úterý 1. dubna 2014

Moji favorité za březen

1.4.2014

Hezké aprílové úterý =)

Dnes je to každo měsíční rubrika o produktech, které jsem si za daný měsíc zamilovala. Pořídila jsem si kvanta a kvanta věcí, postupně přidávám v recenzích. Z březnových nákupů mě na recenzi zbyl pouze zázračný olejíček, aussie long řada, laky - GS, Catrice, Cien, She, Ebelin odlakovač, Cien řasenka, takže se máte na co těšit, ale teď už ke zmiňovaným TOP produktům, bez kterých již nedokážu žít =)




1. Matte Me od Sleek - recenze zde

Schválně začínám tím to produktem, protože se ani slovy nedá popsat, jak mě absolutně uchvátil! Nosím ho neustále v kabelce a v organizéru na rtěnky po něm skví jen prázdný prostor =D Nedávno jsem zahlédla, že podobný produkt vydává i Bourjois a moje srdce zaplesalo, protože prostě MILUJU matné rtěnky, nikdy jsem nebyla velký fanda lesků a podobných věcí. Takže, kdo nemá tak okamžitě napravit =)


2. Make-up HEAN 3in1 - recenze zde

Tento make-up mě došel před týdnem, ale i za tu chvíli ho zbožňuju. Sice, mě štve, že moc teče, ale jinak je všechno naprosto perfektní a neumím si bez něj představit svoje denodenní líčení. Prostě mi udělá nádhernou pleť a odstín jsem chytla taky správný! Prostě spokojenost na maximum.


3. Řasenka Milani Total Lash - recenze zde

Tato řasenka mě absolutně uchvátila a možná předčila i můj milovaný superSHOCK, na který jsem nedala dopustit. Skvěle prodlužuje a ještě lépe zahušťuje, ale chybu má....Po 14 dnech už je na půl vyschlá a to se mě moc nelíbí. Takže tuto řasenku ano všemi deseti, ale nekupovat si žádnou další a ihned jí vypotřebovat.



4. Sada na úpravu obočí Milani - recenze zde

Bez této sady nedám ránu, některé z Vás nedají dopustit na sadu od Alverde, ale mě je ta značka strašně nesympatická a ani nevím proč =/ Takže jsem ráda, že jsem našla také svojí TOP sadu. Bez nalíčení řas touto sadou z domu už ani nevycházím a vše je to způsobené skvělým světlým stínem. Jediné, co mě mrzí je stín Brown1, odhodlala jsem se a vyzkoušela jsem ho, ale moje obočí vypadalo, jak kdybych si ho tam nalepila =/  S touto paletkou se dá i skvěle nalíčit, jak jsem již předvedla zde. Co více si přát? V jednom balení v případě nouze stíny, úprava obočí a pro někoho třeba i konturovací stín a světle hnědý (brown1) by se dal použít jako tvářenka. Jedna krabička na milion způsobů =)


5. Zázračný olejíček 

Tento produkt neznáte, protože ho před Váma tajím, jak tady tak i na facebooku (voňavá věcička, pamatujete? =) Uznala jsem, že Vás napínám už moc dlouho =) Je to olejíček, jak já říkám na f, prostě na fšecko =D Recenzi mám v diáři napsanou na příští týden, takže sledujte můj blog a facebook a dozvíte se více =) Kdybych ho měla popsat jedním slovem, tak to slovo bude ZÁZRAK!


6. Balea sprchový gel s vůní jabloňových květů

Na tento produkt jsem recenzi nepsala a ani psát nebudu, předběhlo mě mnoho blogerek, takže si když tak zagooglite a vše o něm najdete. Je to klasický sprcháč od Balea, hydratace nic moc, ale všechny ho kupujeme kvůli vůni, že? Prostě je to nádherná vůně, která Vaše smysly nádherně hýčká, tahle vůně ve mě probouzí přechod ze zimního spánku do jarní únavy =D Za 30,- je to prostě bomba!


zdroj

7. Vinné tělové máslo z Manufaktury

V minulém vydání favoritů to bylo tělové máslo s výtažky z mrtvého moře (zde), tento měsíc jsem si koupila vinné tělové máslo. Balení mě vydrží přesně na jeden měsíc, používám pouze na ruce, ale v mém případě se mažu min. 10x denně. Vůně mě okouzlila hned na poprvé a prostě jsem ho musela mít! Není tak extrémně hydratační jako mrtvé moře, ale tyhle másla budou mými stálicemi. Příští měsíc tady bude opět, ale opět v jiném kabátku =)


Jací jsou Vaši oblíbenci za březen? Pochlubte se ať se můžu inspirovat =)

4 komentáře:

  1. Jů, tak ten zázrak je vanilkový :3 Já jsem očuchávala všechny a to si ani nejde vybrat jen jeden, jsou dokonalé a voní každý nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nicca opět se budu opakovat-....až na kokos =D mají teďka ten obyč v akci...jakmile dopotřebuju tak objednávám další v jiné vůni...nedokážu bez něj žít =P nejlepší noční krém na světě.

    OdpovědětVymazat
  3. taky se těším na laky od Gabriely a přemýšlím nad naked 2.. dávám odběr a budu se těšit na články

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie Martincová na laky jdu o víkendu jinak už nebudou =D Naked 2 už není tak žhavá (myslím pro mě ;) prostě trojka ta trojka na mě úplně křičí vem si mě vem si mě a až pak dvojku =D su magor =D
    Děkuji a budu doufat, že zaujmu =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...