středa 21. května 2014

Denní líčení No. 10 - zlatá a stříbrná? Proč by ne?!

21.5.2014 17:00
Krásné odpoledne kočenky!

Nejen, že včer ato byl 100tý příspěvěk ve 100stém dnu, ale dnes je to ještě 10 líčení! To je nádhera!!!

Zkombinovat stříbrnou se zlatou se moc často nevidí, ale proč? Já na nějaké "pravidla" kašlu a tady je můj výsledek!




Postup:

1. Nanesla jsem long stay make-up od Dermacolu a všechny nedostatky zakryla korektorem, který je součástí make-upu, vše v odstínu fair
2. Vytvořila linku ve vnitřku oka tužkou Colortrend
3. Na celé víčko a pod spodní víčko jsem nanesla bází Artdeco
4. Vzala jsem si paletku Sleek - Vintage romance (zde) a jako první jsem použila bílostříbrný odstín s názvem Pretty in Paris a vybarvila jsem sním celý vnitřní koutek nahoře i dole. Poté jsem si vzala zlatý odstín, který sídlí hned vedle stříbrného s názvem Meet in Madrid, který jsem nanesla na celé pohyblivé víčko a malinko nad něj a na dolní linku. Poslední počin byl odstínem Honeymoon in Hollywood, který jsem nanesla do bananánku a lehounce na okraj spodní linky. Vzala jsem blendovací štětce a vše rozblendila i ven z oka.
5.Vytvořila jsem si linku pomocí Bambi black od Dermacolu. Jsou to linky ve fixu, ale v tlustějším balení s větším hrotem (p.s. lepší linky jsem v ruce nikdy neměla!) a udělala si ROVNOU! (fakt su na sebe pyšná jak se mi povedla) a tlustou linku, kterou jsem vytáhla také ven.
6. Na řasy jsem použila řasenku Diamante z limitované kolekce Sugar od Gabriella Salvete
7. Rozčesala jsem si a vytvarovala jsem si obočí a poté jsem si oblouk pod obočím zesvětlila Hi-Light stínem a obočí vystínovala tmavým stínem Milani (brown2) (zde)
9. Obočí jsem zafixovala transparentní gelem od Astor (zde)
10.Vzala jsem si rozjasňovač Mary-Lou od the Balm a rozjasnila si tváře, nos, bradu, špičku obočí a vrchní část lícních kostí.
11. Vše jsem zafixovala pudrem Jordana v odstínu Classic Sand
12. Jako tvářenku jsem použila CabanaBoy od theBalm, úchylný název, ale nikdy jsem neviděla tak uchvancancující tvářenku a ještě k timu v úžasné růžovofialové barvě! Zbožňuji jí!!!
13. Na rty jsem nanesla novou rtěnku od Dermacol Longlasting lipstick (to není ta růžová, ale ty bílé se zlatým malováním, ještě jsem je v obchodě nikde neviděla) v odstínu 09, která je růžovohnědočervena, bez jakýhkoliv shimmerů a třpytek 

Tradáááá a mohla jsem ráno do světa =DDDD











Jak jste dnes nalíčené VY? Jak se Vám toto líčení líbí?


16 komentářů:

  1. Líčení je super, ty odstíny jsou perfektní k tvé barvě očí, ale co to obočí? Nečešeš?:)) Já jsem na to ujetá, mě trčí jeden chloupek a mám nerva, tak já si prostě všimnu...:)

    OdpovědětVymazat
  2. ilovemakeup hej já si toho všimla až při nahrávání.... já si ho musela rozcuchat =D tak jsem to nahrála asi na třech fotkách jsem to retušla, ale pak jsem si řekla, že ten pohled snad pro jednou unesete =D

    OdpovědětVymazat
  3. krásný barvy, hodí se ti to k očím

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení super, kombinace barev skvělá. Líbí se mi, jak ti to krásně ladí s tričkem (blůzkou, topem nebo co to je :-) ale to je jedno) to se ti fakt povedlo. Ohledně obočí, jak psala Ilovemakeup, tak za mého dětství - mě to říkali rodiče - se zastříhávání nedoporučovalo, že prý pak obočí roste tak, že trčí. Myslím, že je to blbost, protože to dělá spousta lidí. Já když beru manžela strojkem (vlasy :-) ) tak on má velmi husté a i dlouhé obočí, tak mu ho přes hřeben zkracuji, dělala to vždy i jeho kadeřnice - dokud k ní chodil. Navíc já nemám tak dlouhé obočí, chloupky světlé a jemné, ale také si ho zkracuji. Dělám to tak, že si vezmu kartáček na obočí (nebo řasy), obočí vyčešu jakoby nahoru na čelo a co přečuhuje tak malými nůžtičkami ustříhnu. Pak totiž obočí i lépe drží tvar, gel na obočí ho také snáze udrží. Zkus to. A třeba to bude tip i pro další holky.

    OdpovědětVymazat
  5. Blani já si obočí nestříhám, ale trhám =)mě roste strašně do šířky totiž takže ho musím zužovat a stříháním toho nedocílím víš =) Jinak jsou to šatky a já ti děkuju =)

    OdpovědětVymazat
  6. Asi jsem to napsala špatně. Samozřejmě já taky trhám :-) Tím děláme tvar, ale myslela jsem zkrátit délku "jednotlivých" chloupků. Teď nevím jak to napsat :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tess, ty stíny se Ti moc povedly, nádhera ! Moc Ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Já asi vím, co tím holky mysleli, tatí má něco podobného, po dědečkovi. A jednou za čas mu to prostě zkrátíme nůžkama, protože jemu by to jinak trčelo až k oku :-D Naštěstí zase tak dlouhé to nemáš.

    Líčení je povedené a jak už někdo psal, líbí se mi, jak je to sladěné s oblečením

    OdpovědětVymazat
  9. Líčení je krásné, ještě upravit obočí a je to nádhera i když já teda taky nemám moc hezké obočí :D

    OdpovědětVymazat
  10. Kyrkys ale já ho mám pořád upravené, ale já si ho musela před focením rozcuchnout =D Myslela jsem, že si toho nikdo nevšimne =D nepodařilo se =D

    OdpovědětVymazat
  11. krásně zkombinované líčení :) a to obočí - no je jasné, že to přeci nebylo záměrně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nevidím důvod, proč by se nemohla kombinovat stříbrná se zlatou. Ostatně kombinovat se dají téměř jakékoli barvy, když na to má člověk cit :) To obočí je ovšem pecka :D Jinak líčení jako takové vždy vynikne především na fotkách přímých, ne v úhlech z výšky nebo ze spod :)

    OdpovědětVymazat
  13. Michiyo s velkým nosem si nemůžu dovolit přímé záběry mám ho pak ještě větší než ve skutečnosti ;) Jinak zlatá se stříbrnou se moc nekombinuje jak v špercích tak v líčení, nevím proč ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...