středa 26. února 2014

Velká recenze kosmetiky AVON

26.2.2014 20:00
Zdravím Vás,

dnes jsem si vzala nový katalog od Avonu a chtěla bych Vám napsat svůj názor na tuto značku a především udělat velkou recenzi všech výrobků a vyzdvihnout ty, které podle mě za něco stojí. Takže pokud máte zájem a nechcete kupovat na slepo tak se pojďte kouknout.

odkaz zde

Možná se divíte proč jsem zrovna použila dva nádherný králíčky, ale hned Vám to osvětlím.
Velice se debatuje nad tím, že Avon a jiné další značky testují kosmetiku na zvířatech, firmy to vyvrací, lidé je napadají, firmy se obhajují atd. atd.....prostě nesmrtelný kolotoč....
Pokud by se prokázálo, že Avon svojí kosmetiku na zvířatech testuje tak jsem sní okamžitě skončila, protože jak už mnohým z Vás došlo, tak jsem velký ochránce zvířat.

Avon používám minimálně 10 let ne-li déle. Vyzkoušela jsem všechny jejich produkty a to myslím naprosto vážně =D
Poslední dobou již tak neobjednávám, jako za mladých let (kde ty časy jsou =D), ale když objednám, tak pouze výrobky, které za to opravdu stojí.
Avon bych přirovnala ke značce Essence. Některé výrobky jsou výborné a jiné nestojí ani za řeč a jsou to pouze vyhozené peníze.
Nyní běží katalog č. 3 a pojedu stránku po stránce, abych na nic nezapoměla (nebojte zas tak podrobný to nebude =D).

odkaz zde

Jak vidíme, Avon opět hlásá o nějaké nové převratné voňavce. No tak to vezmeme hned z první...všechny voňavky v Avonu stojí za prd! a to doslovně. Sice některé nádherně voní, ale výdrž je cca hodinu potom po parfému není ani zmínky. Jediné co vydrží o trochu déle je parfém Today Tomorrow Always. Takže pokud parfém, tak jedině tento nebo jinak každou hodinu převonět, ale mě by to tedy ubíjelo.

Tak to bychom měli parfémy. Poté potkávám stránku s rtěnky. Absolutně se nemohu v těch jejich řadách vyznat všechny obaly vypadají úplně stejně, ale každá se jmenuje jinak a každá prý umí něco jiného. Objednala jsem si jen pár rtěnek od Avonu a co myslíte? No opět žádný zázrak to nebyl, rtěnky jsou málo pigmentované a výdrž také žádná. Lesky na rty moc nepoužívám, ale ty co jsem použila tak taky žádná hitparáda. Takže za mě také ne.

Hned na další stránce vidím jakousi novinku mezi stíny. No ono je to úplně jedno zda je to novinka nebo ne, protože tyto stíny jsou opět k ničemu. Jediné stíny, které byly dobré, byly jakési kouřové a ty už samozřejmě neprodávají. Pokud hledáte stíny, které vůbec nepráší, ale také nenanáší moc barvy a vydrží cca 3 hodiny, tak směle do toho, já potřebuji stíny, které vydrží celý den. Takže za mě také ne.

Vedle těchto stínů vidím legendární řasenku BigSHOCK (konečně to nebude vypadat, že jsem proti této značce zaujatá =D). Jinou řasenku již několik let nepoužívám. Zkusila jsem mnoho řasenek, ale této se vyrovnala pouze řasenka od Bourjois, která co? se samozřejmě již neprodává. Od Avonu jsem dostala dárkem ještě novinku Mega Effects a to je teprve mazec! Dlouhé a husté řasy a lidé se mě ptali proč jsem začala nosit umělé řasy =DDDD Takže za mě ano, ale pouze BigSHOCK a Mega Effects, zbytek je úplně k ničemu a všechny mají jedno společné - rychle vysychají!

Poté zde vidím jakési vysunovací tužky na oči, pár jsem si jich koupila, ale tím se namalovat to je za trest. To se vůbec nepřichytává na víčko, nevím jak se s tím, kdo mohl kdy namalovat. Takže absolutně NE!
Tužky na obočí a na rty jsou asi stejně kvalitní jako vysunovací tužky na oči. 

Poté zde vidím jakési krémy na hubnutí...tohle po mě nechtějte, to je jak věřit na ježíška....

Vlasová kosmetika od Avonu? Možná je dobrá, možná ne, toto nevím, protože mě hrozně vadí, že všechny přípravky voní stejně a to je na mě moc. Hřebeny nejsou špatné (ještě když jsem neznala Tangle Teezer), ale ne pro husté vlasy, všechny jsem je v rukojetích ulomila.

Potkávám tady krémy na obličej Anew pro ženy 35+...no tam jsem ještě díky bohu nedospěla =D, ale používám růžovou řadu pro 25+ a zatím je to dobré, ale nemyslím si, že pro ženy nad 40+ budou k něčemu a k redukci vrásek to podle mne nebude. Růžová řada obsahuje i BB cream, který teda není nikterak závratný. Takže zatím ano, ale BB cream ne =)

Řada Luxe je něco lepšího než vše ostatního v katalogu (dle jejich slov). Vyzkoušela jsem make-up, který vůbec nekryl a výdrž nula a to je v plné ceně za 400,-! Myslím si, že za tuto cenu se dá sehnat mnohem lepší makeup. Dále jsem vyzkoušela pudr a, že by byl také nějak převratný to se také nedá říct. Srovnatelný s ostatníma pudrama v katalogu. Dle mě předražená kosmetika na nic.

Novinkou jsou štětce....no myslím, že dále nemusím pokračovat...jakmile jednou přičuchnete ke kvalitním štětcům tak Vás TYTO štětce nemůžou ani zajímat.

Make-upy až na jeden jsou k ničemu. Jediný dobrý je Matující make-up, ale výdrž teda taky není závratná. Všechny ostatní make-upy jsou takové nemastné a neslané a jako u všeho nic nevydrží.

Laky na nehty tak těch mám doma kvanta sice výdrž nic moc, ale jejich taková škála, že si vždy musím nějaký vzít. Zde je ten hlavní problém na fotce odstíny vypadají hodněkrát úplně jinak než v reálu. Těmto lakům tleskám a často bývají za 80,- což není žádná šílená suma a proto je mám ráda, takže za mě ANO.

Colortrend...dostáváme se k takové kosmetice, která je kvalitnou srovnatelná asi s Miss Sporty nebo SHE, no prostě hrůza, avšak mezi touto hrůzou se vyskytla jedna tužka na linky. Líčím se sní bezmála tak 10 let a žádnou jinou tužku nepoužívám a co je na ní tak zázračného ptáte se? Výdrž skvělá, pigmentace skvělá a především se skvěle nanáší, ale nenechte se nalákat....tato tužka je dostání tak 4x do roka jako speciální nabídka k Vánocům, MDŽ apod. Dejte si však pozor, oboustranná tužka z řady Colortrend, která je v nabídce skoro pořád, nemá stím to skvostem co do činění a je úplně k ničemu. Tužka musí být prostě stejná jako je na fotce a bývá okolo 39,- a v ten moment je skupuji ve velkém a schovávám na horší časy než se zase objeví =) Takže díky bohu za ní =)


Odkaz zde

Řada Naturals a Senses krásně voní, ale to je tak vše -vůně po sprše, umytí hlavy atd. hned vyprchá a účinky stejně tak. Řada Solutions taky nic extra.  
Řada Avon Care je taková nijaká ani nenadchne ani neuchvátí, používám jejich krémy na ruce a měla jsem i odličovací gel.
Řada Foot Works - to stejné jako Avon Care.
Řada Avon Simple Delicate je zase výborná a jejich výrobky pro intimní hygienu splňují to co mají, takže tleskám!
Řada Planet spa je absolutně famózní a jejich výrobky zcela miluji a chápu jak na nich někdo může mít závislost, ale zázraky také nečekejte =)

To je asi vše, jediné co bych dodala, že byla výborná řada Liv Botanicals, kterou jako všechno dobré zrušili.

Jaký máte Vy názor na kosmetiku Avon? 
Podělte se o své názory a tipy =)

6 komentářů:

  1. Já mám z Avonu zelený peeling, který si vychvaluju až za hory. Vždycky potom mám takový pocit, jako by v mojem obličeji byly dírky, které by dýchali. :D :) Takže ten za mě jo. Můžu ho srovnat s peelingem od Vichy, který stál s prominutím za prd.. Taky miluju tělové spreje, protože nádherně voní.
    A s tou výdrží souhlasím. Mám rtěnku a lesk od Avonu, oba miluju kvůli barvě, ale bohužel jsou dobré jenom na focení, protože delší dobu nevydží.. :(
    ale moc pěkný a zajímavý článek !! :)
    www.kikisworldofbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji mockrát za pochvalu =) Z jaké je řady ten peeling? Každá jsme jiná a každé nesedne to stejné, ale zde je největší kámen úrazu "výdrž", která je nulová =(

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel, Avon dle tohoto článku testuje.... http://www.netestovanonazviratech.cz/faq/je-kosmetika-alverde-avon-oriflame-testovana-na-zviratech.htm
    Ono to tak má více kosmetických firem - říkají, že samotné výrobky netestují, a to je pravda, ale některé jednodlitvé složky prostě v minulosti testovány byly :/

    OdpovědětVymazat
  4. Karolína...to je hrozné...jak si ,můžou dovolit na ten katalog napsat, že nejsou? Achjo =( chudáčci zvířata...

    OdpovědětVymazat
  5. Aj ja som začínala s avonom už dávno cca 8 rokov na strednej. Objednávala som od mojej vychovávateľky, z každého katalógu som musela niečo mať. Milujem planet spa, vyskúšala som už naozaj všetko aki píšeš :) Tiene neobjednávam už roky, ani špirály, mne proste nevyhovujú a vyskúšala som asi 10. Ani šampóny nie, mne sedí máločo, po všetkom mám lupiny. Potom mám rada krémiky na nohy, olej na vlasy, telové krémy skoro všetky ( hlavne palanet spa), a samozrejme intímne gély

    OdpovědětVymazat
  6. Sprcháče z Avonu sú fajn, mne sa páčia aj zaujímavými obalmi, aj tým, že vône sa neustále menia. Tiež mám rada avon krémy na ruky a tiež krémy na nohy, ďalej masky pleťové z radu Planet Spa som zatiaľ skúsila len jednu, ale vždy ma rad Planet spa veľmi lákal, takže som si objednala ďalšiu masku. Vlasovú kozmetiku veľmi od Avonu nepoužívam, jedinou výnimkou sú séra a oleje, tie som skúsila a najlepšia sa mi zdala kúra s marockým arganovým olejom, tá je fakt vydareným kúskom. Voňavku som skúšala len jednu jedinú a to Ultra Sexy ktorá krásne vonia a vydrží o trochu viac ako moja Christina Aguilera, ale žiaden zázrak to nie je. Dekoratívke a lakom na nechty sa po zlých skúsenostiach vyhýbam, laky mali mizerné krytie aj aplikačný štetček bol nanič a dekoratívka skúsila som lesky, tie boli fajn, ostatné ale radšej nie, keďže nevidím odtieň tak radšej neriskujem. A rad Colortrend ani nepozerám, proste mu nedôverujem, aj tie obaly mi pripadajú dosť nekvalitné takže ma to vôbec neláka.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...