně tedy bohužel nevydrží =/ ale je nádherná, pořád jí nosím

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...