neděle 27. dubna 2014

Catrice - Call me Princess

27.4.2014 18:00 

Dneska nás čeká lak.... koupila jsem si ještě jeden pískáč od Catrice, řekla jsem si, že po tomto článku nebudu sketa a nebudu pískáče od Catrice odsuzovat. Jak to dopadlo?


No když jsem si minule koupila pískáč od Catrice, tak jsem se strašně naštvala (viz. odkaz na článek). Písková struktura žádná, tlustý štěteček, ale stím bych se ještě smířila.


Pak jsem tenhle odstín u někoho viděla na blogu a vypadal krásně a strukturovaně, pískově. Tak jsem si řekla, že těch 90,- ještě za něj dám. 


Asi mám divný nehty, ale prostě tohle není písek ani náhodou. Pískáčům od GS se prostě nevyrovnají. Struktura je hrubá, ale spíše jak třpytkový lak než pískový. Odstín je krásný růžový se zlatými třpytkami, které hází odlesky do zelena. Na sluníčku vypadá moc hezky. K štětečku se raději ani vyjadřovat nebudu, ale aby jste neřekli, že jsem Vás ošidila - je hroznej! Proč je tak široký? Ještě k tomu křivě střižený a štětiny nejsou v jedné rovině. 


P.s. ty vlnky jsou z ekzému...


Prosím neřeště prsteníček, tam začal v říjnu ekzém, je nejvíc zdeformovaný, ale aspoň už narostl...

Výsledek? Nikdy více, raději si koupím celou sérii pískáčů od GS, které mají také krásné odstíny a hlavně opravdu připomínají písek. Aplikace je hrozná, kvůli širokému štětečku, musí majitelky krátkých nehtů mít zapatlané kůžičky kolem. Za mě 2 body a to jen za ten odstín, nic jiného se nedá vyzdvihnout protože i výdrž je cca 4 dny, což je slabší podprůměr. Odlakování je těžší než u GS, ale ne o mnoho.


Máte nějaké laky od Catrice? Také Vám vadí štětečky?

19 komentářů:

  1. tak nevím, a já jsem alespoň jeden chtěla.. tak uvidíme, ale mám moc ráda pískáče od GS, tak jim možná zůstanu věrná

    OdpovědětVymazat
  2. Lucinko pokud chceš, tak ti ho věnuju =)

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín je vážně hezký, ale... ALE :-) jinak doufám, že už tě žádný ekzém nerozčiluje, Tess! Moje nehty se zase rozhodly, že prostě přestanou růst! Za posledních 14 dní jsem naměřila 1 mm. Faaakt hodně :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  4. já mám odstín 03 a jsem s ním moc spokojená :)
    sice kryl až ve druhé vrstvě, ale fajn :) šteteček teda taky nic moc (začátečník by asi mohl mít problém), ale mě to šlo :)) a klidně by mohly být levnější teda :)
    jinak co se týče odstínu, tak jsem si vybrala fakt perfektně a moc se mi líbí :)
    nad tím tvým jsem taky přemýšlela, nakonec jsem ale vzala tu 03 :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bebe zlobí a furt. Dobrala jsem kortikoidy a vydrželo to dva týdny a pak na novo, tak jsem dostala nový kortikoidy a teď to budou zase dva týdny tak čekám, kde zase vyleze ;) naposled vylezl na tom vyfoceném prostředníčku... tak mě rostou, ale odjaživa je mám měkké a hned se rozštípnou jakmile jsou delší =) zkus nějakou výživu...

    OdpovědětVymazat
  6. Alice ten je na mě moc červený =) ale je fajn, že je někdo snimi spokojený, ale já to říci nemohu..pro mě GS zatím vede na plné čáře...s krytím jsem až takový problém neměla možná by i ta jedna vrstva stačila, ale já už všechno lakuju na dvě vrstvy, nějaká automatika =)

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem od GS zkoušela jenom 2, u mě pískáče vedou od P2 :))

    OdpovědětVymazat
  8. Efekt tam mozna neni, ale lak je kraaaaasny!

    OdpovědětVymazat
  9. Alice tak k p2 se já nedostanu =( jedině když mi nějaké dovezeš =P

    OdpovědětVymazat
  10. ilovemakeup... jooo? mě "dech" nevyrazil teda =) ale špatný není....

    OdpovědětVymazat
  11. Sestra si donesla včera podobný od miss sporty, ale je spíše do oranžova :) .. ale taky má prý být pískový, ale je spíše třpytkovaný. Máme pískový od Jordana a to je jiný kafe, je moc dobrý :)))

    OdpovědětVymazat
  12. Michaelka od Jordany mám taky, ale spokojená jsem sním moc nebyla hlavně s výdrží a taky byl spíš třpytkový než pískový.... za mě GS =)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten štěteček vypadá opravdu divně, ale ze zvědavosti bych chtěla někdy vyzkoušet jak se s tím asi pracuje :D :D

    OdpovědětVymazat
  14. Kyrkys už ho nemám posílám ho dál =)

    OdpovědětVymazat
  15. Od Jordany třpytkový, asi jsi měla jiný ?? :) to my máme pískový a žádné třpytky v něm nejsou a příjde mi vážně dobrý, ale nemohu srovnat s tím od GS neměla jsem ho :)

    OdpovědětVymazat
  16. Michaelka tak moje krátká pamět mě zklamala =D to je u mě normální...tady je článek - http://lovelinessbytess.blogspot.cz/2014/03/jordana-kosmetika.html a písková textura tam teda je, ne jak jsem v minulém komentáři tvrdila, ale vůbec nevydrží =( já věděla, že mě na něm něco vadilo....

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...