čtvrtek 10. dubna 2014

Lancome tvářenka a Sephora cestovní štětec

10.4.2014 15:00
Krásné odpoledne holky,

dnešní článek bude asi pro některé křížem po funuse, jak se říká, ale já jsem jí strašně chtěla. Loňské jaro vydala firma Lancome limitovanou edici produktů. Tváří edice byla Emma Watson, myslím si, že jste všichni tuto fotku již loni někde zahlédly.Limitce dominovala především růžová barva.

Tato limitka se samozřejmě již neprodává, ani nevím proč jsem si jí loni nekoupila, když jsem na tvářenkama v parfumériích slintala, ale usmálo se na mě štěstí (to se moc často nestává =D) a našla jsem tuto tvářenku na jednom bazaru a myslím si, že takovýhle kousek se prostě nedává k prodeji, ale to mé štěstí bylo, že slečna měla citlivé oči a vadili jí "poprašek. V ten moment jsem zaváhala zda není tvářenka moc prašná, ale řekla jsem si, že to zkusím. Původní cena byla 1.290,- a já jí koupila tak ze čtvrtiny opotřebovanou za pouhých 300,-, což si myslím, že je bomba cena.

Tvářenka je v odstínu 10 Péche Joue - Joue , v prodeji byl ještě jiný odstín, ale ten se mi ani moc nelíbil (fotka zde). Moje opotřebovaná verze již nemá v prostřed, ve světlé části nápis Love, ale růžičky v růžové části byly zachovány. Slečna podle mě používala spíše světlý střed a nemíchala ho s růžovým okolí. 


Přidala jsem v Picase barvu, obal je opravdu takto růžový. (možná jsem to malinko přepískla =D)

Tady barva tvářenky odpovíd na 95%


Krabička je z tvrtého kartónu a zavíraní je na magnet, je strašně roztomilá, co myslíte? Vychytávkou je vytahovací zrcátko, podle mě je to už je maličkost navíc, ale proč ne a lancome uděluji palec nahoru. Toto zrcátko na sobě má motiv jako krabička, což mi přijde krásné, že to Lancome takto dotáhl do posledního puntíků k dokonalosti. Pigmentace není až tak super jak jsem očekávala a při nanášení je potřeba více vrstev, aby byla tvářenka na obličeji znatelná. Používám je pouze smíchané nebo jen růžovou, střed je přílíš světlý a možná by našel uplatnění jako zesvětlovač. Prašnost je mírná, ale nic čeho jsem se obávala. Výdrž je nadprůměrná, vydrží se mnou celý můj pracovní den až po odlíčení (cca 15 hodin).



Střední odstín nahoře, dole okolní růžový odstín

Smíchané dohromady



Jsem ráda, že jsem si tento kousek koupila a především, že jsem ho sehnala za tak levno a po dezinfekci mi dělá mega radost a v šuplíku, se krásně vyjímá =) Uděluji 4 body, protože pigmentaci na tváři jsem čekala intenzivnější.


Jako dárek k nákupu tvářenky jsem obdržela štětec Sephora v cestovní balení. No já osobně bych si v Sephora štětce nekoupila, ale nebudu říkat, že zadarmo si ho nevezmu, ještě když je to cestovní verze a do kosmetické taštičky je perfektní. Co mě velmi překvapilo a i se mě to celkem dotklo, tak slečna prodala štětec nevypraný! Hrozně smrděl a raději Vám nebudu popisovat, jak tmavá barva z něj tekla.... apeluji na všechny, co prodávají štětce, aby se nad sebou zamyslely. Myslím, že těch pár minut a trocha čistícího prostředku nebo alespoň mýdla Vás nezabije...
Štětec je po vyprání voňavý =D hebký a jemný. Štětiny nejsou úplně precizně zastřižené a mohl by být malinko hustější a především by neměl být rotřepený jak vidíte na fotce, ale na to přepudrování perfektní.


Štětci uděluji 3 body, protože na mě i několikrát uplpělo pár štětin a to by se fakt nemělo stávat. Slečna byla milá a ochotná, ale trošku prasátko, takže kdybych měla hodnotit jen čistě nákup tak bude za 1 nebo 2 body, protože toto se mi opravdu nelíbilo =(


Máte tuto tvářenku? Jak jste sní spokojené? Lovíte různé limitky po bazarech jako já? Stalo se Vám něco podobného jako mě? =/

16 komentářů:

  1. Nikdy jsem ani na takovýto bazar nenarazila, ale vážně klobouk dolů za cenu, za kterou ji máš, ta tvářenka je moc hezká i to balení.

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie... koukni na bazoš.cz nebo aukro a nebo votocbvohoz fakt se tam dají sehnat super věci =) jak vidíš tak citlivé oči mi pomohli ke snu =)

    OdpovědětVymazat
  3. tvářenka vůbec nevypadá špatně a ačkoliv nejsem tvářenkový typ, tuto bych klidně nosila :)
    a ten štětec? mě by bylo trapné ho poslat neumytý, to bych ho snad raději neposlala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Alice to asi nám normálním by to přišlo všem trapné....nj co nadělám...je opravdu celkem nevýrazná myslím si, že by se hodila ke všem ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Kyrkys taky jak je krásná v šuplíčku ve stolečku =P

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se ta tvářenka taky líbí. A štětec je prostě štětec :D

    OdpovědětVymazat
  7. Cosmeticsandthings....nekeceeej? =D To bych bez tebe nepoznala =D, ale mohla si na něm sephora dát trošku záležet =)

    OdpovědětVymazat
  8. Tá lícenka je krásna a ten incident s tým štetcom ma mrzí aj za teba, heh. Kika

    OdpovědětVymazat
  9. Kristen to není o mrzení, ale spíš to nedokážu pochopit =/

    OdpovědětVymazat
  10. Jů, tak to jsi opravdu dobře koupila. :3

    OdpovědětVymazat
  11. Nicca žeee? já su tak šikovná =P =D samochvála prej smrdí =D

    OdpovědětVymazat
  12. wow tie licka su uzasne! ja by som sa sice bala takto kupovat ale odvaznym stastie praje :)
    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. Balení tvářenky je vážně kouzelné, myslím, že jsi rozhodně neprohloupila.
    No a o tom štětci, v jakém stavu Ti došel, asi bez komentáře :-D To mi hlava nebere, že to někdo prodá bez vyprání - vyčištění... ;)

    OdpovědětVymazat
  14. biancaprincipessa proč by se bála? Nikdy se mi nestalo, že by mi neposlali zaplacené zboží =)

    OdpovědětVymazat
  15. Karolínko taky mě to udivilo protože já bych to nikdy neudělala.... ta barva, co z toho tekla byla normálně jak rozemletá cihla...prostě antuka hadra =/

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...