pondělí 19. května 2014

L'oreál Color Infaillible

19.5.2014 20:00

Krásný večer všem!

Dnes je skvělý den, že se to ani slovy nedá vyjádřit! Kdo neví o co jde, tak šup na facebook a tam vše najdete =) Je to fakt bomba!

Dnes pro Vás mám recenzi krémových stínů od L'oreál. Jak jsem s nimi spokojená?



Stíny jsem si koupila v tetě, kde u nich byla sleva z původních 239,- na 149,-. Až doma jsem zjistila, že na účtence žádnou slevu nemám a byla jsem celkem nakrknutá, ale na Tetu, ne na L'oreál =) Bála jsem se, že jsem vyhodila celkem velkou sumu za mono stín, ale....

Stín je naprosto luxusní! Nezklamal mě, nebo vlastně v jednom bodě zklamal, ale o tom později.

Název odstínu je Eternal Black a vězte, že je opravdu věčný a především nepřekonalatelný!

Balení je z jedné strany (tam kde je "sklíčko") naprosto nádherné, z druhé strany, kde je víčko to malinko kazí občejná nálepka. Je bytelné a vevnitř se nachází taková destička, kterou ta vždy musíte vrátit, aby Vám stín nevyschl.


Konzistence je absolutně máslová a bála jsem se, že to bude takový ten mastný krém, který nanesete a tím to skončilo, ale opak je pravdou - stín se skvěle blenduje a při rozmazávání neztrácí na sytosti.


Barva je černá se stříbrnými třpytkami. Je naprosto fascinující! Ve stojanu mě naprosto učarovala! Na slunci se božsky třpytí. 


Nyní přicházíme k bodu "zklamání" zkoušla jsem ho i s bází i bez báze a zde vyvstanul problém, bohužel bez báze se slije do nevzhledné mastné linky. Takže stíny, rozhodně ano, ale k nim bází a to bezpodmínečně, protože já netrpím na mastné víčka. S bází je výdrž celodenní a stín nikam necestuje a absolutně nebledne! 



Mohly jste již vidět ukázku líčení. Zde je fotka líčení s tímto stínem, ale ten den bylo zataženo, takže nevynikne jeho jedinečnost.



Uděluji 4 body z 5, protože mě ta výdrž bez báze lehce zklamala. Zda bych si ho dnes koupila za plnou cenu? To si piště! Tyhle stíny jsou tak jedinečné, že neuděláte nikdy chybu a vložíte své peníze do skvělého produktu! Plánuji nákup i dalšího nějakého odstínu!


Jaké produkty od L'oreál máte nejradši? Máte zkušenosti s těmito stíny?


6 komentářů:

  1. Já je mám taky moc ráda, mám 2 odstíny a oba jsou super ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle stíny mám hodně ráda, ale přijdou mi fakt zbytečně drahý, i když dobré jsou to jo. Nejraději je kupuji v akci, či nějakém výprodeji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Leni jaké máš? Já si ty barvy nemůžu vůbec vybavit, jediný zelený se mi vybavuje!

    OdpovědětVymazat
  4. Cosmeticsandthings joooo já taky kupovala v akci a koukej jak to dopadlo =D Ale, až příště bude akce (snad konečně bude aji na účtence =D), tak si počet stínů doma navýším =P

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá nádherně ! Mrknu do Tety u nás, zda nááhodou nebude v akci ;) Kdyby měli zrovna odstín fialový nebo růžový, jdu do něj snad i za plnou cenu. Minulý týden mi došla paletka stínů od MUA, nejprve nadšení, potom trochu zklamání. Holt jsem si zvykla na sytější, pigmentovanější stíny a tuto paletku s jejími jemňučkými stíny jsem nevychytala. Když jsem nanášela na víčka, přišlo mi, že tam skoro nic nemám :-D No uvidím, třeba se s ní ještě zkamarádím. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Karolínko myslím, že růžový tam měli.... no právě už jsem také rozmlsaná všemi naked, sleek atd. takže se ti nedivím, že si byla zklamaná, také bych byla ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...