středa 19. února 2014

Nový nákup z eshopu Cosmetics4you/ Rtěnka, lak a tvářenka Sleek + malé překváko od Sigmy

19.2.2014 18:00
Tak Vás opět zdravím,

dnes mě PPL doručila další objednávku z Cosmetics4you a tak Vám přináším report a své názory na kosmetiku SLEEK a jako velmi příjemnou pozornost jsem obdržela štětec na linky od značky SIGMA. Tak jdeme na to, dnes toho máme dost =)




Tvářenka Sleek odstín Lace

Začneme tím největším z tohoto nákupu. Tvářenku Sleek jsem si objednala, protože se mě líbily odstíny oranžové, které tato paletka obsahuje.

 
Paletka obsahuje tři odstíny Dva jsou pouze matné a jednobarvené a prostřední odstín je velmi krásný, jedná se totiž o odstín hnědooranžové(růžové) se zlatými odlesky s droboučkými třpytkami. Po nanesení třpytky "zaniknou" a vyniknou pouze odlesky do růžova a hněda. No špatně se to popisuje =D Pigmentace je perfektní a nebojte se těchto barev ikdyž vypadají šíleně, není tomu tak, po nanesení na tvář se barvy zjemní. Paletku hodnotím velice pozitivně! Obal je matný jako vše od Sleek (jako NARS obaly) a velké zrcátko je jen bonus. Neváhejte a budete mít hodně muziky za málo peněz, protože paletka vychází na cca 300,-...no řekněte samy zda 100,- seženete takto nádhernou a kvalitní tvářenku?

 

    
Vlevo máte hnědý (prostřední) odstín a vpravo je oranžový odstín.


Zde můžete vidět jak jsou barvy intezivní a pigmentované - pozor nejsou rozetřené, takto na tváři je asi určitě mít nebudete =)

Rtěnky od Sleek - odstíny Baby Doll a Bare All  

Asi jste si všimli, že poslední dobou jsem maniak nejen do laků na nehty, ale taky do rtěnek =) Byť jsem našla již dle mě dokonalý odstín - zde, tak stále nemám dost =D 

   

Vlevo máte Baby Doll a v pravo Bare All (tady to přidávání obrázků je fakt za trest, popisky tam nešly dát).

Každý by očekával, že budou konzistencí naprosto stejné, ale chyba lávky! Každá rtěnka je od Sleeku asi jiná. Zatímco Bare All je tuhé konzistence, tak Baby Doll působí jak jelení lůj, jak nějaký balzám, ale pigmentací jsou absolutně stejné! Naprosto famózní, po jednom přetřeníjsou rty absolutně nabarvené. Obaly (já na to moc nejsem) mě absolutně odrovnaly! Jsou pogumované a taklové strašně roztomilé! Moje hodnocení? Aano, ano a ještě jednou ano =) Neváhejte =)

 

Vlevo máme Baby Doll jedná se o světlounký růžový odstín a vpravo Bare All, který má barvu terakotovou , což je moc fajn protože letos pofrčí oranžové odstíny rtěnek, tak tuto beru jako takový odpich =)
Jsem sněma moc spokojená, jen Baby Doll by nemusela být tak balzámová, protože já si rty pořád mnu takže bude hned fuč. Dávám palec nahoru a všem doporučuji!

Lak Sleek - odstín Cofee, Tea or me

Tento lak jsem si koupila schválně. Hned potom co jsem ho uviděla tak jsem neviděla Sleek, ale NARS lak... Na dalších fotkách pochopíte o čem mluvím.

 



No takže myslím, že je už jasné o čem jsem mluvila ;) 
Sleek mám hodně ráda, ale moc neschvaluji, napodobeniny. Sleek je úžasná značka všichni známe a většina z nás má Sleek paletky, které nic nenapodobují a jsou famózní, ale proč má potřebu neustále napodobovat NARS (tvářenky, laky) mi nejde na mozek...
No k laku jenom to, že je malinko světlejší než NARS, ale jinak vzhledem je to jen menší brácha NARS. Kdyby mi je někdo dal do ruky a měla jsem zavázané oči tak kromě velikosti nepoznám rozdíl. Pogumované víčko, oblá krychlička.
Uvidíme jaký bude na nehtech, tento týden si ho chci nalakovat společně s Gabriella Salvette (pískový lak) takže při další recenzi se sním opět setkáte ;)

Štětec Sigma na linky - E05

Jako dárek jsem od paní z e-shopu dostala tento štětec na linky. Byla jsem moc ráda, že odměnila mojí věrnost =) Takže tímto bych ráda Cosmetics4you poděkovala za veškerou péči a především za tento krásný dárek. Štětec určitě využiji na linku banánku a až si pořídím gelové linky tak na tuto činnost určitě také =) Ke všemu je ještě štětec růžový, takže to bude pro mě srdeční záležitost =) Ještě jednou díky moc =)






4 komentáře:

  1. Věrné zákaznice je potřeba si hýčkat, super!:)
    Baby doll!!!! Tak tu musím mít, achjo, to je nekonečný kolotoč tohle..:-DD

    OdpovědětVymazat
  2. Zase sem tě zlákala? =D jsem dobrá =D

    OdpovědětVymazat
  3. Já si dnes objednala svou první paletku od Sleek - Vintage Romance. Když už si všichni Sleek tak chválí, tož ho chci také zkusit a po Vintage Romance jsem pošilhávala už déle, ale stále ne a ne na skladě. Tož dnes konečně ! Ale věřím, že budu spokojená a další paletky a třeba i jiné výrobky této značky budou přibývat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Karolína... však koukni na tu fotku s novými sleek produkty tam vintage paletka je...zítra bude asi recenze =) Ale už teď ti můžu říct, že si neprohloupila ba naopak...je bombovní =) Však zítra (snad mi vyjde čas) uvidíš =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...