pondělí 24. února 2014

Reakce na článek - "chovatelka", která utýrala 10 psů k smrti!

Zdravím Vás,

musím opět ihned reagovat na jeden článek (zde).
Pokud jste znechuceni právním systémem v této zemi a nepochopíte jak někdo může takto ublížit psům tak pokračujte ve čtení....
odkaz zde

Tato žena utýrala svých 10 psů. Měla malý byt, ale velikánskou zahradu, která těmto nádherným tvorům byla zapovězená. Zavřela je do malých kotců na této zmíněné zahradě a nedala jim najíst ani napít! Soud jí udělil podmínku na půl roku, ale ta hyena měla ještě tu drzost se odvolat k nejvyššímu soudu a ten jen podmínku potvrdil.

Avšak můžete mě někdo říct, co je jako půl roku podmínky? Co to má znamenat? Takže když zabiju 20 psů dostanu je 1 rok podmínky? To má být trest?! Co se to v tomhle státě děje?!

Psi jsou pro většinu lidí váženými tvory a kolikrát je nadřazují nad lidskou rasu, což se ani nedivím, když poslední dobou vidím čeho jsou lidé schopni a tento názor také sdílím.

Co jí ti psi udělali, že je takhle bezohledně zavraždila? Proč soudy takovéto jednání přecházejí jen nějakou podmínkou, která je stejně úplně k ničemu a může z vesela týrat dál, když jí na to nikdo nepříjde? Když, ale člověk týrá člověka tak to se všichni můžou zbláznit, ale jakmile se tady zabije pár psů tak je to asi pohoda, že?

Pokud vím tak nový občanský zákoník ustanovil, že zvíře není věc, ale smýšlející tvor, tak proč soudy krucinál taky nezvedli sankci za takovéto jednání?!

Je mi zle z našeho soudního aparátu.....a hlavně z lidí, co tuto hyenu si dovolí nazvat chovatelkou...chovat zvíře znamená milovat a ne utýrat hladem a žízní k smrti!

4 komentáře:

  1. Takový lidi bych vraždila ...

    OdpovědětVymazat
  2. Je vidět, že náš právní systém má stále směšné postihy za týrání zvířat. Nezbývá, než věřit, že jednou se to prolomí a do té doby tlačit na státní orgány, dělat osvětu, nebýt lhostejným k utrpení němých tváří.
    Jinak jsem ráda, že se mezi blogerkami našla nějaká, která se týraní zvířat věnuje. Díky Ti moc za to ! Já jsem na FB ve skupině, která může finančně díky pravidelným aukcím pomáhat v případech týraných psů, koček a jiných zvířat. Za rok 2013 se na aukcích vybralo přes 180tis. které byly rozděleny na veterinární a materiální pomoc do útulků a v akutních případech.
    Kdyžtak bys mohla na blogu sdílet i více info o množírnách, aby si lidé dávali velký pozor, z jakých inzerázů si berou své domácí mazlíčky. Viz. např: https://www.youtube.com/watch?v=d6RlIR7964w

    OdpovědětVymazat
  3. Karolína Toto jsem již sdílela, ale na svém osobním fb... ty množírny jsou humus nejhumusovatější....To jsem ráda, že si na mě našla svůj koníček, protože jsem měla pocit, že tyhle články nikoho nezajímají, moc lidí to nečetlo a nikdo nereagoval...mrzí mě, že lidi dokáží toto přehlížet =( přišla jsem si jak kdybych psala o něčem hrozně nudném, alespoň vidím, že tomu tak není =) Díky moc

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...