sobota 19. dubna 2014

Gabriella Salvete - Sugar Enamel

19.4.2014 18:00

Myslím si, že skoro všechny jsme zaznamenali tyto nové mezlíky v lakovacích vodách. Myslím si, že každá jsme se přihlásily do testování. Nevím jak Vy, ale já se do testování nedostala, protože já prostě nikdy nic nevyhrála, takže mě to ani nepřekvapuje. Takže jsem se začátkem dubna vydala do Rossmanu a modlila se, aby tam byly. Byly tam všechny! Jediný co tam nebylo, byla řasenka Diamante, která patří do této kolekce také (grrr). Koupila jsem si tyto tři pastelové odstíny, vlastně jediné tři světlé, které limitovaná edice má. Limitka po té obsahuje ještě tři tmavé - červený (nic pro mě), modrý (to už vůbec ne) a tmavě růžový, který když teď kdekoliv na internetu vidím, tak se mlátím do hlavy proč jsem si ho nevzala, ale bude můj, to si pište =)

Dnes se tedy podíváme na tyhle pasteláky a kdo nemá ani jeden, tak by to měl co nejrychleji napravit, protože jak jsem již napsala, je to jen limitovaná edice =)


V lahvičkách vypadají všechny božsky, že? Jaké pro mě bylo zklamání nebo spíše údiv nad tím, že lak na nehtech je o mnoho odstínů světlejší.

Lak má vzbuzovat pocit pocukrovaných netů, pořád jsem nemohla přijít na to (před vydáním limitky), jak to Gabriella vymyslela, no a vymyslela to tak, že do laku přidala jen bílé netřpytivé flitříky, žádná záhada se nekonala, čekala jsem totiž něco jako u pískáčů, kde se struktura naprosto změnila, myslela jsem, že to stejné bude zde. Prostě nalakovaný nehet bude dané barvy a při schnutí se najednou budou objevovat bílé flíčky, ale realita je jiná.

Navíc mě to absolutně nepřipomíná něco pocukrovaného, protože každý flitr je jinak velký - no teď tady na to čučím jak blb a nevím k čemu to přirovnat, prostě mi to strašně něco připomíná, ale za boha si nemůžu vzpomenout co. Možná pudink, když ho nasypete do mléka, taky udělá takovéhle nepravidelné flíčky.

Štětečky jsou klasické úzké prostě super, těm se nedá nic vytknout. Lakování s nimi jde jak po másle. 
Zasychání je malinko delší, asi stejné dlouhé jako u pískáčů GS.


Nádherný je však obal. Puntikatý vršek laku přidává 100% na roztomilosti. 



Chcete vědět, kdy Vám tenhle lak začné lézt na nervy? No kdy myslíte?.....áno je to odlakování. To je něco úděsného, alobalovou metodu jsem teda ještě nezkoušela, ale asi doporučuju, jinak budete sprostí, že Vás ani kanály nezachrání. Barvu stáhnete okamžitě, ale ty flitry se jakoby přicucnou k nehtu a konečná. Pak to pořád a pořád stíráte a flitry pořád máte na nehtech a víte co je nejhorší? Nalakujete si třikrát nehty jiným lakem (obyčejným klasickým bez ničeho) a když po třetí jdete odlakovávat, tak vždycky najdete alespoň jeden flitr! No něco na moje nervy...Další věc je, jakmile přesáhnete a chcete to stáhnout, tak to prostě nejde a po celých dlaních Vám putuji flitry.

Výdrž je taková průměrná, za tři dny se Vám ošoupají špičky nehtů a to i s base a top coatem.

1. Odstín 01 Farfalla


Nádherná pastelová levandulová. 


Nemůžu nikde najít fotku na nehtech, snad mi to odpustíte =( a tady áte třeba jednu nádhernou fotku:

zdroj

2. Odstín 02 Sweet Heart

V lahvičce vypadá božsky, na nehtech už nic moc =(





3.  Odstín 03 Sandstorm

Letošním hitem jara je oranžová, tak jsem chtěla být in, jaké zklamání pk zjistit, že na nehtech je barva tělová =(



Plusové body dávám za roztomilý efekt, který podle mě vynikne na tom tmavě růžovém odstínu, třeba zde máte fotku:

zdroj

Sumasumárům, dávám pouze 3 body. Ubírám dva body za to nekonečné odlakování, menší výdrž a především, za to, že odstíny v lahvičkách vypadají lépe. Koupím si ještě ten tmavě růžový, ale pískáče od GS budou vždycky lepší =)


Jaké máte vy? Taky bojujete s odlakováním?

13 komentářů:

  1. Tož je to jasné, levandulový a tmavě růžový budou mé ! Jsou překrásné :-) Na odklakování se netěším, ale holt to budu muset přežít :-P

    OdpovědětVymazat
  2. Karolínko ten tm. růžový mě štve, že jsem si ho nevzala hned...odlakování je u mě hodně sprostý =D

    OdpovědětVymazat
  3. Já tyhle laky miluji, ale stejně jsou nejlepší pískové :o)

    [ [http://lsg-blog-nejen-pro-plnostihle.blogspot.cz/] ]

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se to prvně moc nezdálo, ale ten fialový a poslední, to vypadá moc hezky. A jj, ten vršek s puntíky se jim povedl:))

    OdpovědětVymazat
  5. Já z nich moc nadšená nejsem :-\ Stars jsou úžasné, ale tenhle efekt me nenalakal. Ačkoliv připouštím, ze ty odstíny jsou moc hezke!

    OdpovědětVymazat
  6. ilovemakeup no ony podle mě by vypadaly suprově na nějakém tmavém podkladu...

    Violet Swan mě se to líbilo, ale nečekala jsem, že to bude takové nevýrazné =( ale v tom tmavě růžovým to vypadá suprově

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné barvičky! :)
    vesspurplediary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Tak zrovna tyhle mi přijdou lehce podivné.. Stars zbožňuju, ale tohle mi přijde jako by nehty byly obsypané nějakou krupičkou nebo něčím takovým, prostě spíš nechutné než hezké :D :D Asi jsem divná..

    OdpovědětVymazat
  9. Nicca jo vypadá to divně máš pravdu, ale to dělají ty vyblité barvy, ten tmavý je třeba krásný=)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle moc lákají, jinak bych nehty nechala ještě delší :-)Nebo ti už dál nerostou?

    OdpovědětVymazat
  11. Kyrkys to je konečná, dál nerostou...nebo takhle narostou, ale okamžitě se rozštípnou ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...