čtvrtek 13. února 2014

Zkouška laků HEAN

Tak se opět vracím k této značce. Musím už vypadat jako blázen, protože tři dny po sobě píšu pořád o HEAN =D Jen se Vám snažím přinést report této kosmetiky, protože si myslím, že pro mnoho z Vás je tato značka velkou neznámou, jako byla donedávna pro mě. Takže pokud Vás již otravuju prosím přeskočte tento příspěvek a budu ráda, když se vrátíte zítra na jiný zajímavý článek =)

Pro ty z Vás, kteří se chtějí o této kosmetice co nejvíce dozvědět mám další recenzi. Nalakovala jsem si nehty laky HEAN City Fashion. Většina nehtů jak vidíte na fotce je nalakovaná odstínem 162 a jeden nehet 177. 


Úplně jako první bych ráda vyzdvihla zaschnutí laku, byť nikde na lahvičce není napsáno slavných 60 sekund aj. podobné "módní" označení, tak i přesto lak byl do 60 sekund opravdu byl suchý. První vrstva laku byla suchá cca za 30 vteřin a druhá vrstva do 60 vteřin. 

Barvy absolutně odpovídají barvičkám v lahvičce, jsou silně pigmentované a jak jsem již psala v celkovém souhrnu o této značce, opravdu by stačila jedna vrstva. Laky jsou zaschnutí velmi lesklé a hladké.


Bohužel jsem nalezla i silné negativa. Štěteček se pyšní superlativem o plochém štetci, který Vám má ulehčit práci, ale opak je pravdou. Štěteček je sice plochý ale tak velký a tuhý, že lakování normálních nedlouhých nehtů je velmi obtížné.


Těmto lakům svojí pigmentací, hustotou říkám ANO, ale radím vzít si štěteček z jiného laku. Pro tvořitelky gelových nehtů může být tento štěteček zase výhodou, zde si netroufám tvrdit, že je štěteček nepoužitelný. 


Za pár dní tento článek aktualizuji a vyjádřím se k vytrvalosti laku. 

Napište mi zda máte s těmito laky zkušenost a jak vidíte štětečky laku vy, budu ráda za jakýkoliv názor.


AKTUALIZACE 19.2.2014
Takže uběhl necelý týden a lak se kolem špiček nehtů už oďobává, jako top lak to není, ale předčí mnoho drogérkových laků a to především tím, že nevybledává a trvanlivost jen nadprůměrná a nehty skvěle zpevňuje.Takže vřele doporučuji =)

2 komentáře:

  1. Já už testuji třetí lak, ale je fakt, že mám své vlastní nehty polodlouhé (v létě celkem i dlouhé) a asi proto mě štěteček velmi vyhovuje, nanáší se mi s ním lak lehce, rychle a beze šmouh. Ale je možné, že pro krátké nehty by nemusel být tak vyhovující. Hezký den. Blanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jak jsem očekávala... myslela jsem si, že pro dlouhé nehty to bude pravý opak =)

      Vymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...