čtvrtek 15. května 2014

Je libo na broušení čokoládu? Avon - Chocolate body scrub

15.5.2014 12:00
Krásné poledne kočeny.
Možná jste nedávno zavětřily novinku v katalagu Avon, možná taky ne, ale já Vám dneska přináším recenzi nového tělového peelingového sprchového gelu s vůní čokolády. Vy, co máte závislost na čokoládě jako já, si nějakou čokošku otevřete, protože tohle jinak nedáte =)
 Teď si tady čuchám k ruce, kde jsem ho předchvílí měla na focení a přemýšlím k čemu bych tuto čokoládu přirovnala a už to vím....znáte tohle kakao?

Tak ho smíchejte s cukrem a s vanilkovým cukrem a dostanete tuto vůni! Naprosto jedinečný a okouzlující a opravdu budete mít pocit při sprchování, jako kdyby jste se koupali v kakau. Takže za mě bych ho z chocolate přejmenovala na cacao ;) Ale pozor, kakako je až třetí od konce ve složení, takže tomu opravdu moc nedali =/


Když mě ho z Avonu dovezli, tak jsem nedělala nic jiného, než jsem si k němu pořád čichala. Návykovost - nadprůměrná! Peeling je šedohnědé barvy, což jen opravdu dokazuje, že toho kakaa tam moc není a vše je vyhnané jinými látkami.

Kromě kakaa obsahuje také vodu (proč nic nemůže být koncetrované? =/), minerální oleje, alkohol, sodium laureth sulfate (nejsu chemik, ale vím, že je to co pění, ale prý to vysušuje =/ ), bambucké máslo (to je to, co mi tam připomíná tu vanilku!), mléčné proteiny - bohužel obsahuje i dimethicone, tedy silikon, který nemá vytvářet pěnu (proč je tam teda pak SLS? =D ), ale není pro pokožku až tak špatný (já opravdu nejsu chemik, jen čtu na googlu). Na druhou stranu, od většiny výrobků neobsahuje škodlivé parabeny, takže mu jeden silikon rádi odpusíte ;)

K peelingu bych řekla asi tolik, že zrníčka vypadají strašně jemně, když jsem ho poprvé dala na dlaň říkala jsem si "super, tímhle se fakt neobrousím", ale vylezla jsem ze sprchy a nestačila jsem koukat, jak mám pokožku jemnou, vláčnou a hebkou na omak! Takže, velikost zrníček opravdu není vše i s tímto vykouzlí to, co se zrníčkama většíma.
Jeho cena je tuším 99,-? Já fakt nevím, ale byla bych v klidu oni totiž tu řadu Avon Naturals mají neustále v akci =) Takže ho pořídíte i za 59,- (doufám, že teď netreptám blbosti =D)

Peelingu uděluji 4 body. Joooo musím mu vzít za ten silikon a kakao na předpředposledním místě, ale nedám na něj dospustit! Splňuje absolutně to, co má a hlavně božsky voní a já si to jen a jen užívám!!! Brala bych, kdyby trošičku více pěnil (blbej silikon =D). Musím říct, že ani nevysušuje jako jiné peelingy a to díky olejům, mléku a bambuckému máslu =) Rozhodně si ho pořiďte za cca 80,- máte 200ml požitku a to jen tak neseženete! Jo a ještě,už jsem Vám říkala, že vůně přetrvává i po sprše? ;) Tak na co ještě čekáte? =)


Milujete produkty s vůní čokolády? Jaký je Váš oblíbený peeling?

4 komentáře:

  1. tak co ja vim tak onene silikon ktery je obsazeny v tom peelingu neni ve vode rozpustnya jedine co ho rozpusti je ono SLS.Na druhou stranu si rikam proc tam ten silikon teda cpou :D jinak ho mam taky a spokojenost.

    OdpovědětVymazat
  2. Barbora taky to nechápu, tak buď to má pěnit nebo to pěnit nemá =D

    OdpovědětVymazat
  3. úplně z toho popisku cítím tu vůni :))

    OdpovědětVymazat
  4. Alice joooo to jsem přesně chtěla =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...