úterý 27. května 2014

EOS - je tento fanatismus oprávněný?

27.5.2014 15:00

Krásné odpoledne....

asi jste si všichni všimli, že kdo z náší brandže (rozuměj blogerky) nemá eos, tak jako by nebyl... Není to jen mezi námi, tohle šílenství zaplavilo celý svět od celebrit až po naše kamarádky nebo sousedky. Mít své voňavé vajíčko je skoro "must have", ale je opravdu tak dobrý jako všichni šílíme?



Řekněme si něco o této značce a jejich legendárních balzámech na rty:

EOS je v Americe momentálně hit číslo jedna. Jeho roztomilý design, barevné balení a ovocné příchutě si vaše rty zamilují. EOS je ryze přírodní produkt, s uklidňujícími účinky, vitamínem E a bambuckým máslem.

Balzám se nemá šanci odřít, nalomit, jak se to občas u těch tyčinkových balzámů stává. Složení balzámu je velmi příjemné, jedná se o přírodní produkt, který obsahuje:
  • antioxidanty
  • vitamín E
  • bambucké máslo
  • jojobový olej
Proč jsem si ho pořídila? No především bych podotkla, že jsem si ho opět pořídila jakmile prvotní panika utichla, protože prostě nekupuju věci ze kterých se všichni můžou "zvencnout". Pořídila jsem si je právě proto, abych zjistila, zda je to šílenství oprávněné. 


Koupila jsem si samozřejmě originál! Apeluji na Vás vykašlete se na všechny náhražky nedávno proběhlo na internetu jeden článek od české bloggerky, která si koupila originál i fake a z faku se jí osypala půlka obličeje...vážně Vám to stojí za ušetřenou stovku? Pokud se někdo chce kouknout na post, tak ho naleznete u mě na facebooku.


Pořídila jsem si limitovanou jarní edici na www.kosmetika-usa.cz, který je jedním z předních prodejců amerických balzámů v ČR. Limitku seženete, i když jsme si na ně museli dělat předobjednávky, tak si asi někdo svojí limitku nevyzvedl (mají odběrné místo v Brně), ale mám pocit, že jsou dražší. Já jí měla myslím za 280,- nyní vychází jako kdyby jste si koupily dva balzámy, kdy jeden stojí 159,-.


Limitovaná edice obsahuje jahodový a marakujový balzám na rty. Někde jsem četla, že "hrozně moc" voní, až někomu otravně. No já mám jen tuhle limitku a, že by nějak přehnaně voněly fakt říct nemůžu. Voní krásně na mě tak středně, znám i výraznější vůně.


O balzámech se také hovoří, že nejsou ultra hydratační spíše tak středně, že na hydrataci je určen legendární carmex. No nevím, já se svojí obcesi (trhání suché kůžičky na rtech) mám rty mnohem více hydratované, než po kde jakém drogérkovém balzámu, takže za mě rozhodně spadá do vyšší hydratace. Rty Vám přes noc udělá heboučké a eliminuje veškerou suchou kůžičku (což je u mě, co říci). 

zde vidíte, že je složení opravdu jen čistě přírodní!

Balení bylo zatavené ve fólii a doteď (mám je už skoro 2 měsíce? cca) si pamatuju jak jsem to tam v noci rvala ven z fólie! Bylo to něco hrozného! Jeden balzám na mě vypadl po cca 10 minutách boje a  druhý to stejné. Obal úplně zničený, úplně zničené nehty a bolavé prsty....tohle mě fakt naštvalo =D ale zase jsem měla jistotu, že mi na ně nikdo nešahal.

Jahodová verze voní opravdu identicky jako lesní jahody! Marakujová verze je spíše taková ovocná než marakujová...jahodový mám doma a marakujový sebou neustále tahám a neubyla ani čtvrtka....


Balení je opravdu bytelné a nedobytné, je celé pogumované se šroubovacím uzávěrem. Vevnitř naleznete bobánek s balzámem. Tohle je prostě bomba! Takhle bych zavedla klidně i rtěnky, nanášení je úplně skvělé a zapadne přesně mezi pootevřené rty! Jedinou výhradu mám k pogumování.....jak ten doma, tak ten v kabelce mám nechutně špinavé! Všimla jsem si toho hned po prvním dnu. Všechny otisky, prach se na tom usazují. Hned druhý den jsem to chtěla vydrhnout, ale pogumování je měkké a udělala jsem si tam jen nevzhledné hnusné rýhy =( Tohle mě hrozně vadí, připomíná mi to produkty od Sleeku, jakmile to ušpiníte, tak už to nikdy nedostanete dolů a to mě hrozně, ale hrozně točí! Zašpinění myslím jen blbý otisk prstu od make-upu, v bahně to opravdu neválím....

Na vajíčku se mi taky hrozně líbí vyvážení. Z jedné strany máte rovnou plošku, takže může klidně stát a pokud ho postavíte na kulatou stranu, tak se zakymácí do všech stran, ale nakonec také stojí! Je to takový pěkný detail a když se nudím, tak ho rozhoupám a on se kymácí dokolečka dokola! Je to asi blbost, ale já na takovéhle kraviny prostě su =D


Ptáte se zda je tenhle fanatismus oprávněný? Já říkám, že ano! Balení je opravdu roztomilé, krásně voní a středně až vysoce rty hydratují. Mě tenhle balzám po straně funkčnosti absolutně nezklamal ba naopak! Hodlám si pořídit plno dalších barviček a vůni! Jediné, co mě točí do maxima je to pogumování a jak se na něm vše zachytávám, za to bych normálně ruce sekala!Štve mě to, protože kdyby jste se chtěli vyfotit (jako celebrity) třeba s týden starým balzámem, tak tovůbec nebude vypadat hezky...takže fotit jedině cca 2 hodiny po rozbalení s vydesinfikovanýma rukama a být v nešpinavém a neprašném prostředí....ale je možné, že ty jednotlivé nebo tmavé balení tenhle neduh nemají.Co mě také překvapilo, bylo jak je balení velké, myslela jsem si, že to budou nějaké pidi balzámky, ale oni mají 7g! To snad ani nevypotřebuji.... Za mě 4 body, 1 bod ubírám za ten gumák jinak spokojenost maximální!!!


Jaké máte vůně? Který by jste mi poradily?

21 komentářů:

  1. Krásné, já bych chtěla ten fialový ještě:) Mě vyhovuje moc na rty, pro mě je to nejlepší balzám, je hutný, vydrží na rtech, udělá je jemné a navíc i to balení je nakonec pěkně praktické, i když se to ze začátku nezdálo:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo pardon, ještě vůně. Pokud máš tyto ráda, tak doporučuji: citrón, mentol, mandarinku.

    OdpovědětVymazat
  3. Opet jsem si hezky pocetla :) taky jsem si nedavno konecne jeden poridila a jsem nadsena.Ja tedy s obalem problem nemam,mam ho tri tydny nosim ho i v kabelce a spinavy neni.Jen jednou jsem ho musela utrit a to jsem utrela detskym prdkovym ubrouskem a v pohode.Jo mam oranzovy mandarinkovy a urcite si jeste doobjednam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy me tim mandarinkovym teda lakate to Vam reknu holky =) jinak dekuju.... asi to delaji jen ty svetle obaly, ze se tak spini ;-)

      Vymazat
  4. Hodně mě láká si pořídit aspoň jeden z balzámů, ale zatím mám balzámů na rty doma opravdu hodně, každopádně za zimu si aspoň jeden pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Nam fanatikum ruzove zase to ruzove prijde dokonale =D

      Vymazat
  6. moc hezký článek i čtení.. já mám doma carmex, ale tohle mě láká..

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To su rada, ze sis hezky pocetla :-) ja musim ten carmex zkusit!!

      Vymazat
  7. Nevyzkoušela jsem a nějak mě to neláká :D

    OdpovědětVymazat
  8. Skvele napsany clanek, ja uz si ho chci poridit delsi dobu a po Tvem clanku si ho poridim jeste driv! :)

    www.thetasteofviolet.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee dekuju mocccc! Je super videt, ze nekoho dokazu navnadita inspirovat =)

      Vymazat
  9. nikdy jsme po něm nepátrala a recenze jsme nějak přehlížela a ani jsem netušila že je přírodní, ale balzámy na rty miluju je to moje závislost tak nechápu proč jsem tento tak přehlížela, možná protože to byl a je takový boom :) jdu objednávat :) jen nevím jakou příchut :d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ty "halooo" akce taky nenavidim.... takze te chapu =) ja bych sla do mandarinkove, asi bude super kdyz o ni vsichni pisi =)

      Vymazat
    2. Je super, ale mandarinku mi pripomina tak leda z rychliku:-D

      Vymazat
  10. ilovemakeup aha tak to moc Michalce moc dobře neradím =D

    OdpovědětVymazat
  11. Eos je fajnová vychytávka :) Nestal se z toho boom pro nic za nic.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...