pátek 16. května 2014

Žhavá novinka jménem Bourjóis Rouge Edition Velvet

16.5.2014 14:00
Krásný pátek.

Konečně pátek, co? Taky toho máte plný kecky? Já teda mega! Aspoň už konečně nebudu sama, aspoň na víkend....

Dneska Vám chci ukázat relativně žhavou novinku na trhu. Jedná se o barvy (píšou rtěnky, pro mě je to prostě barva) na rty s matným finišem. Pochází z dílny světoznámé značky Bourjóis Paris, kterou netřeba představovat, ale tuhle barvu je NUTNÉ představit! Jdeme na to!



Něco málo k popisu ze stránek Krása.cz:

Barva ve své nejsytější podobě se sametovou texturou!
Vlastnosti:
  • fluidní a lesklá textura se po aplikaci mění v lehounký a matný samet,
  • šikovný aplikátor,
  • dlouhotrvající textura,
  • nevysušuje rty,
  • nebledne.
Asi jste si všimly, že ujíždím na všech rtěnkách, co mají na sobě napsané "MAT", protože se mi prostě ty lesklé tak moc nelíbí. Neříkám, že je nemám ve svém sortimentu, mám, ale prostě matná je matná. Není to tak dlouho, co jsem se zamilovala do matující barvy od Sleek - zde a když jsem uviděla tuto novinku, tak mi bylo jasné, že tahle prostě bude MOJE! To i kdybych měla být hlady, tak bude moje! Mohly jste jí vidět už tak v březnu, ale to byla pouze na zmiňovaném serveru krása a v obchodech jí naskladnili, až koncem dubna. Po zjištění, že v Marionnaud probíhá 40% na druhý nezlevněný kus, tak jsem neměla co řešit. Koupila jsem si barvu a ještě jedny krémové stíny, ale o těch jindy =)


Barvy se prodávají v 8 barevných provedení. Pokud máte rády jen nude odstíny, tak pro Vás vystávají pouze dvě varianty, tak jako pro mě. Tohle mě jediné na barvě mrzí, že jsou opravdu hodně, ale hoooodně výrazné, ale v létě se opálením tento efekt stáhne ;)
Pořídila jsem si jediný nude odstín Nude-ist, poté jsem ještě uvažovala nad Peach Club, který je taky jediný světlejší, ale poslední dobou mě furt přichází jen oranžové rtěnky, já má tolik oranžových rtěnek a ani nevím proč =D Chtěla jsem jen jednu, protože letos jsou oranžové rty hitem a najednou jich mám 7? =D Když teď nad tím přemýšlím, tak nevím, zda se pro ten Peach Club nevrátím, protože já tu barvu miluju!!!!
 
Proč jí miluju?! To se slovy nedá snad popsat, ale pokusím se! Já tenhle pocit zažívám každý den, když pusinkuju ušatou, protože její srst nese satén gen, ale pro Vás nevím jak to popsat. Je to něco neskutečného, tak hedvábné saténové až sametové. Prostě něco, co si na těch rtech opravdu užíváte a neustále Vás to nutí rty o sebe třít! Nikdy jsem nic takového u žádného výrobku nezažila! Je to božský pocit!
Krásně poznáte, zda se Vám někdo v balzámu nehrabal =) Po prvním použií se takto nálepky roztrhnou!
Barva je opravdu výrazná i v nude odstínu je hnědorůžová, ale nádherná po nanesení zmatní a zesaténovatí (hrozný slovo =D), lehounce se zažere do rtů, ale nic šíleného (není to pernamentní ;) a pití zvládá naprosto s přehledem, taktéž i menší svačinku ;) Výdrž je opravdu gigantická i 6 hodin a když se vytrácí, tak samozřejmě rovnoměrně, žádné šílené fleky ani neočekávejte.Bledne pouze jídlem, jinak držák. Rty sice nehydratuje, ale ani je nijak nevysouší, žádné pnutí jako u Lipfinity nečekejte. Nikde se nerozpíjí, nikam necestuje, tam kam jí nanesete, tak tam taky zůstane.


Negativa? Malinko barva "chemicky" voní, ale nic šíleného. Moc výrazné odstíny a pro někoho asi i cena, 329,-, ale když narazíte na takovou to super akci, tak srazíte cenu skoro na polovinu a co více si přát? Já jí rozhodně nedám z ruky, třepala jsem se na ní jak malá, prodavačky ze mě musely mít prču =D



Myslím si, že Bourjóis se řadí mezi tu hoooooodně lepší průměrnou špičku spíše bych ho přirovnala k výrobkům theBalm. Ceny trošičku vyšší, ale službu Vám to udělá za 10 levnějších produktů! Nehledě na to, že jejich tělová kosmetika je vyhlášená a neznám nikoho, kdo by nemiloval alespoň jeden jejich tělový produkt!


Celkově uděluji 4 body, čekala jsem, že budou trošičku světlejší barvičky, jsou opravdu hodně výrazné ( z Hot Pepper mi přecházeli oči jak byl rudý!) a není možné je nanést v slabounce vrstvě, takže bych Bourjóis poprosila o vyblité barvy pro nás modrozelenohnědošedooké brunety =D Takže, vlastně jenom pro mě =D Bodík také ubírám za to, že malinko nehezky voní. To by bylo k negativům asi vše a nemám co říct než, že I LOVE U BOURJÓIS


Jaké výrobky od Bourjóis máte vy? Chystáte se na tyhle barvy na rty?

14 komentářů:

  1. Tak toto vyzerá super :)....aj farba sa mi páči.

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, trošku více výrazná no, škoda.. Ale zase je to taková "přirozená" barva rtů, taková šťavnatá, to se ti určitě taky bude hodit:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tereza jsou fakt skvělý! Pokud můžeš mít výraznější barvy tak jdi to toho =)

    OdpovědětVymazat
  4. Ilovemakeup bude super v létě, jak píšu já su teď fakt bílá jak ředitelka vápenky =D pak to nebude tolik řvát =)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, barvy jsem už viděla, ale odolala jsem, ale tahle barvička je vážně krásná. asi se po nich podívám

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Lucky koukni blíž a určo neodoláš =)

    OdpovědětVymazat
  7. Brr, nanes si tu rtěnku pořádně a ne takhle halabala, to je děs.

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní aspoň se pod to podepiš, když chceš vyrývat ;) Klidně uznám, že to není dokonale nanesený, ale ne někomu, kdo nemá odvahu se pod kritiku podepsat ;) Doufám, že ti tohle "vyblití" udělalo dobře a máš hezčí den. Ciao =)

    OdpovědětVymazat
  9. Nemám problém se podepsat.;-) Když už děláš blog, tak si aspoň tu rtěnku nanes pořádně.;-) Martina P.

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní Martina P? to je podpis? proč se nepřihlásíš? Dělám blog a jaksi není úplně špatně nanesená jen mi tam dvě místa ujely, ale když máš potřebu tady ponechávat takové "zlé" komentáře, tak si to vychutnej, třeba ti to udělá dobře. Hezký večer =)

    OdpovědětVymazat
  11. Protože nemám Google účet..? Celou adresu bys nechtěla? Asi jako je Tess Mart podpis.;-) no, to nemá cenu. Taky přeju pěkný večer:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní zajímavé je, že najednou máš takové škaredé výtky k mému blogu, ale předtím nikdy...víš, co mě je to jedno....nepřijde mi hezké jak ses vyjadřovala, ale to je tvá věc a tvůj názor =) ahojky

    OdpovědětVymazat
  13. Barva se mi moc líbí a celkově mě tahle rtěnka docela zaujala, kouknu se na ni v parfumerii. Souhlasím ale s Martinou, že by si rtěnka zasloužila lepší nanesení, připadá mi jak po divoké líbačce ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Sabina nevím proč to vypadá, tak hrozně dala jsem si na nanášení záležet, ale už mám novou fotku, tak jí jdu sem nahrát =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...