pondělí 12. května 2014

Linky ve fixu od Essence Extra Longlasting

12.5.2015 12:00
Krásné poledne zlatíčka,

opět pondělí, opět práce, ale opět máme na pořadu dekorativku! Tentokrát linky ve fixu od značky Essence....tak co myslíte? Byl to takový propadák jako linky od Astoru - zde?


Koupila jsem si je potom, co mě linky od Astroru absolutně zklamaly a vyschly již po týdnu a něco....obávala jsem se, že to bude ta stejná písníčka, ale....


Linky jsou v klasické tužce ničím vyjmečné, víčko je silně těsnící, jako u většiny linek ve fixu, aby nevysychaly. Fix je docela dlouhý a úzký, ale vůbec se sním špatně nelíčilo, ba naopak vykouzlil krásné linky a když člověk fix dal na ležato, tak měl i silnější linku.Možná byl uvítala silnější špičku, nebo kratší aplikátor, protože když se člověk lehce zatřepala ruka tak linka nebyla linkou =D chápete mě, co myslím....


Možná si pamatujete na tuto fotku:


Ukázala jsem Vám na ní jak linky od Astoru malovali po cca týdnu používání a ta silná čára, byly dnešní linky od Essence. Je to skoro měsíc (bez 5 dnů) od pořízení a linky už jsou už skoro vypotřebované, ale stále tam nějaké jsou. Myslím si, že měsíc po každodenním používání je opravdu úspěch. Když vezmu ještě v potaz, že linky od Astoru stály 170,- a od Essence okolo 80,-, tak se Astor může jít vycpat, protože bych měla za tu jejich cenu dvoje.





Další věcí je, že linky od Essence byly držáky a nemusely mít na sobě napsané 24hod. jako Astor, který se okamžitě při dotyku rozmazával a když se člověk náhodou nedotkl, tak se stejně linky vytrácely. Essence byl otěruodolný a vydržel krásně černý od rána do večera. Linky se při aplikaci nerozpíjely, fotka lehce klame protože jsou to chloupky =) Nemám mu v tomto ohledu, co vytknout.

po cca 3 týdnech

Linkám od Essence uděluju 4 body, zkusím nějaké jiné, ale určitě bych těmito znovu nepohrdla, jen to chce trochu cviku s úzkým hrotem. Na to, že nejsem příznivcem značky Essence, tak jsem velmi mile překvapena. 


Jen tak pro info, když si koupíte v dmku jakoukoliv řasenku Astor, tak k ní dostanete zmiňované linky a to se fakt vyplatí =D Myslím si, že Astor moc dobře ví, že s linkami šlápl vedle a teď se jich snaží zbavit, ale to je jen moje téze...

Jaké linky ve fixu máte nejradši? Měly jste tyto linky od Essence?

9 komentářů:

  1. nevím čím to je, ale já jsem na linky ve fixu úplně levá, nejčastěji si linky dělám tekuté a taky od značky essence

    OdpovědětVymazat
  2. Lucie ale ty mají ještě užší štěteček ne?

    OdpovědětVymazat
  3. Já už nemám linky v efixu dlouhou dobu asi bych to měla napravit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já teď koupila linky od catrice a nic moc :-/ dvakrát dobrý a na potřetí skoro nemalovaly. V jednom LB byly linky myslím od Maybelline a ty byly super ale nevím kam se poděly :-D. Pamatuji si že tak před 5 rokama jsem měla aji takové fixové linky od oriflame a nemalovali hned od začátku :-D, ale tyhle od essence teda vyzkouším !!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Michaleka to je neuvěřitelný ty si koupíš linky a oni jsou prázdný.... kdyby jsme to kupovaly v zapadlých drogérkách tak neřeknu, ale já je třeba kupuju v největším nákupním centru a tam v dmku, kde je furt narváno... začínají mě ty linky pěkně štvát =/ Lu z xxl testovala voděodolný a vyjhrály to dermacol linky, ale od toho testu je to místo ve stojanu pořád vymetený =(

    OdpovědětVymazat
  6. Túto som tuším nemala, ale mala som nedávno od Rimmelu Scandaleyes a tá bola perfektná!!!
    GIVEAWAY o kozmetický balíček

    OdpovědětVymazat
  7. Zuzka ta rimmel byla voděoodolná?

    OdpovědětVymazat
  8. Linky ve fixu jsem ještě neměla, ráda bych vyzkoušela ty dermacolácký, jak na ně dělala recenzi Lu. Ale tyhle od Essence taky nevypadají zle. Díky za tip! ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...