středa 19. února 2014

Make-up a rtěnka HEAN

19.2.2014 19:00
Takže dnes ještě kosmetika HEAN, která byla součástí této objednávky.
Pokud se chcete znovu dozvědět o této celkem neznámé značce tak neváhejte a pokračujte dále v četbě =)


Rtěnky HEAN - odstín Coffe cream a Romantic

Takže opět neodolala a objednala jsem si další. Tyhle rtěnky jsem si zamilovala, více najdete zde.
Objednala jsem si odstíny Coffé cream a Romantic. Na stránkách Cosmetics4you přibyly fotky rtěnek přímo na rtech a tím byl výběr mnohem jednodušší. Doporučovala bych to všem prodejcům =)

  

      
Ohledně rtěnky v odstínu Berry Shake jsem již psala viz.odkaz výše. Tyto rtěnky jsou konzistencí, pigmentací, vůní atd. ve všem stejné. Proto jen něco málo k barvičkám.

Odstín Romantic, mě zaujal již při koupi Berry Shake, takže na podruhé jsem již neváhala. Rtěnka působí hrozně červeně, ale není tomu tak. Jedná se o takovou tu starorůžovou barvu. teď jsem na rtěnku posvítila baterkou a má odlesky do růžovofialova, no prostě se mi líbí =)


Odstín Coffe cream jsem zvolila až na poslední chvíli a díky za to, protože je úžasná. Na fotce působí důchodcovsky hnědě nebo jak to říct =D, ale opět je realita jiná. Jedná se o světlounce hnedý nude odstín, který po nasvícení hází odlesky do zlatova.


Dodala bych jen to, že Coffe cream mě více přirostl k srdci, ale tím neříkám, že je Romantic špatný a nebo, že bych ho nepoužívala, ale je docela výrazný, pro některé může být zase jejich favoritem tak jak pro mě navždy zůstane Berry Shake =)

Make-up Studio Lift odstín Natural

Zoufale již několik let sháním silně matující make-up a ptáte se proč? Zagooglete si a najděte si Cameron Diaz bez maku-upu, přesně takovýto obličej mám bohužel také. Beru další a další make-upy vypotřebuju je a již si je nikdy nekoupím, protože žádný není ten PRAVÝ...jeden jsem kdysi měla, od Bourjois, ale co si myslíte? Zmizel z pultů stejně jak zmizeli legedární skvělé práškové stíny v lahvičkách. Tady to rušení oblíbených výrobků z duše nenávidím....

Ale zpět k tomu to make-upu. Tuba hlásá, že se jedná make-up s 10 slunečním faktorem (pro mě naprosto zbytečné, já se nemažu ani u moře) a dále zde stojí nápis ANTI-AGE (už jsem stará no =D) s kyselinou hyaluronovou.


Když jsem si ho nanesla na ruku tak jsem okamžitě ucítila takový ten olejový podkad, víte o čem mluvím, že ano? =D Takovou tu olejovou bázi. Hned jsem si řekla, že to nebude nic pro mě. Ještě, že mě na to paní Pavlíčková dopředu upozornila, protože chvíli po rozetření  tady tato olejová báze jako by vyprchala a make-up skvěle přilnul. Nejedná se o úplně matující make-up jaký já sháním, ale vůbec není špatný. Myslím si, že většině bude vyhovovat. Protože jeho konzistence, přilnutí a kryvost (kryvost u normální pleti, mě už nic asi nezachrání =) je perfektní.


Vůně je taková divná =D no prostě tak jak voní make-upy z lékárny proti akné tak něco takového, ale není to zas tak hrozné.

Co je, ale velice výborné tak je odstín. Naprosto shodný s mojí kůží. Lepší barvu jsem u žádného make-upu nepotkala.

Tento make-up doporučuju všem ženám s normální pletí určitě s ním budete spokojené =) Můj boj bude, ale po vypotřebvání pokračovat bohužel.


Tady této kosmetice jsem absolutně podlehla a myslím si, že to není naposledy, co jste jí na mém blogu nalezly =) Vřele všem tyto výrobky doporučuju.

Máte už něco od této značky? Jak jste spokojené?

5 komentářů:

  1. Rtěnky nejdou na rtech moc dobře vidět, ale i tak mě zaujala asi coffee cream!:)) Máš hezké rty. To mě mrzí, že máš špatnou pleť, ale tak díky bohu za tu dnešní nabídku "makeupů", že..

    OdpovědětVymazat
  2. Ony ty rtěnky nejsou tak moc výrazné jak třeba Baby Doll a já mám takové ráda =) a Coffe cream je opravdu krásná je více do hněda než Berry shake ten je spíš do starorůžova =)...co ti mám vykládat na servis mobilu (foťáku) mě pořád nikdo neodpověděl =(
    Nabídka je velká, ale žádný není jak ten Bourjois =( takže hledám a hledám...

    OdpovědětVymazat
  3. Ta coffee rtěnka vypadá dobře. :)

    Na svém blogu pořádám první GIVEAWAY, budu ráda když se zůčastníš!
    http://noordinary-girl.blogspot.cz/2014/02/giveaway-no1.html :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nikola P. je úžasná velice doporučuje a především teď protože cosmetics4you mají 25% slevy na vše od HEAN =)

    Juknu na to, díky za nabídku =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...