středa 23. dubna 2014

Předjarní denní líčení No.7 s paletkou Sleek - Original

23.4.2014 15:30
Krásné středeční odpoledne holky moje =)

Dnes pro Vás mám připravené takové předjarní líčení a novinku ohledně blogu, takže dnes to bude trošičku delší (jak kdyby jindy nebylo =D). Nebudu zdržovat jdeme na to

zdroj

Nejdříve se pustíme do líčení, protože o to tady dnes nejvíce jde =)

Nedávno jsem Vám psala, že jsem dostala dárkem paletku Sleek - Original (zde). Myslela jsem, že tam nemohgu využít skoro žádné barvy, ale pak jsem objevila tuto kombinaci a doslova jsem se zamilovala! 

Obávám se, že nebude slušet každé. Jde totiž o modrozelenou barvičku...no prostě ta barva je jako moje šílené oči a myslím si, že takto škaredý oči snad nemá žádná z Vás =D Jediné ke komu by se tato barva hodila, jsou zelenoočky, ale těch je tak poskromnu...

Dnes to spíše berte jako ukázku mého líčení, kterou využívám při denním líčení. Pokud si ale myslíte, že máte podobné oči jako já, tak směle do toho =)


Postup:
1. Make-up Revlon Colorstay v odstínu Ivory (zde)
2. Vytvořila linku ve vnitřku oka tužkou Colortrend 
3. Na celé víčko a pod spodní víčko jsem nanesla bází Urban Decay
4. Koutek oka jsem zesvětlila stínem z paletky pro obočí Milani (zde
5. Na celé pohyblivé víčko a na spodní linku cca do 2/3 od koutku jsem nanesla žlutý stín (1)
6. Do banánku a do poloviny spodní linky jsem nanesla zelenomodrý stín (2) a vystínovala jsem do ztracena a trošku jsem protáhla do strany. Stínovala jsem spíše záhyb oka, aby mě nevznikl "monokl". Abych přidala na výraznému pohledu ťupla jsem párkrát do záhybu v banánku černý stín (3) a opět vystínovala do ztracena a protáhla do strany oka (opět opatrně, ať nevznikne monokl, ona ta modrá je typicky monoklová =D)
7. Vytvořila jsem na horním víčku linku pomocí linek ve fixu od Essence
8. Rozčesala jsem si a vytvarovala obočí a poté jsem si oblouk pod obočím zesvětlila Hi-Light stínem a obočí vystínovala tmavým stínem Milani (brown2) (zde
9. Použila jsem řasenku Astor - Seduction
10. Na tváře jsem použila mono tvářenku Sleek v odstínu Antique (zde)
11. Vše jsem zafixovala pudrem Jordana v odstínu
12. Na rty jsem nanesla neutrální nude rtěnku Hean - Berry Shake (zde)

Tradáááá a zde je vše, tam kde má být =)












Jak se Vám toto líčení líbí nebo nelíbí? Představte si, že je trošku živější, protože foťák zase sežral barvu. Napište mi veškeré nápady a tipy, budu moc ráda =)

No a nyní k zmiňovaným novinkám na blogu....Kdo si nečeho všiml? =) Nastaly tady dvě změny...Jedna je celkem dost viditelná a druhá je taková doplňková.

Další věcí, kterou jsem vymyslela, je týdenní rozvrh článků. Mám takový nápad, na každý den vydávát články na tyto témata:

Pondělí - Dekorativní kosmetika
Úterý - Kosmetika na tělo a obličej
Středa - Líčení
Čtvrtek - článek do kategorie The Rest (nebo do kategorie Pets)
Pátek - Dekorativní kosmetika 
Sobota - Recept nebo nějaký tag (oddechovější téma)
Neděle - Lakování, laky

P.S. pravidelné rubriky wishlistu a oblíbenců na každý měsíc budou zachovány, takže na přelomu měsíce nebude týdenní rozvrh odpovídat =)
 
Jak se Vám tento nápad a rozvrh líbí? Jsem svolná k jakýmkoliv změnám, jen stačí napsat. Nechci tvrdit, že budu vydávat vždy 7 dní v týdnu, možná některý víkendový den vypustím (jsem jen člověk =)

Napište mi svoje návrhy a změny, můžeme o čemkoliv debatovat  a změnit!

Mějte se krásně kočky moje! xoxoxo


13 komentářů:

  1. Mě přijde líčení krásné, hezky jde vidět a dělá ti krásné oči!
    Čučím, jakou máš nádhernou pleť na fotkách, úplně dokonalou! Ale v detailu to vypadá, že máš na pleti hrozně moc pudru nebo to je makeupem??
    Jo a ještě rtěnka, nááádherná, ale víš co, na tobě mi přijde více do hněda, na mě je více do růžova..

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné líčení, moc ti to sluší. Barva úžasná i kombinace barev. Z rtěnky mám radost, že jsi s ní tak spokojená. Taky jsem neodolala a jednu si nechala. Takže jen tak dál a zkus líčení i s ostatními barvami z paletky, určitě ti budou slušet. Když to zas pěkně zkombinuješ, tak to dopadne skvěle jako toto líčení.

    OdpovědětVymazat
  3. ilovemakeup ty si zlato, děkuji moc za pochvalu...Jinak to je ten Revlon o kterém jsem psala, včera =) Takhle skvěle kryje ;) Jaké máš rty bez rtěnky? Já je právě mám do červena, takže možná proto působí jinak =)

    OdpovědětVymazat
  4. Blani děkuji za poklonu, moc si toho cením, jsem si myslela, že mě spíš nadáte, že se to ke mě vůbec nehodí =D Jinak z té paletky není už moc barev, které by podle mě, ke mě seděly =/ ale zaexperimentuju =P

    OdpovědětVymazat
  5. Jojo, to je ono, já mám úplně bledé, total světlé:o/ Ale rtěnka je prostě úžasná.

    OdpovědětVymazat
  6. vážně ti to dělá skvělou pleť.. líčení ti sluší

    OdpovědětVymazat
  7. ilovemakeup no tak to je určitě tím =) Tak jedině pod to dát nějaký červenohnědý podklad a na to až rtěnku

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, to se opravdu povedlo.. Líbí se mi jak kombinace barev, tak to jak skvěle jsi udělala líčení i ze spodní strany (pod očima).. Nádhera Tess :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta barvička stínů je krásná♥ A moc ti sluší! Líbí se mi tak moc, že bych si na ni troufla, i když nejsem zelenoočko :D ale asi bych to neuměla tak hezky :)S těmi články je to zajímavý nápad, ale u mě by to třeba nefungovalo, protože v nějaký den mám chuť napsat článek úplně jiný, než jsem měla v plánu. Vím, že nejlíp napíšu to, co mám zrovna chuť psát, a tak bych to asi nezvládla :D Ale pokud ti to vyjde, tak to bude super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Caroline Red děkuji moc za pochvalu a víš co se říká? Zkusit se má všechno =) takže pokud máš sleek original tak směle do toho =)
    Jinak k článkům. Teď o půlnoci půjdu psát článek na zítřek a ráno nafotím fotky a v práci je do článku vložím a vydám, takže nemám moc protoru měnit si články, ikdyž mám kolikrát chuť =D ale já to prostě nemám nafocený takže mám útrum =D Tak uvidíme, jak to dopadne =)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc nádherné líčení:-) ... sluší ti to :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...