úterý 20. května 2014

100 dnů 100 příspěvků....

20.5.2014 10:00

Mé drahé kolegyně a čtenářky,

dnes je tomu přesně 100 dnů! Počítala jsem to, jen z haluze a ono je to opravdu do puntíku 100 dnů!!!

zdroj

Za těch 100 dnů jsem prošla od úplně neznámého k  relativně propracovanému blogu. Neustále je, co vylepšovat a mám zde několik restů, které neustále odkládám, protože mi přijde přednější vydávat články, než-li řešit zápatí nebo tlačítko odpovědět v komentářích a nebojte se, že o těchto nedostatcích nevím =)

Články vydávám ze dvou důvodů:

a) pro své potěšení, beru to jako svůj deníček, ve kterém mohu listovat a zjišťovat, jak se moje sbírka kosmetiky rozpíná do gigantických rozměrů nebo se opětovně začíst do svých úvah a názorů ohledně 4 nohých tvorů.
b) pro Vás pro čtenáře! Každým týdnem Váš počet zde roste a dává mě to čím dál větší sílu a chuť blogovat, ikdyž mám špatné dny (kdo nemá, že?). Pročítám si Vaše krásné komentáře (ne, tebe anonyme nemyslím, pro tebe nebylo nic dobré ;) a nabíjí mě energii. Vidím, že má práce (neznáte nějaký superltiv, tohle není totiž práce, ale zábava =) je oceněná, nejen počtem čtenářů, ale také tím, že jsem již několik z Vás inspirovala a to mi dělá tak krásně na duši, že se to ani slovy nedá popsat!

Za 100 dní jsem vydala přesně 100 příspěvků a přísahám bohu, ať se do země propadnu, vážně jsem to neplánovala, vyšlo to úplně náhodu, ani se mi tomu nechtělo věřit, když jsem napočítala 100 dnů. Tento článek je stý, tudíž výroční =)

Zezačátku jsem vydávala články sporadicky, někdy i víckrát denně, poté jsem to ustálila a vydávala každý den, mimo víkendů a dnes jsme ve fázi, kdy vydávám každičký den a máme určité téma (omlouvám se, že dnes není kosmetika na pleť příští úterý Vás čeká SKIN79 =) Netvrdím zde, že jsem nevynechala, ano vynechala a zrovna předevčírem. Víte ale, že se snažím Vám to vynahradit, alespoň na facebooku =)

K dnešnímu dni čte můj blog 27 čtenářů veřejně a 1 skrytě, na facebooku je už Vás 42! Wow nemám slov! Za tři měsíce 42? Tohle se mě nezdálo ani v nejlepších snech! Smekám před Vámi! Především Vám hrozně moc děkuju za podporu, ani nevíte jak si toho moc vážím, protože 3 měsíce jsou v beauty blogové sféře opravdu malinko, ale Vaše ohodnocení je daleko dopředu na několik měsíců! Opět nenalézám slov, jak Vám poděkovat....

Proto vynechám slova a nadělím Vám tři dárečky! 

Zaslala mi je firma Zoeva (ano, to bylo ta fotka loga na fb =D) a mezi námi - tiše Vám závidím =P

O co se bude hrát?: 

1. Matný primer (podkladová báze chcete-li) pod oční stíny
2. Linka ve fixu v černé barvě
3. Dáreček z mé strany, který neprozradím ikdyby jste mne mučily =P







Podmínky soutěže?:

1. NESDÍLENÍ: Tohle není lov na nové čtenáře a fanoušky, chci odměnit ty z Vás, co jsou se mnou i bez soutěže...Vás kteří mě neustále dobíjíte a dáváte smysl mému blogování, takže moje podmínka zní, žádné sdílení a nebo upozorňování na tuto soutěž, protože by jste si vlastně ubíraly šanci a štěstí =). Do soutěže se samozřejmě mohou zapojit i holky, co mě sledují jen na fb
2. FOLLOW ME: Musíte mě sledovat buď zde nebo na facebooku, což je asi jasné z předchozího bodu =)
3. NICK: Do komentáře pod tento článek uveďte, kde mě sledujte a pod jakým nickem, abych to mohla ověřit aby bylo vše regulérní =)
4. KOMENTÁŘ: tuto verzi jsem si půjčila od kolegyně (však Léňa ví =). Podmínka zní takto. Od 21.5.2014 do konce soutěže (31.5.2014) musíte zanechat, alespoň jeden komentář, pod jedním budoucím článkem a nebojte bude jich dost =) Před slosováním to budu na 1000% kontrolovat =) Dělám to z důvodu, že opravdu chci aby jste balíček získala jedna z Vás, která mě čtete a nejste jen lovkyní soutěží =) Snad mé upřímné záměry chápete =) 
3. LIKE: Podmínka Zoevy zněla buď jako "žádná" a nebo like na facebooku, což si myslím není tak složité a hrozné, a všechny facebook máme, tak proč nedát palec nahoru kosmetické firmě, která si to opravdu zaslouží?!

Losování?:

Proběhne klasicky ručně, nahraji Vám to na video, ať nevznikne nějaké faux pas. Výherce bude vyhlášen zde i na fb, ale musí mě kontaktovat sám a zaslat mě svojí adresu =)

Do kdy soutěžíme?:

Soutěž potrvá do 31.5.2014 do půlnoci, jak jsem již uvedla v podmínkách

V případě jakýhkoliv dotazů mě kontaktujte na facebooku.

Přeji Všem svým zlatíčkám hodně štěstíčka a krásný zbytek úterního dne =)

10 komentářů:

  1. Lena opravdu vi :-) vsak od toho to bylo :-)

    Zoevu mam odskrtnutou uz dobre rok, ale radeji to pujdu zkontrolovat...abytek tak nejak mam,jen ti nereknu co pres ktere uctu :-) ale tusim, ze fb minimalne pres dva z nich.

    Ja ti popreji vyssi narust, hodne stesti do budoucna.

    A pokud nechced sdileni, zkontroluj si, jestli se ti to nepropsalo na jiny stranky, pisnu ti pres fb, co myslim :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, dojdu ze zahrádky, sednu k pc a hned takový krásný příspěvek :)
    Utíká to, viď? Tak krásné výročí ! Jak už jsem Ti psala, já moc blogy nečtu, holky, které se blogování věnují, sleduji na FB a Youtube, ale Tvůj blog jsem si zamilovala ;) A rozhodně neměj jako povinnost, že sem musíš psát každý den, dělej to tak, jak cítíš, jak máš náladu, jak sama chceš ;)

    Tak úspěšných dalších sto dní a dalších sto článků ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Joo a teda abych doplnila Tvé podmínky soutěže - jak zde, tak i na FB Tě sleduji pod svým jménem, like na stránkách Zoevy mám ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Sleduji tě jen přes facebook, protože nemám blogspot:) Pod Ilovemakeup
    Jojo, to já budu komentovat, to se neboj:-D
    Zoeva štětce a teď mohu napsat i kosmetiky, jsou SUPER, takže sleduji na fcb.
    Těch 100 dnů, že jsi se tak trefila, je paráda, hodně zdaru do budoucna!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tess, připojuji se s radostí k Tvým gratulantům. Je to úžasné, jak to vyšlo. 100 dní a 100 článků, to je fakt bomba. No, jak Tě sleduji já, víš, přes FB pod svým jménem, protože také nemám jako Ilovemakeup blogspot. Komentáře k článkům píšu, neříkám, že ke každému, ale píši i na FB. Like Zoevě klidně dám :-) I já, Sigmačka, jsme si pořídila na zkoušku asi 3 štětce :-)

    OdpovědětVymazat
  6. sleduji jako Lucie Martincová a BeautybyLucka, však víš.. gratuluji jak ti to vyšlo. like jsem dala a komentovat budu..

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj :D sledujem ťa na FB pod menom Katarína Kačuriková :D Zoeva na FB sledujem už dávano takže like udelený :D A želám do budúcna veľa ďalších článkov na blogu :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky kočko, skvělá soutěž. Ráda bych se zúčastnila, jelikož tě čtu od začátku. Sleduji tě na FB, Tady na blogu jako Svět podle Kyrkys.

    OdpovědětVymazat
  9. uff tak konečně jsem si našla čas (a doufám, že už to bude správně) :))
    vůbec bych neřekla, že už 100 příspěvků a doufám, že budeš mít stále nové a nové nápady na psaní článků :)
    sleduji zde jako Alice in Wonderland CZ, pod stejnou přezdívkou i na FB - tam je pro mě rychlejší komunikace :)
    A Zoevu mám už nějaký ten pátek olikovanou také :)

    OdpovědětVymazat
  10. Uf, uf, opraveno,měla jsem like u Zoevy na nj stránkách :-) Dík za upozornění, slovensko splněno :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...