pondělí 14. dubna 2014

Moje sbírka Sleek paletek

14.4.2014 18:00
Zdravím Vás při tomto krásném datumu =) 

Dneska bych Vám chtěla ukázat svojí sbírku Sleek paletek, zde na blogu jsem Vám zatím ukázala pouze paletku v odstínu Vintage Romance, ale jaksi vlastním ještě další 4 paletky a nyní bych se s Váma o ně chtěla podělit =)



Všechny paletky jsem zakoupila na Cosmetics4you.cz, který je asi můj nejoblíbenější e-shop, dvě paletky jsem dostala vlastně úplně náhodou a jednu jsem dostala zdarma ke sadě štětců Sigma - Blush Me, tento týden bude recenze....kdo má radost jako já? =) Paletky jsou řazeny podle datumů pořízení.



1. Oh So special

Tuto paletku jsem si pořídila jako úplně první, líbí se mi barevné pojetí, které je nude s růžovými odstíny. Není jen čistě v hnědých odstínech. Paletka obsahuje klasicky 12 stínů (obsahují všechny, již dále nebudu uvádět) a naleznete zde i světlý odstín (takový champagne) na rozjasnění koutků očí a paletka končí matným černým stínem. Prostě perfektně promyšlená paletka. Obsahuje 7 matným stínů a 5 stínů se shimmerem. Mám i s krabičkou








2. Au naturel


Tuto paletku jsem dostala zadarmo od paní Blanky a důvodem byl, že mi paletka Oh So special došla rozlomená v kloubu již od výrobce. Takže toto byla náplast na mé bolavé srdíčko =) Mohla jsem si vybrat ze třech paletek, ale měla jsem ihned jasno, protože již při koupi jsem se rozhodovala mezi touto a oh so special. Takže jsem za ní strašně ráda. Je to čistě nude paletka v hnědých nádherných odstínech. S touto paletkou se "vyblbnete" do maxima a opravdu si užijete rozmanitost hnědé barvy. Opět obsahuje bílý stín a černý. Obsahuje 8 matných stínů a 4 stíny se shimmerem. Tuto paletku mám bez krabičky.
 






3. Vintage Romance

Tuto paletku jsem si koupila při jedné z akcí na e-shopu. Již jsem jí Vám představila zde. Takže jen v rychlosti řeknu, že obsahuje jeden matný stín a 11 stínů se shimmrem a je laděná do růžova. Mám i s krabičkou.











4. Garden of Eden

Tato paletka byla zdarma k nákupu štětců Sigma . Asi bych si jí sama nekoupila, protože obsahuje mnoho zelených stínů, ale nachází se zde i růžové odstíny a jeden opravdu nádhernýýý takový fialkovohnědýýý (vlevo dole první stín) se třpytkami a ten jsem si prostě zamilovala, byla to láska na první pohled =D a druhý oblíbenec je předposlední (zleva) nahoře - šedofialkový se třpytkami. Obsahuje tři matné stíny, 7 stínů se shimmerem a 2 se třpytkami. Co mě absolutně mrzí od týmu Sleek je, že neobsahuje ani jeden rozjasňující stín, takže musíte šahat do jiné paletky nebo pro jiný stín. Mám bez krabičky.







5. Original

Tuto paletku jsem dostala k nákupu štětců také zdarma, i když je slevová nabídka neobsahovala. Prostě paní Blanka to je matka Tereza a je to až neuvěřitelné, co pro mě dělá. Ani si to nezasloužím, ale prostě na mě vykoukla z balíku a já se nezmohla ani na slůvko, jen jsem koukala s otevřenou pusou dokořán. Je to paletka mixu, takto bych jí nazvala. Obsahuje snad všechny barvy, od žlutavé až po černou. Bohužel se mi jeden stín rozbil, ale ničemu to nevadí.
Sama bych si jí nekoupila, ale již se ukázalo jak hloupá bych byla. Vždycky jsem si myslela, že mě zelené stíny nemohou slušet, no klasicky zelené ne, ale v této paletce je jeden, který má úplně stejně šílenou barvu jako moje škaredé oči! To je tak senzační najít něco tak stejně škaredého jako moje oči a nalíčit si stím svoje oči =D Bude na to denní líčení, ale i teď Vám řeknu, který to je předposlední (zleva) nahoře. Ano přesně takhle šílené oči mám, ale chybí tam kapka tmavé, takže když smíchám s černým, tak je to přesně barva mých očí. Oceňuji nejvíce barevné rozpětí této paletky a především to, že dílna Sleek nezapoměla na dva prioritní stíny - světlý a černý, který je jediný matný se třpytkami. Paletku mám bez krabičky a děkuji paní Blance za super dárek =)







Všechny paletky se vyznačují skvělou pigmentací, malou prašností a relativně dlouhou výdrží, ale doporučuji používat báze pod oční stíny. Nejužasnější na paletkách je rozmanitost barev, takových které snad ani nejde vyfantazírovat v hlavě. Prostě je mám ráda a u mě jsou hned na druhém stříbrném místě po stínech Urban Decay =)

Kdybych si měla vybrat jen jednu, tak to bude hned ta první pořízená Oh so special, je nevjvíc univerzální a dá se sní hodně vyřádit, ale lhala bych kdybych říkala, že ostatní nevyužívám. Jsem hrdá na svojí sbírku paletek. Nyní mohu říci, že se v e-shopu nenachází již žádná, kterou bych si koupila a ke mě by ladila =) Závidím všem, které si mohou dovolit používat Ultra Matte nebo novou paletku Del Mar, jsou to nádherné barvičky, ale ke mě se vůbec nehodí.

Jaké paletky od Sleek vlastníte vy? Máme nějakou stejnou?

16 komentářů:

  1. Mám garden of eden, oh so special a original, tu teď úplně zbožňuji. Hezký článek.

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujala mě Original, miluji fialové, růžové a modré třpytivé stíny, se kterými se dá hezky kouzlit, teď se učím pracovat s hnědými odstíny. Tož uvidíme, uvidíme, jakou další paletku si pořídím, zda od Sleek či nějakou jinačí značku ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Oh so special se mi líbí nejvíc. Mám jednu, dostala jsem ji, ale nevím jak se jmenuje :D

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie Schreder Gondorčínová no já jsem z prvu taky nevěděla na, co mě bude, ale našla jsem si tam svoje favoity =)

    Karolínko pokud máš ráda modré tak s originál neprohloupíš, je to opravdu největší směska ze všech paletek =) tu od zoevy už máš?

    Cosmeticsandthings tak to jsme dvě =) a podle fotek na eshopu to nepoznáš? =D

    OdpovědětVymazat
  5. já mám bad girl, V2, Au naturel, garden of eden, vintage romance, showstoppers.. a miluju je všechny..
    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie není ta bad girl moc tmavá?

    OdpovědětVymazat
  7. Tess: Ale kdeže, nemám :-D Já vždycky na nějakou krásnou paletku narazím, kochám se, zapíšu do seznamu a pak, když je možnost objednat, tak přemýšlím, jakou :-D Tak buď to příště bude Zoeva nebo Sleek, ještě se mi líbí jedna od MUA :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná sbírka paletek taky si na jednu z nich brousím zuby!! :)


    chtěla bych ti oznámit že můj blog se nově nachází na této adrese http://michaelkam.blogspot.cz/

    Přeji ti pěkný večer Michaelka :)

    OdpovědětVymazat
  9. Karolinko já příští měsíc zoeva...měli by je naskladnit během týdne ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Terko, moc hezký článek. Děkuji za milá, krásná slova. Matka jsem, ale určitě ne Matka Tereza :-) :-) Ať Vám paletky a ostatní produkty od nás z eshopu přinášejí jen samou radost a jen jednu starost a to: "se kterou paletkou se dnes tak nalíčím" :-) DÍKY DÍKY DÍKY...

    OdpovědětVymazat
  11. Cosmetics4you to já děkuju za vše, co pro mě děláte =) jooo dilema se kterou se dnes nalíčím mám každé ráno =D Ještě jednou díky a všeho si moc vážím a cením =)

    OdpovědětVymazat
  12. mám zatím jenom jednu, ale už si brousím zuby na Au naturel :))

    OdpovědětVymazat
  13. Alice a jakouuu? au naturel je opravdu super, pokud miluješ hnědou =)

    OdpovědětVymazat
  14. Michaelka super blog již jsem u tebe =)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to je naprostá náádhera :3 Úplně se nad těma fotkama rozplývám..

    OdpovědětVymazat
  16. Nicca oooo děkuji kočko moje :-*

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...