sobota 22. února 2014

Denní líčení No.1

22.2.2014 8:00
Zdravím Vás, 

dnes bych Vm chtěla ukázat své denní líčení. Podobné kombinace používám každý den a vždy ho ladím s barvou oblečení. Tak se pojďte kdyžtak inspirovat =) 

Můj outfit byl laděn do šedočerna (jsem spíše neutrální, moc barevných kousků v šatníku nemám...prostě taková nude holka =D).

Nějak se mi rozcuchali vlasy, jsem si všimla až teď =D

Postupovala jsem takto:

1. Nanesla jsem korektor od HEAN (recenze zde) a make-up od HEAN (recenze zde), který mě včera přišel. Korektorem jsem zakryla i okolí očí (moc jsem toho nenaspala =D)

2. Vniřek oka jsem vybarvila tužkou od Avon Colortrend kajalstick (zde je foto). Pro někoho možná nekvalitní od pohledu, pro mě ta nejlepší. Za celou dobu svého kosmetického fintění, jsem nepotkala lepší tužku na oči, výdrž skvělá a pigmentace ještě lepší.

3. Linku na horním víčku jsem poprvé učinila jinak. Vždy používám tekuté linky, ale díky skvělému dárku, který jsem obdržela při objednávce, jsem poprvé použila štětec Sigma (zde) a použila jsem stín z UD Naked 1 Creep. Štětec je absolutně famózní.


4. Do vnitřího koutku (nanáším vždy vše nahoru i dolů) a pod oblouk obočí jsem nanesla stín Nougat z paletky Slee Au Naturel.
5.Prostředek oka jsem vybarvila stínem od Jordana odstín Supernatural, jedná se o šampaňovozlatý odstín, spolu se stínem Nubuck z výše zmiňované Sleek paletky.
6. Banánek jsem vystínovala stínem Gunmetal opět z palatky Naked.
7. Na řasy jsem použila legendární BigSHOCK od Avonu, který je naprosto famózní a má božský kartáček.
8. Obočí jsem vystínovala vybarvila stínem od Jordana Light Brown, který slouží přímo pro obočí.
9. Vše jsem zafixovala pudrem Jordana Pressed Powder v odstínu Clasic Sand, který nejen skvěle kryje, ale především božsky voní!
9. Na tváře jsem použila prostřední odstín z nové Sleek paletky (recenze zde)
10. Na rty jsem nanesla novou rtěnku (no musím to přece odzkoušet, ne? =D) od HEANU v odstínu Coffe cream (recenze zde).

 


Líbí se Vám toto líčení? Líčíte se takto také každý den, nebo spíše volíte více decentní make-up? Kolik času Vám zabere každodenní líčení do práce či školy?

2 komentáře:

  1. Líčení je krásné :) já na den občas ráda i přitlačím...

    OdpovědětVymazat
  2. Barbora smetanová když kouknrš na dalí moje denní líčení tak uvidíš, že taky přitvrzuju ;) Jinak foceno mobilem takže kvalita nic moc ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...