sobota 31. května 2014

Moji oblíbenci za květen

31.5.2014 16:00

Opět je tu konec měsíce,

opět Vám přináším své favority, které jsem si za tento měsíc zamilovala. Jen bych podotkla, že jsem na to úplně zapomněla, chtěla jsem dneska psát recenzi, ale na facebooku jsem si všimla, že Alice dnes také bude vydávat své oblíbence a až v ten mě to trklo, že je konec měsíce =D Joooo nebýt blogového světa, tak já tenhle měsíc oblíbence a wishlist absolutně obejdu =D




1. Bione krém na ruce - mandle


V té naší hrozné tetě, alespoň něco mají - produkty Bione....samozřejmě šampóny nemají.  Našla jsem tam i krémy na ruce, kterých v mém případě nikdy není dost. Všichni Bione vychvalují a jakmile se něco vychvaluje, tak k tomu přistupuji více skepticky. Jenže tenhle krém je bomba! Před používáním tohoto krému se mi opět vrátil v plné kráse ekzém a ty puchýře nalité vodou byly tak bolestivé, že jsem myslela, že skočím z mostu. Jenže vše pominulo, jakmile jsem třikrát použila tento krém. Ráno jsem se probudila a hnusné puchýře nikde, slupující se pokožka taky nikde. Čučela jsem na to jako puk!
Stal se mým miláčkem a už mám druhé balení. Jedno v kabelce a druhé na nočním stolku. Je výživný jak slibuje a absolutně regenerační. Při nanášení je mastný, ale pochvilce se vsákne a zůstanou mi jen skvěle hydratované a promazané ruce. Za 80,- je to prosím pěkně nejlepší věc, kterou jsem měla! Normálně bych ho nominovala na Nobelovu cenu! 


2. Bione pleťové tonikum - med

Toto tonikum jsem zase koupila v Bille. Jsem typ člověka, co nenávidí micelárky, odličovací mléka a prostě všechny věci, které se musí nanášet na tamponek. Prostě to nenávidím a dodnes jsem si vystačila se svým modrým gelem od Bourjoís. Měla jsem ten den nakupovací náladu, znáte to, prostě něco chcete a prostě bez ničeho neodejdete. Kupovala jsem ho ještě před krémem na ruce, takže vlastně moje první zkušenost se značkou Bione. 
Jak už asi víte, tak moje úchylka mačkání beďarů mojí šílené pleti nepřidává moc na kráse, když já prostě nemůžu odolat když je na tom ksichtě vidím =D Tonikum se má buď používat na doodlíčení (to je slovo =D) a nebo jako pleťová voda. No samozřejmě ho používám jako pleťovou vodu. Poprvé, když jsem si ho po svém náletu na obličej dala a šla spát, tak jsem nic nečekala, jak se říká v naší brandži - prostě jen ovoněná voda, ale opět jsem ráno zírala! Tonikum skvěle léčí! Měla jsem pupínky zacelené a od té doby (pro mojí smůlu =D) jich mám čím dál tím míň. Již netrpím na takové ty velké bolestivé beďary ze kterých stejně nic pak není. Pleť mi také dělá sjednocenější a barevné neduhy jsou sraženy, tak na polovinu svého původního objemu. No opět nejlépe investovaných 80,-! Jen příště vezmu jinou vůni, já totiž med nesnáším =D Vám říkám já prostě něco chtěla a bylo mi jedno, že je to med =D


3. Toni&Guy for damaged hair and reconstruction

Měla jsem doma kupón na 50% slevu na jakékoliv výrobky značky Toni&Guy, tak jsem si řekla, že to prostě prubnu. Jediné co se mi může stát, že spadnu do kataegorie "nesnáším toni&guy". Jenže to bych nebyla já a opět nespadla do kategorie "zbožňuju Toniho"!!!! Přesně tak! Po mém milovaném aussie jsem našla i další šampón, co mi ze slámy děla jemné vlasy a napravuje veškeré neřesti, které pro normální drogérkové šampóny, byly neřešitelné!
Koupila jsem si šampón, kondicionér (jinak vlasové přípravky už nenakupuju) a pak ještě masku Reconstruction. S maskou bez masky to je jedno, já prostě už po prvním použití měla nádherné a jemné vlasy se zacelenýma kutikulama a vyživenýmí konečky! Rozdíl jsem poznala už při umývání, mělka jsem už i mokré valsy jemné! Uznávám, že jeho cena (240,- šampón) je celkem dosti, ale za 120,- to už jde ne? Tak levně nekoupíte ani aussie bez akce ;)

zdroj

4. Astor řasenka Seduction Codes

Psala jsem na ní nedávno recenzi. Myslím, že jí netřeba představovat a popisovat, co dělá nebo nedělá (vše naleznete v recenzi). Čím jí mám doma déle tím stále více jí mám radši! Je skvělá! Prostě udělá takový ten wow efekt a všechny kolem odzbrojíte pohledem =D dobřéééé, tak nebudu si fandit, ale prostě je to jedna z nejlepších řasenek, které jsem kdy měla a jestli jí zruší, tak někomu ruce zpřelámu =D 


5. Bourjois Paris - Radiance Boosting Face Scrub

Tento peeling mám už doma skoro 2 měsíce a stále jsem se nedokopala k recenzi. Ani nevím proč, protože je absolutně skvělý! Jeho vůně naprosto božská a spolu s obalem Vás nabijí i po 3,5 hodinovém spánku a peelingování si prostě božsky užíváte! Jenže to není jen o vzhledu a svěží vůni pomeranče. Tento peeling slibuje hloubkové vyčištění s důsledkem rozjasnění a já říkám ANO! Přesně tak, nádherně hladká pleť, póry stažené a pleť rozjasněná do všech stran. Stál myslím jako všechny produkty (kromě čistících gelů, ta jsou dražší, ale jeden mám přes půl roku) 80,-, ale službu udělá za dvacet takových! Navíc jeho 75ml balení je snad na věky věků! Kdybych mohla tak bych se sním drhla každý den, což samozřejmě nelze....Připraví pleť na masky a krémíky a make-upy, prostě Vám pomůže jako málo, co =)


6. theBalm Cabanaboy

Již jsem psala recenzi na rozjasňovač, který je také super, ale tahle věcička mě chytla za srdce mnohem mnohem víc! Je to tvářenka s naprosto úchylným obalem, obal se mi fakt nelíbí a přijde mi nevkusně sexistický =D, ale to je můj boj, ale myslím si, že všechny brunety, červenovlásky a černovlásky mu to hodně rychle odpustí jakmile zjistí jak nádherný!! Zítra bude o něm recenze, takže se tady nebudu moc rozepisovat, ať Vás neochudím o požitek =) Za mě je to nejlépe investovaných 499,- do tvářenky za celou dobu mé líčící existence!



7. Diego dalla Palma Snow white and huntsman - rtěnka

Včera jsem Vám dala fotku na facebook, zda víte co to je....nikdo nereagoval, se nemůžu divit, když jsem to tam dala skoro o půlnoci =D ale je to škoda, protože by jste věděli nyní o čem mluvím. Zbytek krabičky si nechám do recenze a vyšvihnu zde rtěnku, kterou jsem myslela, že prodám. Je to typická červená, taková ta svítivá! Když se řekne červená rtěnka vidím Marilyn Monroe nebo Christinu Aguilera ve videoklipu Candyman v roli blondýny. Prostě tuhle barvu rtěnek jsem si představovala na všech takto načančaných blondýnečkách a rozhodně ne na sebe.Jenže já ji včera ze srandy zkusila s tím, že to stáhnu odličovadlem než vyjdu ven z domu a ono světe div se! Já bych řekla, že se ke mě s červenýma vlasama hodí! Já mám prostě poprvé v životě rudou rtěnku a nemůžu se jí nabažit, ale sama bych si jí v životě nekoupila! Popis atd. si nechám do recenze ať z toho něco máte =)





Co jste si tento měsíc oblíbily Vy? 

7 komentářů:

  1. Veronika Aussie vždycky na vrcholu bude stát aussie. Já tak za 14 dnů chci psát na toniho recenzi, tak pak koukni, ale ve zkratce mi strašně smrdí =/ jak chlapský šampón, za což po aussie... ježiš slov nemám na tu vůni ♥ jinak s tím ekzémem mě to mrzí, ale budeš to muset vyléčit, já mám už takové ty dozvuky,kdybych to měla vyběhlý do maxima, tak to ani bione nezachrání....

    OdpovědětVymazat
  2. Tvářenka se mi moc líbí! Jinak pěkná fotka, sluší Ti to.

    OdpovědětVymazat
  3. Lucii tu tvářenku mám i na té fotce na tvářích, ale asi nejde vidět =/ jinak děkuju moc!

    OdpovědětVymazat
  4. sakra už píšu na wishlist ten krém a tonikum :D a ta rtěnka ti fakt sekne :) já na rudé pořád nemám odvahu, protože mi prostě nesluší :) ale kdo ví, jak to bude v budoucnu :))

    OdpovědětVymazat
  5. Alice taky jsem si myslela, že mi nemůže slušet, ale jak vidíš tak sluší ;) takže radím nejdříve třeba u kámošky zkusit a uvidíš =) krém i tonikum je bomba! Za tu cenu nepřekonatelný!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezký článek. Tu řasenku od Astoru mám taky a je úžasná.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...