pondělí 21. dubna 2014

Glazel transparentní pudr

21.4.2014
Krásné odpo,

jak jste přežily Velikonoce? Doufám, že Vás nikdo moc neotravoval, protože co tak slýchávám, tak Velikonoce nesnáší většina z nás. Já se po xletech uvolila k tomu, aby mě vymrskal, kromě táty a přítele, malý od sestřenky a to bohatě stačí podle mě ;)

Dnes pro Vás mám druhou část z nákupu na Bestmakeup.cz. Zakoupila jsem si tam tvářenku Sleek (recenze tento týden) a dostala jsem na testování krém La chevré, který ve finále nebyl ani tak La chevré, ale La chatón a ten má být mnohem výživnější a nemá obsahovat tvaroh a "nesmrdět". Z omylu mě vyvedla paní Lucie z e-shopu, článek jsem již neopravovala, protože bych musela ubrat na hodnocení, ale kdyby si ho někdo chtěl přečíst, tak zde a zaměňte si ho za tento a ve zkratce jenom řeknu - hydratace nic moc na to, že je to kolekce určená pro zralou pleť a má o pleť mnohem více pečovat (do větší hloubky) než La chevré řada. Ubrala bych mu na bodu. No prostě, se mnou to nic nedělalo =(

Třetí věc, kterou jsem dostala k testování byl tento pudr od polské kosmetické firmy Glazel.


Ze stránek si zapujčím popis =):

GLAZEL - fixační pudr, voděodolný

Pudr, který by neměl chybět v žádné výbavě. Fixuje a matuje, je doporučován na slavnostní příležitosti jako jsou např. svatby, focení.
Pudr má extrémně jemnou strukturu, a proto se velmi lehce nanáší a skvěle drží. Jeho velkou výhodou je, že je voděodolný a proto je účinný ve všech podmínkách.
Je transparentní, tzn. že může být použitý na jakýkoli odstín pleti.
Pudr zajišťuje matný vzhled a trvanlivost make-upu po mnoho hodin.

A můj názor? Pudr opravdu "dělá" to co má a je perfektní. Doufám, že opět nedošlo k mýlce a nepíšu zase o úplně jiném pudru =D O tom, že je voděodolný jsem do dnešního dne nevěděla, ale nějak si neumím představit, že by byl pudr voděodolný nebo někdo něco takového znáte? Nebudu tedy tenhle bod hodnotit, protože dle mě je to nereálné a hlavně jsem tento bod vůbec netestovala.


Pudr je opravdu velice najemno na mletý, něco takového jsem snad nezažila! Naprosto perfektní, ale celkem rychlé ubývá, takže si ho už šetřím....ptáte se proč? Protože je naprosto božský!


Tenhle pudr si mě dostal především vůní! Voní jak nějaký parfém, to je tak luxusní pocit při nanešení na obličej. Dále je opravdu jemný a na pleti ho ani necítíte, je transparentní což znamená bílý, ale když jsem to přehnala a moc se přepudrovala, tak mě v práci říkali, že su bílá jak stěna =D Výdrž je opravdu skvělá vydrží se mnou cca 6-8 hodin, pak je nutné přepudrovat, což je podle mě vyšší průměr až nadprůměr mezi pudry. Zmatnění je famózní, nevysušuje a nepoukazuje na suché místa na obličeji.



Za mě prostě ano všemi deseti jediná věc, na kterou je nutno si dát pozor, je vrstva nanášení, pokud to přeženete tak budete "vápno hadra", jak se říká u nás v Brně =D A ta vůně! Tu si prostě zamilujete hned při otevření pudru. Jediné mínus je rychlé ubývání, díky jemnému namletí lehce práší a vytváří oblak pudru, který na obličeji nepřistane, ale je možné, že originální obal (já mám jen kalíšek) bude lépe vymyšlen a bude nabírání na štětec jednodušší. Pro někoho by mohl být i mínus jeho cena, není zrovna nejlevnější - 429,-, ale jak ho vyzkoušíte, tak ho prostě budete chtít mít ve své výbavičce!
Za mě plný počet, protože já se prostě zamilovala! Takto dlouhotrvající pudr není lehké najít.


Děkuji paní Lucii za poskytnutý vzoreček a snad jsem nehodnotila opět jiný pudr =D Děkuji za veškerou spolupráci.
Jaké výrobky od značky Glazel máte Vy? Jak jste snimi spokojené?


9 komentářů:

  1. Já ten pudr mám v plném balení, koupila jsem si ho a jsem nadšená, přesně jak píšeš, je super, vydrží dlouho, krásně matuje a voní.. a taky rychle mizí

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie tak to jsem ráda, že jsem se stím "mizením" nesekla =) je fakt super

    OdpovědětVymazat
  3. Dobré vědět, až mi dojde alespoň jeden pudr, mrknu na něj!:

    OdpovědětVymazat
  4. ilovemakeup vřele doporučuju ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten vypadá skvěle.. teď mám neviditelný pudr Dermacol, ale až dojde, mrknu po tomhle :3

    OdpovědětVymazat
  6. Nicca já mám ještě transparentní od Paese, ale tenhle zatím vede a hlavně ta vůně acchhhh!!!

    OdpovědětVymazat
  7. sakra, ten vypadá dobře :D ale mám teď docela velkou zásobu pudrů :)

    OdpovědětVymazat
  8. Alice já si myslím, že každá beauty blogerka má zásobu všeho ve velkých měřítkách :D

    OdpovědětVymazat
  9. Adriana Gröschlova13. března 2015 v 10:51

    Supeeer:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...