pondělí 7. dubna 2014

Cien řasenka a lak

7.4.2014 16:00

Zdravím Vás po druhé,

užili jste si den? Doufám, že narozdíl ode mě už máte po práci a užíváte si domácí pohody =)

Dnes pro Vás mám recenzi kosmetiky Cien, která je z Lídlu. Asi si říkáte, že Lídl nemůže mít super hyper kosmetiku, ale možná Vás překvapím =)


Nedávno jsem četla u +Svět podle Kyrkys recenzi na voděodolnou řasenku Cien, která byla absolutně vyschlá a k ničemu, ale řekla jsem si, že to taky zkusím, protože 50,- za kus nikdy nikoho nezabilo. 

Než přistoupíme k řasence a laku, tak Vám musím říct, co mě absolutně dožralo. Všechna kosmetika byla zatavená v igelitu! Testery? Nebyly... proboha, jak někdo může zatavit kosmetiku? Od rtěnek až po laky všechno zatavený. Já teda když jdu kupovat řasenku, tak musím vidět šteteček a lak musím taky otevírat a rtěnku si nekoupím bez toho aniž bych jí zkusila na ruku. Jsem asi rebel a výtržník, ale prostě mě to tak naštvalo, že všechno, co mě zajímalo jsem z obalů rozervala =D 

1. Řasenka Cien pro objem

V prvé řadě bych řekla, že řasenka odporně, ale fakt odporně chemicky smrdí....Takhle smradlavou řasenku jsem ještě nepotkala =D Čekala jsem, že mě budou štípat oči, ale nic takového se nic nestalo. Budete se divit, ale řasenka splnila vše, co splnit měla a k tomu ještě řasy prodloužila! Řasy neslepuje, nežmolkovatí a ani po celém dnu (přes 15 hodin) se neodrolila. Jen mi přišlo, že se ten efekt trošičku vytrácí cca po 8 hodinách, ale i tak je to obdivuhodné! Nanášení je skvělé, štěteček mi absolutně vyhovuje (tenký štětečky jsou u mě leda na vypíchnutí oka =D), barvy je na štětečku tak akorát. 






Není to nejlepší z nejlepších, znám i jiné řasenky, které dokážou více zahustit a prodloužit (což tahle ani splnit neměla), ale rozdíl je tak 20%. Výdrží se vyrovná i mým oblíbenců. Jediné mínus je lehké vytrácení se a ten odpudivej pach =D Dávám 4 body a narozdíl od Kyrkys a její voděodolné hrůze je to pro mě skvěle utracených 50,- a klidně bych si jí pořídila znovu!


2. Lak na nehty odstín 24 Perfect pink

Tahle barva mi přišla jediná použitelná, ano mám asi 35 laků v růžové barvě, ale prostě jsem ho chtěla otestovat a tenhle odstín byl jediný přijatelný. Všechny ostatní byli divně vyblité, nevkusné, no prostě podle mě by snad nikomu nemohly na nehtech slušet. Lak jsem si dávála celkem 3x, takže to není nic unáhlenýho. Lak se skvěle nanáší, je akorát hustý, takže v případě mých zvlněných nehtů zakryje jakékoliv nedostatky. Barva je nádherná, typicky růžová. Lakovala jsem s top coatem a výdrž není tedy nic moc, vydržel mi na nehtech bez olupování cca 2 dny, potom šli špičky nehtů do háje zeleného =/ (připomínám, že nesmím mýt nádobí)
Štěteček je akorát velký, ani moc hustý ani moc široký, prostě tak akorát, takže nanášení bylo super, ale pokud milujete ty (dle mě hrozné) štětečky od laků Catrice, tak budete nespokojené. Já mám prostě radši tenký štěteček a nanášet ve více proužcích. 


ten na nehtech už není Cien, ale Astor


Co mě absolutně odrovnalo, bylo zasychání, fakt nekecám, první vrstva byla suchá během minuty! Druhá vrstva malinko déle, ale na to, že je to vlastně neznačkový lak, tak jsem na to koukala jak blázen!  Nanášení a jednolitost je perfektní! Výdrž je teda mizivá, za 50,- znám laky, které vydrží i 5 dní a až pak jdou do háje např. Jordana. Barva je krásná a neflekatí. Takže uděluji 3 bodíky, protože další důvod bych uvedla cenu, jestliže make-up a nebo řasenka stojí 50,-, tak lak za 50,- mě přijde celkem dost, ale těch peněz za něj určitě nelituju, protože si myslím, že tuhle typickou růžovou ve své sbírce nemám.


Cien opět překvapil, sice to není nic "wooooow kosmetika", ale je to opravdu milé překvapení a pokud budete příště u této kosmetiky stát, tak za mě si určitě si kupte tuhle řasenku ikdyby jen tak na cestování nebo do kabelky "pro jistotu" během dne. Voděodolné řasence se raději vyhněte a pokud máte rády výrazné rtěnky, tak jděte do nich! Pokud nejste pomeranč, tak make-upy ani neberte do ruky. Laky podle mě kromě mnou zmíněného jsou barevně hrozné. To je tak vše, co si z regálu Cien s kosmetikou pamatuju. Jinak buďte rebel a normálně to vybalte z igelitu třeba Lídl pochopí, že tudy cesta nevede ;) a prokážete službu dalším slečnám, protože vlastně vytvoříte testery a nebudou taky muset škubat =)

Zkusily jste tuto kosmetiku? Jaký máte názor na produkty z Lídlu?

16 komentářů:

  1. byla jsem zvědavá co bude tvůj druhý dnešní článek a jsem ráda, že jsem si počkala.. po této kosmetice koukám už nějakou dobu, ale pořád jsem se nemohla odhodlat. i když bohužel pro mě, já jsem ve skupině co miluje štětečky od Catrice. ale řasenka hezky prodloužila.. pěkný článek
    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie Martincová, ale bylo to hezké čekání ne? =) Já to už prozradila ve tři na facebooku =) Já nedokážu pochopit jak se stím catrice štětečkem můžete nalakovat, nechceš mě to prozradit? =D díky moc ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na tuhle kosmetiku jsem četla jen negativy a ani tohle mi nepřijde jako pozitiv. Rozhodně bych do té kosmetiky nešla ani kdyby mi ji dávali zadarmo :P

    OdpovědětVymazat
  4. Nicca tak super hyper to není, ale když nechceš sebou v kabelce tahat drahé věci třeba od UD tak tímhle se taky nějak nalíčíš =) tak ty máš taky problémy s pletí, já jsem jen flekatá, ale nemám ji citlivou...

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám konkrétně z Cien řady ráda jejich šampony, krémy na ruce a před časem měli limitku na kokosové máslo - to je naprosto úúúžasný.
    Jinak to zatavení kosmetiky do obalu / igelitu mě taky naštvalo, já si z tama vzala jednu rtěnku - stále hledám ten správný odstín, tak jsem si řekla, že za to páďo mě to nezabije :-D No snažila jsem se vzít ten nejsvětlejší odstín, ale je to taková trošku neon barvička :-D Takže opět bez úspěchu co se rtěnek týče :-P

    OdpovědětVymazat
  6. Karolínko ty si nebyla rebel jako já? =D kokosový máslo by mě asi nenadchlo...nesnáším kokos =D ale kdyby bylo tak vanilkové...achhh..přeji hodně úspěchů při hledání =)

    OdpovědětVymazat
  7. Nechtěla jsem dělat manželovi v práci ostudu, že bych tam trhala obal :-D :-D Tak jsem čapla tu, o které jsem se domnívala, že by mi mohla sedět.
    Já zase kokos miluji. Ještě to máslo dělají v kakaové podobě. Ale s vanilkovým by mohli přijít, to bych si taky koupila :)
    Tož uvidíme, jak budu s hledáním úspěšná, nebo to vzdám, páč mám prostě pocit, že mi žádný odstín rtěnky nesluší :-P

    OdpovědětVymazat
  8. Karolína jak se tak koukám tak máte tmavě modré oči nepletu se? Já se teda manželovi omlouvám, ale moje nervy to neunesly a musela jsem to rozervat =D kakaový musí být božský

    OdpovědětVymazat
  9. No pecka řasenka a já vůl si vyberu voděodolnou :D :D Jako naschvál!

    OdpovědětVymazat
  10. Kyrkys každej den není posvícení =D

    OdpovědětVymazat
  11. To tedy nemám, kéž by každý den :D :D ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Kyrkys taky koupím šunty nemysli si ;) viz báze pod řasenku dermacol....úplně k ničemu... a nepřišla mě na 50 korun, ale rovnou na 170,-'! Tak nezoufej ;) ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Tyjo :D Tak tu řasenku asi prubnu!

    OdpovědětVymazat
  14. Ilda jj není vůbec špatná ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkná recenze..určitě něco od Cienu pokoupím :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. TheMe Kaja dnes jsem tam byla a je vše vyprodané už jen zbytky =/

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...