čtvrtek 8. května 2014

Swap mezi blogerkami

8.5.2014 16:30
Krásný sváteční den zlatíčka moje,

dneska se Vám chci pochlubit o mém prvním swapu, který proběhl mezi mnou a Lucinkou. Původně byl swap zamýšlen jako výměna laků, ale Lucinka mi vyrazila dech tím, co mi přišlo. Pojďme se kouknout nejen na laky, ale i na ten zbytek a to i přímo v akci ;)

Takhle naše ušatá hlídá dopis od Lucinky =D je to trhač =D


Nedávno Lucinka nakoupila laky jakési "no name" značky u nich v drogerii. Laky by mě zanechali tzv. "klidnou" (mám už jich skoro 200 snažím se krotit =D), ale když jsem uviděla odstín jednoho, tak jsem věděla, že ho nutně akutně zcela neprodleně potřebuju =D Proč? To se dozvíte v neděli ;)


Měly jsme si vyměnit laky. Od Lucky 3 laky a ode mě dva - o tom až na konci, ukážu Vám, co k Lucince putovalo =)

Jediná fotka, kde jde vidět rozdílnost odstínů

Problém nastal z mé strany, Já vše hodila do obálky a jelikož můžu v práci posílat dopisy - no prostě nemusím kupovat známky, můžu si je vzít =D Tak jsem to chtěla poslat obyčejně. Dala jsem to mamce, protože já po cestě do práce z práce ani do obchodu a z obchodu schránku nemám, ať to hodí do schránky. Druhý den mi to donesla, že se to tam nevejde, že je to vyšší než 2cm, říkám jasně =D Šla jsem, že udělám machra hodím to do schránky a tzv. jí to natřu =D No za blbce sem byla já a jako vždy maminka měla pravdu (někdy mě to až štve =D). Takže jsem vše vybalila a zjistila, že ten lak od Catrice je 2,5cm široký grrrrr (jak kdyby to nemohli dělat menší =D). Tak, že stím půjdu v pátek na poštu (čtvrtek byl svátek) jenže ve středu jsem si vyzvedla svůj podíl na poště a nestačila jsem koukat, co vše tam z původně "3 laků" nacházím.

V balíčku jsem našla všechny "must have" laky, ale také troje stíny. 


Takhle mě pošta dorasovala dopis! zabít je!

Jedny stíny byly od Miss sporty. Nádherná tmavě fialová barva, která bude super na stínování a zvýraznění, jak já říkám, hlubokého pohledu =D


Další duo stín od značky She, který je řešen menším středovým, který je světle fialovkový a okolo něj je větší čtvercový v šampáňorůžové barvě a je skvělý jako rozjasňovač koutků.


Posledním stínem byl tmavě šedý mono stín od Mua, od této značky nic nemám ani nevím proč.


na slunci

zleva uma, 2x she a Miss sporty

No nebudu to okecávat, když je to volno, tak jsem šla hned experimentovat jak zapojit všechny tři stíny (vlastně 4) do sebe! Tady je výsledek!

kromě očí nemám nic nalíčeno, tak se nelekněte ;)


She skvěle rozjasnil koutek, do půlky oka jsem dala jeho kámoše ze středu, trošku mě štve, že jsou stíny celkem dost prašné, to by She mohla vychytat ;) Do banánku jsem si dala tmavě fialový stín Miss sporty a vše vyblendila , tady jsem zase zpozorovala, že se barva při blendění ztrácí, což je opravdu škoda, člověk má pak hned stín vypotřebovaný =( a přitom je tak krásný! Pak jsem vzala tužkový štětec a jen do linie banánku dala uma stín aby to tam bylo tmavší a mělo to tu správnou šťávu! Na dolní linku jsem použila jen rozjasňující stín She a tmavý stín od Miss sporty a neblendila jsem protože je dost výrazný vršek.

No jde vidět, že mě Lucka zná a ví, co nosím a používám, fakt se mi trefila do vkusu a skvěle to sladila z laky do barvičky! Tímto Lucince ještě jednou děkuji a omlouvám se za mojí prvotní hlášku "ty si se snad zbláznila" =D V ten moment jsem totiž zahájila akci A! V pátek jsem žádný balíček neodeslala, protože by to bylo nefér a v neděli šup do Rossmanna. Měla jsem vybrané původně tři stíny všechny od Miss sporty a můžu Vám říct, že jsem se zapotila! 
Bála jsem se, že se netrefím do vkusu, celou dobu jsem si zkoušela vzpomenout jakou má Lucka barvu očí (ach ta moje krátkodobá pamět =/) a prostě mi to nenaskočilo, ale jakmile jsem uviděla zelenohnědý stín v regálu, tak mi bylo jasné kudy vítr vane! Protože ten stín, jak kdyby měl na sobě napsáno Miss Sporty 116 Vintage = Lucka =D, pak jsem ještě vzala modrý stín v odstínu 104 Angel, protože jsem věděla, že jakmile někomu sekne zelená tak mu sekne i modrá, ale i tak jsem se bála, aby to nebylo spíše zklamání. Pak jsem ještě držela ještě jeden kulatý stín od Miss sporty (stejné provedení jako Vintage), ale myslím, že byl šedý nebo šedomodrý už nevím a o tom jsem přesvědčená nebyla, tak jsem šontala a šontala mezi stojany a najednou jsem je tam uviděla! O čem je řeč? No přeci o odličovacích houbičkách, které vychválila snad každá blogerka, které se dostaly do ruky. Nikdy jsem, je u Lucky neviděla. Sama je nemám vyzkoušené (jo už je mám taky doma, su magor =D), ale říkala jsem si, že tohle zkusit musí!



Původně zamýšlený swap měl být z mé strany pouze o laku Catrice Call me princess, který jsem dosti poplivala zde. Není špatný, ale jakmile mi někdo řekne "tohle je pískáč" a já vidím, že to pískáč není tak mě to naštve. Kdyby na to napsali "třpytkový" nemám stím problém. Asi jsem divná říkáte si, ale když si koupíte třeba žitný chleba a bude to obyčejný kmínový, tak Vás to taky nadzvedne. Další věcí byl ten štěteček, já měla nalakovaný nejen nehet, ale i lůžka, hold krátké nehty no. Lucce se zalíbil, tak jsem řekla, že jí ho pošlu a dále ještě lak Rimmel v odstínu Round and round the garden, který jsem s něčím dostala na votočvohoz a ta barva se ke mě nějak nehodila, ale když jsem ho uviděla na Lucčiných nehtech tak mě spadla čelist, jak je krásný! =D Lucce se bude, alespoň hodit ke stínům ;) Jinak o zeleným laku nevěděla odstín, uvědomila jsem i to až teď zpětně, že jsem jí jen napsala mám tady zelený odstín Rimmel, ani chudera nevěděla jaký to bude, tak snad nebyl zklamáním =) 


Pak jsem každý kousek zabalila do mého supertuper růžovýho papíru, který mě ale pěkně štve. Jakmile ho pokrčíte tak se zmačká to je jasný, ale on v místě zmačkání udělá bílé flíčky...grrr tohle Ikea nevymyslela dobře. Další věc je, že já od mala neumím ustřihnout nic rovně i knedlík krájím křivě =D Takže prosím no comment ke kvalitě balení =D Chtěla jsem to jen udělat Lucce napínavější. Dále Lucka zítra odjíždí do Ikeii (není z velkoměsta jako já) a prostě musela zkusit nové inovované svíčky Ikea s vůni šeřík, protože ty musí milovat každý! Napsala jsem dopis a ovoněla ho svojí milovanou černou verzí RiRi. Při odnášení na poštu doporučený balíček ještě stále voněl i přes obálku, tak snad Lucka z vůně taky něco měla =)



Na Lucčinu reakci a fotky se můžete kouknout zde!

Jak se Vám swap líbil? Kdy jste naposledy udělaly swap? Nejen mezi blogerkami, ale třeba na votočvohoz =)

12 komentářů:

  1. Priznam se, ze swap jsem nedelala nikdy a byl by trebw pro mne nadlidsky vykon se vejit do nejake financni ceny :-)

    Ale vam se vymena podarila :-)

    Ps...on je piskac a piskac... :-) zalezi jestli je,na hmmm...kremove bazi (proste to co znas od gs), nebo jestli na gelovejsi...coz je treba essence a opi...nebo nekde mezi.

    Catrice ma krasne barvy, ten sedy je netypicky a neotrely...ale vsech sest dojizdi na fakt, ze obsahuji malo tech zrnicek :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Si úžasná, všechno mi udělalo velikou radost, a ten dopis voněl i když jsem ho otevírala. Jsem moc ráda, že jsem se i já tobě trefila do vkusu a to líčení se ti povedlo. A do Ikei zítra jedem a už teď mám seznam na A4 :-) to bude zase peněz.

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a kdyby si náhodou měla volné peníze, můžeme se domluvit na ofiko SWAPU :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Lucinko

    Tak pak napiš co sis vše koupila =) hlavně nezapomeň na ty svícny ;)
    Na swapu klíďo, ale až další měsíc, my teď jedem do té budapeště a pak ještě mám objednávat ty laky opi a hlavně jsem si koupila theBalm, což je litr ani nemrkneš ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ellen přesně! Proastě je to málo pískový =/ Barva je krásná, ale prostě mě to štvalo...raději si koupím celou sérii gs nebo OPI pískáče....

    OdpovědětVymazat
  6. napíšu co jsem si dovezla. není problém, klidne az dalsi mesic

    OdpovědětVymazat
  7. Super :-) Taky bych chtěla časem udělat Swap, ale bojím se abych nedostala , co už mám :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Kyrkys...to je fakt... v tomhle je to zrádný =(

    OdpovědětVymazat
  9. Zajko je veľmi rozkošný, tiež jedného mám :) Charlie sa volá..
    Super Swap, tiež nad ním uvažujem, ale až trošičku neskôr, teraz mám veľa povinností...
    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
  10. Zuzana ten musí být úžasný =) mi furt hledáme kamarádky nebo kamarádky ušaté, ale kromě jednoho souseda o nikom nevíme a ten od souseda se naší Nelly bojí =D přitom mu nic neudělala ´=D

    OdpovědětVymazat
  11. To licenie je kraaasne :) velmi sa ti podarilo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...