neděle 11. května 2014

Hledání úžasné fialovorůžové - pokus č.3

11.5.2014 13:00
Přeji krásný den matek,

nejen pro mamink, ale pro Vás tu mám již třetí pokus, jak najít alternativu laku Esteé Lauder, který je nekřesťansky drahý (620,-). Myslíte, že jsem ho už do třetice všeho dobrého našla? =)

zdroj

Pamatujete, jak jsem Vám ve čtvrtek ukazala swap mezi mnou a Luckou? On to původně swap neměl ani být, vše to začalo, kvůli jednomu laku. Lucka koupila ještě dva další, odstínově podobné. Jeden malinko tmavší a jeden světlejší....Tak co byl tam? Začneme od nejtmavšího....

jen připomínám, že originál fotka trošku klame takže kdoví, kde je realita..., zdroj

Jen dodám, že jde o nějaké "no name" laky, ale na lahvičkách je odkaz na www.milujikosmetiku.cz , ale tyhle laky tam ani nemají. Lak byl ve výprodeji za směšných 20,- kus...nehledím na značku ani kvalitu, prostě jsem hledala odstín =) Kdybych měla hodnotit, tak výdrž dva dny, štěteče v pohodě, nutné dvě vrstvy, zasychánív první vrstvě do 5 minut, neproužkuje ani nedělá žádnou neplechu. prostě obyč lak a za 20,- udělá hodně muziky.



1. Nejtmavší odstín 216

No není to on, takovou barvu už mám od Jordany. Barva není špatná taková fialová s kapkou šedé.

2. Nejsvětlejší odstn 4AX

Typicky růžová, taková klasická, žádnej wow efekt, možná kapička fialové tam je. Takových mám doma asi 20 =D Připomíná mi astor, který jsem Vám ukazal již v hledání fialovorůžové v pokusu č.2 - zde.



3. Zlatý střed! odstín 255

Je to on!!!! Ať se propadnu do země, ale právě v tento moment Lucka utratila 20,- a mých 600,- zůstalo krásně v kapse =D No posuďte sami, je malinko tmavší než na fotkách, tohle jde strašně špatně nafotit... Podle mě je to na 95% úplně shodné! 





jak je ta špička fialová, tak takové jsou celé nehty prostě jako ta barva v lahvičce

Tímto ukončuji hledání, protože jsem ho našla! Neprozradím Vám, kde ho koupit, možná Lucka Vám řekne, kde ho v HK koupila a třeba když hodně hezky poprosíte a ještě ho budou mít, tak Vám ho koupí a pošle =) Jsem ráda, že můj lov byl ukončen, protože jsem si už málem vykoukala oči v každé drogérii kam jsem vlezla, ale je to doma! Jak se říká, do třetice všeho dobrého! Podle mě EL cenu hodně přehání a jak jde vidět, tak když se poštěstí tak může stát směšných 20,-. Neříkám, že je stejně kvalitní, ale ruku na srdce, který lak je zdraví prospěšný? Je to jen mix lepší nebo horší chemie nic víc, nic míň =)

Tak, co trefila jsem ho? Jak se Vám líbí?

12 komentářů:

  1. Jé to jem ráda, že alespoň jeden je ten pravý. Je krásnej. přeji hezký den Tess

    OdpovědětVymazat
  2. Lucinko já su taky ráda. děkuji moc Lucinko...Tobě taky krásný den!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k ukonceni hledani, jsem rada, zw se ti podaril najit.

    ona cena laku, toho draheho...z casti dojizdi nw znacku, dovozovou cenu, plus vetsi velikost...alespon tedy doufam, mne tyto znavky moc netahnou.

    Co se laku tyce, ano, v jadru mas pravdu, ale dneska uz se dwji sehnat laky v prirode. Odbouratelne, z rostlinnych a orgwnickych slozek, takze vegan apod... Ty jsou temer neskodne.
    Ale tam je zase cena zvysena za to, ze to neni obycejna chemie. Takovy zwcarovany kruh :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Ellen děkuji za gratulaci...teďka jsem se na něj (jinej odstín, ale) koukala v marioundu (mají tam na černofialový) mají na něj 40% jsem si pohrávala s myšlenkou...pak jsem si řekla, že je to stejně pořád moc...máš pravdu asi je větší balení hlavně masivní...to sklo je těžké jak blázen...

    OdpovědětVymazat
  5. Též gratuluji...mě se ta barvička EL také moc líbí, ale ty prachy bych za něj nedala, to si raději koupím tři OPI nebo Spa Ritualy. Mě tu barvu EL zase hodně připomínal ten Ruby Wing, najdeš ho u Lenky Mikrosvětbyellen..myslím, že ho od někoho dostala jako dárek...ale soudím jen podle fota...nevím jak v reálu.

    OdpovědětVymazat
  6. Adriana tak to se jí musím zeptat ;) Já hlavně musím dát nehty do kupy, abych vůbec něco lakovat mohla ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Dala jsem ti na Fb obrázek toho Ruby. Jinak zkus tu "Resurface base" od Spa Ritualu, jak recenzovala My Blond World...mrkni na její recenzi...možná to bude něco pro tebe:-))

    OdpovědětVymazat
  8. Adriana už jsem do sparitual objednaná na konzultaci ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...