čtvrtek 17. dubna 2014

Linky ve fixu Astor 24H Perfect Stay Thick & Thin

17.4.2014 20:00
KRÁSNÝ ZELENÝ ČTVRTEK VŠEM! =)
Na facebooku jsem před chvíli vytsavila tuto fotku, kdo tam nejste tak vpravo je ikonka --> klik --> to se mi líbí a nic Vám neunikne =)




Dneska jsem měla v plánu plně jiný článek, ale po ranním líčení jsem měla rozhodnuté, že musím napsat o těchto linkách, téma dnešního dne jsem si v diaři přeškrtala (už potřetí, takže se máte na co těšit =D) a napsala jsem si tučně ASTOR FIX. Ptáte se proč? Tak čtěte dál....



Přesně před 14 dny jsem si v DM zakoupila tyto linky. Cenu si nevzpomenu, protože byly zlevněné a ještě jsem měla 25% kupón na dekorativní kosmetiku, ale mám pocit, že normálně se pohybovala okolo 170,-, což není zrovna málo na linky.

Kupovala jsem si od Astor ještě řasenku seduction a gel na obočí ze stejné série. O tom, ale až příště (řasenky po fiasku s Milani, která vyschla cca po 14 dní budu testovat minimálně měsíc), tyto linky jsem si koupila, protože jsem chtěla vyměnit tekuté linky za něco jiného. Po shlédnutí nové fasády s Lů (konečně za něco stojí, že?), která testovala fixy od Rimmel a Dermacol a vyhrál Dermacol, tak jsem samozřejmě chtěla Dermacol (hrozná věta =D), ale ty samozřejmě neměli, takže moje vlba padla na Astor. Říkala jsem si, že na Astor slýchávám spíše jen chválu a nemůžu zde prohloupit, ukázalo se, že můžu!



Linky jsem zkoušela na hřbet ruky, jako všechno (vždycky odcházím s pomalovaným hřbetem, jak od cirkusu =D) a zkoušela jsem i "rozmazání", žádné se nekonalo, tak moje duševní já si radostně  poskočilo. Linky jsem donesla domů a hned odpoledne vyzkoušela a bomba přesně, co jsem chtěla. Další den jsem se již namalovala do práce, takže jsem měla první zatěžkávací test, no a už to příšlo. Jakmile dojedu do práce, tak se ve výtahu vidím v zrcadle a to, co jsem viděla mě upřímně vyděsilo! Panebože a představa, že jsem takhle nakupovala v Bille....no radši nemluvit...Linku, která směřovala ven jsem měla absolutně rozmazanou a linka nad řasy byla úplně vybledlá! Vše jsem utřela a řekla jsem si, uvidíš zítra...



Druhý den opět namalovaná, směr billa a pak práce, výtah a opět jsem se vyděsila (do práce jedu cca 40 minut, ne 24 hodin!), opět linka rozmazaná a nad řasy vybledlá a taková jakoby stínová, jak kdyby jste jí namalovali nekvalitním černým stínem...zkusila jsem to ještě 5x a dávala jsem si pozor abych náhodou linky nerozmazala..., ale kdeže opravdu nejsu v začátcích líčení a na oči si opravdu nešahám.



Byla jsem absolutně zklamaná a tenhle popis:

Astor oční linky s hrotem 24H Perfect Stay Thick & Thin 090 Black 3 ml
První oční linky s hrotem, které umějí vyčarovat linie od silných až po jemné. Nikdy předtím jste neměla tak hypnotizující pohled.

Linky jako od profesionálů
Tuto sezónu vládnou přehlídkovým molům výrazné oční linky. Ale pokud si myslíte, že líčení divokých a výrazných kontur je lepší nechat profesionálům, popřemýšlejte znovu! Oční linky v tužce 24H Perfect Stay Thick & Thin vám pomohou zvýraznit a zdůraznit oči s neuvěřitelnou lehkostí a přesností. Měkký hrot má dvě strany pro dvojí provedení: plochou stranu pro silnou linku a tenkou stranu pro jemnou linii. Je snadné přejít od silné k jemné lince v jediném tahu. Nyní můžete vytvořit perfektní kočičí oči nebo dramatický retro vzhled jediným plynulým tahem.

Vzhled, který vydrží 24 hodin
Když jsou vaše orámované oči tak svůdné, chcete, aby jejich vzhled přetrval opravdu dlouho. Naštěstí mají linky na oči v tužce Perfect Stay Thick& Thin dlouhotrvající složení, které vydrží 24 hodin. Sytá černá barva zůstává na místě bez rozmazávání nebo vyblednutí celý den a celou noc.

Výhody:
  • Vydrží celý den i noc.
  • Snadná a přesná aplikace.
  • Volitelná tloušťka linky: silná nebo slabá.
  • Výrazná černá barva, který vydrží po celý den.
  • Dermatologicky testováno.
  • Oftalmologicky testováno.
  • Vhodné pro nositelky kontaktních čoček.
.....je podle mě absolutně lživý a jediná pravda v něm je hrot, kterým opravdu lze namalovat silnou a tenkou linku....Věta "vydrží celý den a noc" ve mě vyvolává sarkastický výsměch.

Další věc je, že linky mám 14 dní a ty linky jsou vyschlé!!! Malují jen takovou to lehkou linku, první dny po nákupu byla stejně silná jako druhá linka, které jsou z fixu Essence a koupila jsem si je dnes, protože jsou jen za 65,- a s tekutými linky od této značky jsem byla absolutně spokojená a nikdy jsem neměla vyschlé (bude recenze i na Essence nebojte ;). Linky jsem samozřejmě ukládala do sklenic vzhůru nohama, aby barva neustále natékala do hrotu a samozřejmě pevně zavírala, ale i tak mi to bylo k ničemu. tenhle bod může být irelevantní, protože jsem mohla šáhnout po špatném kousku, ale moc často (spíše nikdy) se mi z dm drogérie nestává, abych koupila staré výrobky, protože dmka jedou podle mě ve velkým.

Těmhle linkám uděluju jen 1 bod. Přemýšlela jsem, že bych dala dva za super hrot, ale to rozmazávání a nevýdrž mě opravdu dožrali, především když obal deklaruje 24 hodin. Vím, že nemám nějak extrémně mastné víčka a s jinými linkami jsem nikdy problém neměla, takže tímto to opravdu nebude. Vyhlašuji ho za propadák roku, alespoň z mé strany.

Pokud máte skvělou zkušenost, tak mi prosím napište, protože toto mě absolutně zklamalo a myslím si, že nemůžu uspokojit žádnou z nás. 

Omlouvám se, pokud jsem na Vás byla moc ostrá, ale mě tohle prostě dožralo =(

6 komentářů:

  1. Tak to je síla.. Naštěstí já celkově linky ve fixu nesnáším - vysychají, málo "kreslí", musí se často držet hrotem dolů aby vůbec kreslily atd.. Prostě nej jsou tekuté nebo gelové, tohle je na nic

    OdpovědětVymazat
  2. Nicca já měla t tekutý, ale ta linka na mě byla moc tenká a když jsem jí chtěla ztlustit tak sem to celý domršila =D Gelový mám v plánu =) uvidíme co udělají ty nový essence...

    OdpovědětVymazat
  3. Taky nemám moc ráda tyto fixy.. gelové jsou lepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Poté co se mi v létě začaly gelové linky roztékat, jsem šáhla po fixe (Essence, voděodolná) a za těch 70 kaček si to nemohu vynachválit !!!! Gelové linky jsem už dobrý půl rok nepoužila!

    OdpovědětVymazat
  5. Klára pěkně se nám to tady liší, teď zrovna nevím jaké mám, ale jsou opravdu fajn zatím drží celý den =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...