úterý 13. května 2014

SKIN79 BB-creamy

13.5.2014 19:00
Krásný večer všem!

Dneska je tohle článek na přání, na přání Barči =) Tak snad jí to udělá radost, protože já dneska nic psát nechtěla....ano ano opět jsme u hokeje... přijdu si ukřivděná, smutná, zhrzená a naštvaná zároveň, kdyby jste četly můj status na osobním facu, tak by jste se asi styděly, jak jsem byla sprostá =D Prostě a jednoduše nesnáším nespravedlnost a včera to bylo jen a jen nespravedlivé... nemám náladu nic dělat i dýchání mě obtěžuje, tak jsem si chtěla dát pauzu, ale Barborka do mě nalila neskutečnou energii krásným komentářem, tak jsem řekla, že jí nemůžu zklamat =) Tak jdeme na to =)
Dneska si vezmu na paškál (píše se to tak? =D) dva BB-creamy od značky SKIN79. Takhle značka tady na blogu není nová již jsem Vám ukázala jejich pleťové masky - zde.
Tyto BB-creamy byly k nákupu zdarma, spíše tedy jsem je obdržela jako blogerka na testování. 

1. Silky Green Cream

Co slibuje?:
  • BB krém, Hedvábná pleť, Jemná struktura krému, Matující funkce, Dodává elasticitu, Vyhlazuje mimické vrásky, Stahuje rozšířené póry, Vhodný i na citlivou pleť, Přirozená barva, UV ochrana SPF30 PA++, Bez parabenů
VHODNÝ PRO TYPY PLETI
Smíšená pleť, Mastná pleť, Citlivá pleť, Pleť bez pružnosti
HLAVNÍ FUNKCE
UV ochrana SPF30 PA++
Vyhlazení vrásek
Výživa pleti
Překrytí vad a nedostatků
Sjednocení tónu pleti
Bez parabenů a škodlivých látek
Kontrola tvorby mazu
Stažení rozšířených pórů
Přilnavost 4/5
Hydratace 4/5
Krytí 5/5
Projasnění 3/5
Výdrž 4/5
          Zmatnění 4/5




vidíte vpravo nahoře to modrý? Ne to nejsu špinává, takovouhle super pleť mám =)


Můj názor:

BB je po vytlačení šedobéžové, až jsem se vyděsila jak světlé je, ale s pletí koresponduje a sjednotí se. Když bych měla hodnotit posledních 6 bodů hlavních funkcí, tak přilnavost super, ale již ne tak lehké nanášení, měl tendence malinko proužkovat, však vidíte. Hydratace ano, krytí spíše 4/5 na mě je to prostě málo, ale pro normální pleť si myslím, že je to super =) Projasnění ano, výdrž bych spíše dala 2/5 až 3/5 opravdu mi moc dlouho nevydržel, měl tendence cestovat a to jsem měla i pudr. Zmatnění ano.
Není špatný, ba naopak pro normální pleť (rozuměj neflekatou jako moje) může být super, ale možná na BB je až moc krycí, spíše bych ho přirovnala k make-upu s vyšší málo krycí schopností. Dávám 4 body, protože mě opravdu překvapilo, jak dokáže pleť hydratovat, zmatnit a reletivně i zakrýt, na to, že se honosí názvem BB, kterým sem normálně obloukem vyhýbám.

2. Moisturizing Purple

Co slibuje?:

  • BB krém, Bohatá hydratace po celý den, Udržuje rovnováhu pleti, Dodává elasticitu, Vhodný i na citlivou pleť, Přirozené přizpůsobení barvě Vaší pleti, UV ochrana SPF40 PA+++, Bez parabenů
VHODNÝ PRO TYPY PLETI
Smíšená pleť, Suchá pleť, Citlivá pleť, Pleť bez pružnosti 
HLAVNÍ FUNKCE
UV ochrana SPF40 PA+++
Vyhlazení vrásek
Výživa pleti
Překrytí vad a nedostatků
Sjednocení tónu pleti
Bez parabenů a škodlivých látek
Přilnavost 4/5
Hydratace 5/5
Krytí 3/5
Projasnění 4/5
Výdrž 3/5
          Zmatnění 3/5




Můj názor:

Toto BB bylo klasické make-upové barvy, proto jsem již nefotila. K hodnocení bodů bych řekla toto: Přilnavost ano, sedl lépe než zelený, žádné čárky nedělal a s pletí se sjednotil. Hydratace rozhodně ano. Krytí souhlasím, bylo to mnohem horší než u zelené verze. Projasnění ani jsem moc nepostřehla a výdrž stejná jak u zeleného opět i s pudrem. Tento fialový mě až tak moc neuchvátil =/ V mém případě bych si raději pořídila zelenou verzi, která by dokázala zakrýt moje nesrovnalosti až si v létě dá pleť říci a zase se trošku zlepší a opálí, ale obávám se, že na opáleném obličeji již zelený světlý BB vynikne. Fialovému BB-creamu dávám 3 body, ale pokud hledáte mega hydrataci, tak s tím to BB si budete chrochtat blahem =D (Kam na to chodím... =D)


Celkově bych k BB řekla, že se mi líbí jejich hydratace, ale už se mi moc nelíbí výdrž, která je cca 4 hodinová. Rozhodně se mi líbí, že každý BB u sebe má napsáno nejdůležitější parametry (přilnavost, hydratace....) což  většiny BB natož u make-upů nenajdete, což je podle mě velikánská díra na trhu, protože si myslím, že make-upy nevybíráme jen podle účinku, ale hlavně podle síly krytí. Nevidím důvodu, proč by holčiny s relativně hezkou neopupínkovanou pletí měly používat slabě kryjící make-upy a naopak.
Všechny výrobky SKIN79 můžete koupit zde. Najdete tam i zmiňované plátýnkové masky. Na obchodu se mi hrozně líbí, že Vám nabízí možnost si nakoupit od všeho vzorečky po cca 10 korunách a nekupujete zajíce v pytli. Jejich výrobky jsou v malinko vyšší cenové hranici (ne všechny) a vyzkoušíte dejme tomu 15 vzorečků a pak jen vyberete ten nej a jste rády, že jste měly možnost výběru. Tenhle obchod  a jejich výrobky Vám mohu jen a jen doporučit.

Firmě SKIN79 ještě jednou děkuji za poskytnuté vzorečky a na Vás se budu těšit zítra při líčení....ehm teď mě tak napadá, že ani nevím, co mám vykouzlit =D Nechte se překvapit!
Není to poslední článek o produktech SKIN79, příště se můžete těšit na tu největší bomu ze všeho =P vzala jsem to z druhého konce =)

Máte nějaké výrobky od značky SKIN79? Jak jste snimi spokojené?

10 komentářů:

  1. Já jsem měla šnečí a teď mám Oriental Gold BB Cream, oba jsou skvělí, ale šnek byl pro mne o něco lepší.

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla nějaké vzorky a sedl mi snad jeden. Tyhle dva mám taky ale ještě čekají, zelený je hrozně světlý, fialový sedí více, ale jinak na BB prostě nejsem.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. jee dekuji,jako vzdy jsem si pocetla :) koukam,ze bych mela neco od Skin79 vyzkouset.ste lepsi je,ze prodavaji vzorky :D

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie achjoo ty taky všechno prozradíš...příště bude šnečí no =D

    OdpovědětVymazat
  5. Charmedka zelený je světlý, ale jak píšu fakt sedne, vůbec se neboj ;) myslím, že sním budeš taky spokojená =)

    OdpovědětVymazat
  6. Barbora přesně! Proto se mi ten obchod tak líbí! Já tam kupovala "jen" masky a přihodila jsem vzorky a tyhle ještě zdarma dostala... člověk si to aspoň vyzkouší a 10 nebo 20 korun ještě nikoho nezabilo =)

    OdpovědětVymazat
  7. Já zatím žádné tyhle BB nezkoušela.. Měla jsem asi 2 BB krémy (Niveu a pak jeden přírodní), ale na mě to málo kryje.. Raději už mám CC krém od NIP+FAB

    OdpovědětVymazat
  8. Nicca mě přijde, že ty CC kryje úplně stejně málo =/ ten zelený mě opravdu překvapil, jak moc kryje na to, že je BB

    OdpovědětVymazat
  9. Od Skin79 jsem měla všechny vzorky, kromě "bronze" a do jednoho jsou na mne moc světlé :/. Barevně se nejvíce blížil mému odstínu ten fialový, hydratační. Ale přesně jak píšeš, na mastnou pleť je daleko lepší ten zelený. Bohužel, na mne vypadá asi tak, jako kdybych se natřela zubní pastou - běloba. Jinak se mi zdá super (na mastnou pleť, barevně nejednotnou...).
    PS. fantastický je "šnek", ale je velmi světlý, koupila jsem ho ségře k Vánocům a je světlý i na ní a to má fakt úplně porcelánovou pleť... škoda

    OdpovědětVymazat
  10. AjaBeautypedia o šnečím to bude příště...ten mi právě sedl jedna báseň!!!! A krytí taky super! Nemáte nějaké předky dole na jihu? že jste tak tmavé právě =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...