středa 30. dubna 2014

Oblíbenci za duben

30.4.2014 18:30

Krásné odpoledne holky moje! Dneska pro Vás mám pravidelnou rubriku, ve které Vám vždy představuji své nejoblíbenější produkty za daný měsíc. Jen upozorňuji, že na některé produkty jsem ještě nedělala recenzi, takže je na blogu ještě nenajdete =)


1. Manufaktura růžový krém

O tomto krému jsem psala zrovna včera - zde. Zamilovala jsem se do něj! Prostě krásně voní, vypíná pleť a dělá jí hebčí a narůžovělou. Ničím jiným se na noc nemažu =)


2. Štětec Hakuro H50

Tento štětec jsem si koupila, protože můj Duo Fibre od Sigmy měl problém s nanášením make-upu od Revlon (dělal nevzhledné čáry). Nečekala jsem nic převratného ba naopak myslela jsem si, že čáry bude také tvořit, ale jak jsem se sekla.... Štětec se stal mojí denodenní rutinou a prostě ho zbožnuju! Make-up se sním nanáší velmi lehce a jednoduše a žádné čáry opravdu netvoří. Jeho široká a hustá krátká hlava make-up krásně zapracovává do pleti a ne do štětce jako u Sigmy. Celkově se mi štětce od Hakura líbí, ikdyž vlas má kvalitnější Sigma, ale asi o 10% =) Prozradím, že v pátek bude recenze ;)


3. Cien SoS hand concentrate

Tenhle krém jsem čapala po cestě zpět ke kase, když jsem valila pro šlehačku (vždycky jí zapomenu =D) a nic jsem nečekala, jen prostě obyčejný krém, který nahradí ten obyčejný krém od essence a zase jsem se pěkně sekla! Tohle je naprostá bomba!!!!!! Na moje ekzémestické ruce úplný zázrak! Žádný krém mi takto nehydratoval ruce jako tento a jeho finiš je absolutní překvapením! Ruce jakoby zafixuje do pudrového nepropustného obalu a až do umytí jste chráněné a cena? Myslím 32,90? Už si přesně nepamatuju. Cena je absolutně směšná, když si na tu cenu vzpomenu, tak se mi chce smát, jak je to neuvěřitelně levné a udělá službu více než všechny krémy, co jsem dodnes měla! Mám ho jen týden, ale zamilovala jsem se do něj během 5 minut!


4. Pivní maska od Manufaktury

Tahle maska na obličej mi byla, jak se lidově říká "vnucena" =D a bylo mě doporučeno si jí dávat místo nočního krému a jít s ní spát a ráno jen zbytky masky setřít....když jsem tak poprvé udělala, tak sem čučela ráno jak puk! Pleť jsem měla vypnutou, vyhlazenou a moje barvné nesrovnalosti byly o mnoho menších formátů! Manufaktura mě baví, čím dál víc =)



5. Rimmel - Vintage pink

Tyhle rtěnky všechny opěvují, pořád jsem kolem stojanu chodila a koukala, ale nikdy se mi žádná nelíbila, až jednou jsem se naštvala a vytahala jsem všechny rtěnky ze všech šochtliček a četla si názvy a najednou jsem zjistila, že je tam jaká si vintage pink, ale tester k ní není, Když sem jí otevřela, tak jsem ihned pochopila, že půjde se mnou domů! Sice je malinko tmavší a více hnědší než růžová, ale mám jí ráda hlavně kvůli jeji struktuře a především výdrži, která je opravdu skvělá!


6. Aussie - Miracle Recharge Moisture spray

Nebyla bych to já, abych neměla doma tuhle novinku! O co se jedná? Je to sprej z řady Aussie Miracle, který má vlasy osvěžit a především hydratovat. Obojí spojuje skvěle a co víc...voní po žvýkačkách jako celá řada a hlavně Vám ty vlasy ovoní ještě více než samotný šampón....kdo na tomhle nemůže být závislý, když Aussie miluje????!!!


7. Catrice Gel Like Top Coat

Asi jste si už všimly, že laky od Catrice naprosto nenávidím, kvůli jejich tlustým křivým štětečkům, ale hledala jsem v drogérii top coat a tenhle (jako bývalé milovnici gelovek) mi padl do oka. Sliboval povrch nehtů jako u gelovek a ono světe div se! Ono to tomu opravdu odpovídá, sice třpytky nezapustí jako gel v UV lampě, ale normální lak vypadá jak potažený gelem od nehtařky. Největším překvapením, ale byl štěteček, který není ani tlustý, ale už vůbec není křivě střižený, takže ta Catrice nebude až tak marná... Pro mě velkým překvapením a lakuju sním pořád. P.S. zasychání je malinko delší, srovnatelné asi jak s pískáčema od GS, ale bude recenze =)


Máme nějaké oblíbence stejné?? Jaké byly Vaše nejoblíbenější produkty za duben??

16 komentářů:

  1. máme stejnou rtěnku od Rimmelu, ostatní nemám, ale máš hezké oblíbence

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. vintage pink mam taky:)) Tu masku od Manufaktury asi zkusim.. A ten stetec bozi, ze?:) Ja ho pouzivam i treba kdyz dam nejak moc tvarenky, tak ji s nim rozmazu, vystinuju.. Sigma bude vzdy o chlup lepsi:)

    OdpovědětVymazat
  3. ta rtěnka vypadá moc pěkně :) a po tom spreji se budu muset podívat, asi jsi mě nalákala :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vadí mi, když nemáš svoje fotky :-) Když už o nich píšeš, tak je vyfoť vypadá to lépe. Jinak super článek ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ilovemakeup...jj je super na rozmazání Marfušy mě to nenapadlo použít...dík za tip =D tu masku musíš zkusit!

    OdpovědětVymazat
  6. Alice je super! ale na každý den používání to není malinko mastí vlasy, ale za tu vůni by si vraždila =P

    OdpovědětVymazat
  7. Kyrkys vlastní fotky budu mít zvlášť na recenze...a za další jsem poslední týden ráda, že sem ráda a na focení už nezbývá vůbec žádný čas, takže úplně vše stejně nemám nafocené... nechápu co se děje, ale najednou všichni všechno ode mě potřebují a já nemám ani čas jíst =/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu tě, já vždycky fotím všechno najednou a mám fotky uložené v pc :)

      Vymazat
  8. Kyrkys já někdy taky, ale já postuju z práce víš a když se na mě v práci všichni vrhnou, tak to nestíhám ani upravovat a postovat a teď se na mě vrhali tak, že jsem nestíhala ani fotit dopředu (chodila jsem do práce o 4 hodiny dřív atd.)...ale zítra je volno, tak já to napravím jo? zítra tady budou moje fotky =)

    OdpovědětVymazat
  9. Manufaltura frčí :) ale ani se nedivím. U jejich obchodu sw vždy rozplývám :) a ten Cien krém by konečně mohl zatočit i s mými rucemi, musím ho ozkoušet!

    OdpovědětVymazat
  10. Michio ta manufaktura už voní v půlce uličky než k ní dojdeš... ta by nemusela mít cedulu a hledala by se po čuchu =D zkus ho je super!

    OdpovědětVymazat
  11. Štětce Hakuro neodmyslitelně také patří k moji výbavě.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Vintage pink je opravdu hezká a to i přesto, že mám raději vyrázanější barvy. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. Charmedka na mě je právě ta vintage strašně výrazná =/

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...