pátek 30. května 2014

Nivea Beauté - Pure & Natural tvářenka

30.5.2014 14:00
Kočenky moje,

tak tu máme recenzi tvářenky o kterou jste si na facebooku napsaly =) Tak se přiznejte, kolik z Vás nevědělo, že má Nivea i dekorativní sekci? =P


Jdeme na to!


Nebojte nejste jediné, já to cca půl roku zpátky taky absolutně nevěděla. Řekla mi to kolegyně z práce, která kdysi v Paříži narazila v drogérii na stojan dekorativky od Nivea a udiveně na něj zírala. Podle mě se tato kosmetika prodává nejen ve Francii, ale i v UK nebo USA, jenom zase my a naše okolí jsme zaostálí =D Vyrábí se v Itálii, proto asi ta Francie.


Po kosmetice jsem nějak nepátrala, ale jednou jsem navštívila Nubilis kvůli novým "dýchacím" lakům, jelikož mi zmastili objednávku (a ještě jsem na ní čekala 14 dní), tak "dýchací" lak nemám ani jeden, ale místo nich mám pískáče od stejné značky. Když jsem tam tvářenku uviděla tak jsem si jí okamžitě objednala. Poslední dobou začínám zjišťovat, že mám obcesi....normálně já nekupuju nic jiného než LAKY, TVÁŘENKY A RTĚNKY a pořád a pořád a nemám to kam dávat =D Bohužel, za chvíli dojde i na můj poslední prázdný šuplík v kosmetickém stole a budu vedle stolku dokupovat komodu...není zbytí...



No, ale zpět ke tvářence (jak kdyby Vás ty moje kecy zajímaly, že? =D) Tvářenka hlásá, že 100% přírodní, bez konzervačních látek a parfemace (a já furt čichala a čichala a nešlo mě to na mozek, než jsem si to přečetla =D) Je určen pro citlivou pokožku a snášenlivost je dermatologicky testována. 
Obsahuje: slídu, kukuřičný škrob, octyldodecyl stearoyl stearate (přiřozená součást mastných kyselin), kaolin, tocopheryl acetate, rýžový pudr, bambusový pudr, glycerin, extrakt z Komule Davidovi, extrakt z Tymiánu, vodu, oxid titančitý, červený pigment, žlutý pigment, černý pigment, modrý pigment.



No a co bych řekla k tvářence takhlenc? Balení je opravdu bytelné, všechny jste mi psaly, že je strašně roztomilé.... no je hezké, ale roztomilost u mě vypadá trošičku jinak, ale proč ne =) Líbí se mi , že kloub víčka není klasický (otevřu dokořán a jedním tahem zavřu) ale uprostřed je takové přeskakovací místo, takže to pak pěkně klapne...nevím jak to popsat snad mě chápete =D 
Když mě došla, tak mě strašně překvapila velikost samotné tvářenky... je strašně prťavá, na fotkách se to vůbec nezdá, ale je pouze 4,5cm dlouhá a 2,5 cm široká, takže to malinko ztěžuje aplikaci, protože mám štětec huňatý, ale dá se to. 
V Balení je jakýsi štěteček...no pardón, ale i koňské žíně jsou jemnějšího charakteru, tohle je asi na hloubkový peeling tváře =D Je ale pravda, že se s ním tvářenka dobře nabírá....


odpovídá na 95%

Dostáváme se k hlavnímu bodu, tahle tvářenka je minimálně pigmentovaná, na prst ještě dobré, ale štětcem na tvář už nic moc, musíte neustále přejíždět sem a tam aby jste něco získaly....zde se vrátím k štětečku. Tím, že je hrubý, tak jako by povrch tvářenky ošoupe a najednou stačí jeden tah, jen teda nevím jak to pak přenést na normální štětec, aby jste si neudělaly šrámy na obličeji =D Připomíná mi to zapékané produkty, tady je to úplně stejné, jakmile na to jdete hrubým štětcem, tak to jde, ale jinak ani prd (ne všechny zapečené produkty jsou takové, to netvrdím ;) 

Další věc je, že jakmile zaberete hrubým štětcem, tak najednou tvářenka neuvěřitelným způsobem práší....při měkkém štětci prašnost není žádná...proč asi, že? =)


Výdrž je podprůměrná je cca max 4 hodiny, což je také velké zklamání. Pořizovací cena byla 170,-, ale balení je opravdu malé (není na obale gramáž!), takže kdybych to přepočetla na Sleek, tak je sakra drahá a Sleek mě udělá mnohem více služby. Výběr je pouze ze dvou odstínů - tento a pak s bronzovým nádechem, což je podle málo =(

asi 5 přejetí po tvářence =/

Jsem ráda, že jsem dekorativní kosmetiku od Nivea mohla vyzkoušet, ale takhle přírodní řada mě teda nikterak neohromila, hlavně nebudu tvrdit, že všechny produkty Nivea jsou špatné, to rozhodně ne, ale já se tedy k přírodní řadě vracet již nebudu....Zklamala mě absolutně pigmentace (s normálním štětcem), prašnost (s hrubým štětečkem v balení) a především výdrž. Bohužel jsem již rozmlsaná theBalm, který vydrží až 10 hodin a max. 4 hodiny jsou pro mě prostě málo...Uděluji tři body, Tři body za balení, zavírání, barvičku (je krásně matně růžovohnědá) a vzor kytiček na tvářence, který jí dělá opravdu krásnou. 



Máte nějakou dekorativní kosmetiku od Nivea? Co máte nejraději z tělové kosmetiky od Nivea?

16 komentářů:

  1. Mě přijde taky roztomilá, je pěkná, no cena už se mi tak nelíbí...

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda tělovku od Nivei mám ráda celou, sprcháče miluju, na tělové mléka jsem zvyklá a balzámy mi nevadí....ovšem do té dekorativky se raději ani pouštět nebudu jak tak čtu ;).

    OdpovědětVymazat
  3. ilovemakeup je krásná, ale je to fakt zklamání =( cena je dost no....

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, ale třeba normální řada (žádný přírodní) bude držet a bude dobrá jako třeba L'oreál, který má taky šampóny atd. nebo jako Bourjois....co ty víš ;)

    OdpovědětVymazat
  5. to je škoda, čekala jsem, že bude o chlup lepší :) to už jsou třeba lepší Jordana tvářenky, který jsou pigmantovaný moc pěkně a navíc mnohem levnější :)

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že není tak dobrá, vypadá moc hezky. Kdysi jsem měla řasenku od Nivei a byla fajn. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem o ní doteď nevěděla :D Příště se s tvářenkou i vyfoť, jsem zvědavec:D :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Pravda, netušila jsem, že Nivea dělá i dekorativku :D Jinak od nich mám ráda mléka, krémy, ale i sprcháče :)

    OdpovědětVymazat
  9. Alice přesně si to vystihla! =)

    OdpovědětVymazat
  10. Charmedka jooo nad těma jsem taky váhala, ale řasenek teď mám moc a vyschly by mě =/

    OdpovědětVymazat
  11. Caathe jako na tváři? ona je fakt slabulinká bych jí musela vydrhnout do poloviny obsahu aby něco bylo vidět =D foťák strašně žere barvy...

    OdpovědětVymazat
  12. Michiyo myslím, že je Vás víc =D já to taky donedávna nevěděla a to tam ta kolegyně byla cca 10 let zpráky =D

    OdpovědětVymazat
  13. Taky jsem to nevěděla :-) Vypadá moc hezky, ale za tu cenu, když je tak malinká a jak píšeš, že nadšená z ní nejsi, tak se určitě obejdu ... ale balení i provedení je hezké, to jo ... :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Violet Swan jooo taky bych se po takovéhle recenzi po ní obešla.... třeba klasická řada bude dobrá....

    OdpovědětVymazat
  15. Asi před pěti lety jsem narazila na dekorativku od Nivey v Chorvatsku (!!) a čučela jsem na to jako péro. Bohužel jsem si tehdy nic nekoupila. :-/
    Ale teda něco bych zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  16. Yellow mě tohle fakt zklamalo =( už jí ani nemám v šuplíku a prodávám jí na votoč...tak kdyby si chtěla ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...