středa 2. dubna 2014

Co Vás v dubnu čeká a nemine

2.4.2014 20:00

Pokračujeme letem světem v mých pravidelných rubrikách =) Dnes se pojďte kouknout, co si chci v dubnu pořídit a zhodnotit wishlist za březen, no moc jsem ho nesplnila, já se přiznám =D




1. Řasenka a laky Gabriella Salvete Sugar 

Nedávno náhodně vybírali testerky na tyto novinky (pouze na laky), no klasicky s mým "štěstím" jsem jako vždy nic nevyhrála, takže mířím do drogérie a musím je prostě mít! Copak se jím dá odolat?


  2. Manufaktura - limitovaná edice Rybíz


No prostě je jaro a prostě všechny firmy se nás rozhodly zruinovat =D Manufaktuře tomu není jinak. Vydali novou limitku s vůní rybízů a ten kdo má závislost na produktech z manufaktury, tak chápe jak je  důležité je vyzkoušet =D O víkendu jdu udělat nájezd =)

3. Barva na rty Bourjois

Asi jste si už všimli, že mě rtěnky se shimmerem nikterak neberou, takže jsem vřele uvítala tuto novinku od Bourjois. Copak, tohle mě může nechat chladnou?

4. LEDkové zrcadlo z IKEA

Stůl je již na 90% vybaven, nyní bych jen zhodnotila wishlist z března, kde jsem psala o šochtlích z ikeii - zde. No, co si myslíte? Samozřejmě tu, co jsem chtěla tam neměla a ty platíčka by se mě do stolu nevešly a boxíky mě přišli cenově přemrštěný. Takže jsem to vyřešila jinými látkovými boxíky z Jysku, jsou světle hnědé a skvěle ladí se stolkem a líbí se mi, že do nich dám co potřebuju a vedle nich je stále prostor, na takové ty věcičky, co moc nepoužíváte a můžete si košík obskládat a zafixovat. No prostě v dubnu po koupi tohoto ultra super zrcadla (pokud ještě nezměním typ výrobku za obyč zrcadlo, stále nevím poraďte mi prosím) konečně zveřejním svojí finální verzí svého kosmetického stolečku =)
P.S. MILÁ ILOVEMAKEUP MŮŽEŠ MĚ ŘÍCT, KDE SI KOUPILA TY BOXÍKY V JYSKU?! Už sem byla ve 4 Jyscích a vůbec nikde je nemají! =D už pomalu lezu po stěně z toho =D

5. Naked 2 a 3

No tak minulý měsíc se opět nezadařilo (kupuje je už od ledna =D), takže snad tento měsíc? Obě dvě asi ne, spíše to vidím na trojku. Musím časem nakoupit celou rodinku =) - basic ne, nějak nevím na co by mě byla...


 6. Balerínky Mel by Melissa

Kdo mě sleduje na facebooku (kdo mě ještě nesleduje tak šup tam =), tak ten již ví, že tyhle mazlící jsou na cestě, co na cestě už mi leží na poště a zítra si pro ně jdu. Kolem těchto balerínek jsem se vzdycháním chodila cca 3 roky, ale nikdy jsem si žádné nepořídila, tak konečně nadešel MŮJ ČAS =)


7. Revlon, Sleek, Hean, Dermacol, Nars, Clarins.....

No prostě od těchto a asi 150ti dalších značek mám v plánu nakupovat, tak nezapomeňte sledovat blog a facebook, protože duben bude ve znamení nákupní horečky =P P.S. Některé věcičky už doma mám a nebo jsou na cestě, takže recenze budou velmi brzy =)
zdroj
Aktualizace 4.4.2014:

8. Sada štětců Sigma

Takže přidávám ještě tento bod, protože jsem právě potvrdila a odeslala objednávku na tyhle náááááádhernééé štětce a příští týden budou již u mě =) Až je všechny vyzkouším a zabydlím, tak bude recenze, ale myslím, že vše na čem je napsané Sigma nemá smysl komentovat, tak jako vše na čem je napsané Urban Decay. Bude to božstvo!

zdroj

Co jsem nesplnila?:

Nekoupila jsem si řasenku Collistar, protože mě dorazila Milani řasenka a poté jsem si koupila na testování řasenku Cien. CC cream od Bourjois, protože to je mi s mojí pletí prostě k ničemu.

Máme něco společného k nákupu? Líbí se Vám tento přehled každý měsíc?


6 komentářů:

  1. Ses rozjela, moc se těším na články.

    OdpovědětVymazat
  2. Cosmeticsandthings.... neeee tak moc jsem se nerozjela, tak minulý měsíc to vypadalo nic moc, protože tam byl ten stůl, ale ten jsem vlastně ještě ve finální verzí neukázala, tak to vypadá, že v březnu nic nebylo =D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tomu říkám plán! :-D Jestli Tě to potěší, tak na mě taky nevyšla řada s testováním laku Gabriella Salvete a vůbec nevím, jestli si ho půjdu koupit sama nebo ne... každopádně je chci omrknout. A rybízovou řadu od Manufaktury musím očichat, jestli totiž něco miluju, tak vůni rybízu. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ilka no to víš, že potěší...jsem moc škodolibá, že? =D Promiň =D
    Já je o víkendu koupím a písnu ti jaký sou =) pokud je teda ještě budou mít.
    To je Plán jak Plán Kryštofů, co? musím si ho hned pustit =D

    OdpovědětVymazat
  5. To bude krásných článků k počtení, paráda ! Zaujala mě ta rybízová řada z Manufaktury, ale bohužel (nebo spíš naštěstí :-D ) u nás Manufaktura není, takže mám po utrácení :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Karolína... to budu ráda, když si tady najdeš svoje =) Manufaktura má e-shop...to jsem ti neměla říkat, že? =P

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...