úterý 11. února 2014

Denní líčení se značkou HEAN

Dobré ráno přeji,
tak jak jsem včera slíbila tak jsem na dnešní líčení použila svoji novou kosmetiku HEAN.


S výsledkem stínů od HEANU jsem spokojená tak na 75%.
Na vnitřní koutek jsem použila nejsvětlejší odstín (připomínám, že stíny nemají názvy ale jen číselné označení). Na střední část jsem použila tmavě fialový odstín a zde se objevil, nebo alespoň pro mě, problém. Světlý stín po nanesení tmavého se jakoby sjednotil a nemohla jsem ho použít jako rozjasňující...proto přišla na scenu všemi milovaná Naked a její odstín Sin, kterým jsem koutek oka rozjasnila. Nakonec vnějšího koutku jsem do banánku nanesla černý stín HEAN.

Nanášení stínu bych ohodnotila tak na 60%, protože se mi tvořili tmavší a světlejší místa. Nutno podotknout, že jsem nepoužila žádný primer.Stínování víčka bylo trošku složitější, ale majitelky drahých štětců určitě nebudou mít problém (mám obyčejné štětce od Norma Zlín) a stínování jim půjde skvěle.


Použila jsem také korektor. Nádherně zakryl moje nevzhledné jizvičky a pod pudrem nejde vidět.Hodnotím 80%.


Na rty jsem použila HEAN Coctail vitamin odstín 89 Berry Shake. Miluju ji čím dál víc, a hodnocení v procentech? To nelze ani číslem vyjádřit, jak je super!

 

 Aktualizace: 15:00 


Hlásám, že stíny drží i po 4 hodinách stále na svém místě....vůbec se neslily takže jim přidávám na hodnocení na 85% což si myslím, že je velmi velmi slušné. Pokud váháte nad nákupem těchto stínů tak vřele doporučuji, určitě neprohloupíte.

Korektor po 4 hodinách lehce vystoupal nad pudr, ale není to žádná katastrofa.

Líčení kosmetikou HEAN bych ohodnotila velmi kladně. Jsem spokojená, že jsem si jí nakoupila. Jediné co mě mrzí, že světlý stín oproti tmavému fialovému stínu nebyl k rozpoznání. Tyto stíny určitě ano, ale každý zvlášť a na rozjasnění koutků používat např. Sin.

Přemýšlíte na nad nákupem, nebo jste také majitelky této značky? Líbilo se Vám moje dnešní líčení? Napište budu jen ráda, všechny Vaše dotazy ráda zodpovím.

2 komentáře:

  1. Tak stíny, hm hmm, to jsem zvědavá teda.. Ale ta rtěnka moc hezká, sluší Ti hrozně moc, jde Ti skvěle k očím, fakt parádní odstíny na každý den!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky moc za poklonu =) Ty stíny budou dobré jen já mám mizerné štětce =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...