úterý 29. dubna 2014

Manufaktura - Pleťový elixír - výživný krém s vřídelní solí a růžovým olejem

29.4.2014

Krásný večer,

dnes trošku pozdě, ale přeci Vám přináším recenzi na pleťový elixír od Manufaktury... Jak uspěl?


Podle stránek manufaktury slibuje:

Pleťový elixír s vřídelní solí a cennými přírodními oleji zvláčňuje, vyživuje a hydratuje pokožku, chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy a napomáhá proti předčasnému stárnutí. Unikátní olej z divokých růží obnovuje pružnost, zmírňuje dopady slunečního záření a předchází ztrátě vody z pokožky. Obsah vřídelní soli z karlovarských minerálních pramenů dodá pokožce důležité minerály. Výtažky z vinné révy, bohaté na ovocné kyseliny, mají regenerační, hydratační a omlazující účinky. Unikátní bambucké máslo zvláčňuje, změkčuje a chrání pokožku, panthenol zklidňuje a vitamín E ji napomáhá udržet pevnou a hladkou. Pleťový elixír je doprovázen jemnou vůní šípkové růže, díky hedvábné konzistenci se snadno vstřebává.


Nejdříve bych začala obalem, který je roztomile růžový s obrázkem růžičky. Velice se mi líbí pumpička, žádné čvachání v kelímku, jen 1,5x zmáčknout (uznávám, tohle není vychytaný jedno stlačení by buď mělo být na celý obličej nebo na půl a tudíž mačkat 2x) a na dlaně Vám vyteče světle růžový hustější krém. Krém nádherně voní po růžích a vzadu cítíte lehký závan soli, je to jak kdyby jste se ocitli v růžovém sadu a za ním bylo moře. Uznávám, že se šípkovou růží to nemá moc společného, spíše bych to přirovnala k vůni růže z květinářství.






V Manufaktuře mi bylo doporučováno, abych ho používala spíše na noc (není určen pouze na den), protože je mastnější, ale já ho používala i na den. Musím říct, že je to naprostá bomba! Splnil vše, co sliboval. Pleť jsem měla hebčí, vypnutější a takovou více sjednocenou s růžovým nádechem. Vstřebávání je opravdu rychlé a netvoří Vám mastnou masku, kde musíte čekat několik minut než se vsákne a teprve potom můžete nanášet make-up atd. Neucpává póry a nezatěžuje pleť. Výživuje skvěle, ale účinek se během dne pod make.-up ztrácí, musely by jste se odlíčit a znovu namazat, aby jste měli hydrataci celý den. Vůni cítíte cca 20 minut po aplikaci a pak se zvolna vytratí, což mě třeba mrzí, já bych brala vůni celý den =)


Za mě 4 body. Bodík ubírám za ztrácející se hydrataci, která mě opravdu vadí a přes den citím jak se vysušuju jako švestka =D Líbí se mi především jeho multifunkčnost na den i noc. S tímto krémém za 200,- opravdu nemůžete šlápnout vedle, koupila jsem si ho po vyzkoušení malého vzorečku a již zde mě uchvátil a věděla jsem, že mi musí stát na poličce =)

 
Které produkty od Manufaktury milujete Vy? Co by jste mi doporučily?

10 komentářů:

  1. Jé ten vypadá moc dobře :)) ... třeba taky jednou bude můj :) ...moc pěkná recenze;)

    OdpovědětVymazat
  2. Michaleka neváhej a kup si ho =) jinak moc děkuju

    OdpovědětVymazat
  3. No teď jsem si od manufaktury koupila pivní pletovou masku a nějak jsem po ní zčervenala, zkusím ji použít ještě jednou a uvidím, vždycky mě taková reakce odradí od koupi té značky i když mám manufakturu moc ráda no :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten vypadá božsky.. A celkově ta krabička co máš na fotce vypadá plná těch nejzajímavějších věciček. :3

    OdpovědětVymazat
  5. Michaelka tu mám taky a je super! Na tu bude taky recenze, používej jí na noc! Nanes větší vrstvu než krém a chvilkju nechej vstřebat a jdi spát a ráno jen zbytek vetři do pleti...je to super!

    OdpovědětVymazat
  6. Nicca moje království krémíků ;)

    OdpovědětVymazat
  7. No jo jenže já měla po smytí podrážděný obličej, ještě to vyzkouším, když tak poputuje k někomu jinému :)

    OdpovědětVymazat
  8. Michaelka je to fakt škoda, já si ho fakt oblíbila...

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...