pátek 18. dubna 2014

♥ Můj kosmetický stůl ve finální podobě ♥

18.4.2014 18:00
Krásné slunné odpoledne,

doufám , že Vám to v práci rychle uteklo a třeba si u mého postu oddechnete a načerpáte inspiraci. Dnes Vám přináším, druhou část tohoto článku. Stůl jsem již vyplnila do posledního místečka vším, co je nezbytné a chtěla bych Vám ho ukázat a slyšet Vaše názory na to, jak se mi to zdařilo či nezdařilo =)


Čeká Vás i mé první video, tak snad bude stát za to =) Jsem videový laik, tak na mne berte ohledy =P

Oběhla jsem spousty obchodů abych našla přesně to, co jsem potřebovala a chtěla. Není to 100% některé věci bych brala malinko jinčí, ale to bych mohla čekat několik dalších let, takže spíše budu obměňovat.

P.S. kdo by nevěděl, tak po kliknutí na obrázky se Vám fotografie zvětší =)


Moje vysněné křeslo z ikeii, původně jsem chtěla červené, ale když jsem v koutku zlevněných produktů uviděla tohle to a bylo jen za 1.700,- tak nebylo řešit, nakonec si myslím, že stůj doplňuje lépe než červené =)


Pohled na stůl bez židle


Pohled na hlavní plochu stolu.


Vyvýšená část stolu, skvěle odděluje hlavní plochu. 


Moje levá část stolu, svícny jsem kupovala podle inspirace u Ilovemakeup a měla jsem dovolené si je koupit a opičit se =P Štětce jsem vydávala předevčírem, zde najdete post.



Organizér na rtěnky, jsem Vám již ukazovala zde.


Svíčky...pro někoho zbytečné pro mě nutnost a když si nanáším masky apod. tak si to bez nich neumím představit =)


Pravá část stolu, zde mám menší zrcátko, prostě se vždy hodí např. při kreslení rovných linek, který stejně neumím =D Jinak opět svícny a hladký svícen je z nanu-nana z výprodeje. Opět štětce - odkaz na článek výše.



Můj první šuplík, obsahuje oční stíny, které mám uložené v krabičkách Ikea.


Druhý šuplík s make-upy a pudry v šochtli z Ikea, fb fanoušci již u mě na profilu viděli =) Kdo si myslí, že je to veškerá kosmetika, kterou mám, tak Vás vyvedu z omylu. Šochtle nedosedá na dno šuplíku pod ním je uložených asi dalších 10 pudrů a make-upů. To stejné je v případě prvního šuplíku, ten na dno šuplíku dosedá, ale zase není tak dlouhý, takže za ním jsou vyskládané další desítky stínů =D U posledního šuplíku je to stejné jako v případě prvního ;) Za ním jsou schované další kvanta kosmetiky....být maniakem je hold těžké =DDDD


Tato miska se stala mým miláčkem, sice bych brala menší verze, ale i tuhle skvěle využiji na práškové stíny =)


Poslední šuplík (poslední není, mám ještě jeden, ale tam mám faktury za zboží atd.) s tvářenkama a věcmi na úpravu obočí.


Skříňka na vyvýšené ploše.


Veškerá kosmetika na gezicht, jak říká náš táta. Různé krémy atd. V tomhle směru moc maniak nejsem ;)


Opět šochtle, ale tyhle slouží na ukládání laků o kterých ještě určitě budu psát =)


Joooo hold na laky jsem taky maniak =D


Pohled zepředu.


 V dubnovém wishlistu - zde - jsem Vám psala, že si asi koupím osvětlené zrcadlo, které je v Ikea novinkou, ale cena 2.500,- mě vážně přišla přemrštěná a myslím si, že je toto řešení mnohem hezčí a více se hodí k lampičce, kterou bych v případě osvětlenýho zrcadla musela dát pryč. Co říkáte?



Pohledy zeshora.




Detailní vzor...no není super? =)


A zde je moje první video, tak na mě buďte hodní, protože já fakt nepřišla na to jak to mám otočit =D Prala jsem se s tím 1,5 hodiny a přitom na tom není nic převratného =/ Dejte si to na HD jinak je to k ničemu =/ Hold točený foťákem...



Jen tak pro srandu před a po: 



Podle mě je to masakr změna =D


Tak jak se Vám moje finální verze stolu líbí? Napište mi Váš názor na volbu zrcadla. Děkuji moc za všechny milé komentáře =)

Kdyby jste měli zájem o nějaký produkt z fotek, tak mi stačí napsat a ráda Vám vše prozradím =) Stůl můžete zakoupit třeba zde a ještě je na něj sleva =)

43 komentářů:

  1. Tleskááám, krásně jsi si vyhrálala, je to vážně vymazlené :-) Křeslo parádní, tož tam se bude zkrášlovat jedna radost ;) A mmch. ty šatičky z Lidlu (jsou to ony, že?) Ti úžasně sednou ! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Karolínko ano jsou to ony, dneska ráno bylo teplo a jela jsem jen autem, tak jsem si je vzala =) Takže děkuji za poklonu nejen za šaty =)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to křeslo nemá chybu :)) kdyby bylo to červené, tak by to nebylo ono - toto má takový šmrnc :)) mám ráda takové šmírovací články :))

    OdpovědětVymazat
  4. Alice tak to jsem ráda, že jsem dobře vybrala =)
    Jen šmíruj =) taky mě takovýhle články baví =P

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne sis to zařídila a to křeslo je božské, ten vzor je parádní! Moc hezky koutek, tleskam! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Violet Swan díky moc, cením si kladných ohlasů =) asi nebudu takové kopyto, jak jsem si myslela =D

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne kresielko, ja mám také biele ale toto tvoje je úplne perfektné farebné :)

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektní to máš. Nevadí, že se opičíš s těma svícnama, ILoveMakeUp se opičila po mně a já zas po TiffanyD :D Nejlepší je křeslo a Sigmácký štětce :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherný koutek máš, také si přeji nějaký toaletní stolek s velkým zrcadlem, snad až v novém bytě.
    Máš to krásně uspořádané.

    http://lsg-blog-nejen-pro-plnostihle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Cosmeticsandthings vidíš to ani nevím, kde tto začlo kolovat =D Jinak díky moc ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Lucie už aby to bylo, že? Nevím jak jsem mohla být bez něj a mít uloženou kosmetiku asi na 5 místech... jinak děkuju =)

    OdpovědětVymazat
  12. moooc hezké, vážně jo.. taky by se mi to líbilo, ale už jsem ve vlastním bytě a nějak nevím, kam bych takový stůl dala.. ale upřímně, normálně ti závidím :-)

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Krasnej stolecek a ta zidle je uzasna!!!! Presne muj vkus! Hezky sis to zaridila a video bylo fajn, hezky jsme ti tam nakoukli:)) To je pohoda mit ty poklady takhle hezky, ze:)

    OdpovědětVymazat
  14. Tedy... moc pěkně sis to zařídila. S tím křeslem mi to přijde i krásně veselé.
    Co se zrcadla týče... pokud jsou tam i žárovky, tak bych tu cenu tak tragicky neviděla... pokud nejsou... tak to asi záleží, jak velké to je... já mám jen zrcadlo....v koupelně, místo skříňky a byť je obyčejnější, tak samo vyšlo na 1000 :-( Ale zase je fakt, že za ty peníze už máš stůl a doplňky a ještě ti zbude :-(
    Ty ceny jsou občas divně poskládané.

    Jinak se velmi upřímně přiznám, že ti závidím ten prostor a tu možnost mít takhle stůl, já na to prostor jednak nemám a kvůli dětem by to ani nebylo bezpečné... tak to mám v kufrech pod zámkem :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Máš to krásně uspořádané :) židle se mi moc líbí, je opravdu krásná!

    OdpovědětVymazat
  16. Lucinko nezáviď jednou na tebe taky dojde a my ti budeme závidět =) jinak děkuju =)

    OdpovědětVymazat
  17. Tess, máš to moc krásné. Ohromně se mi líbí to, jak máš červenou stěnu a ten světlý stůl. Vypadá to moderně a hlavně strašně čistě, což mám ráda. Jsi moc šikovná. Smekám.

    OdpovědětVymazat
  18. Ilovemakeup je to k nezaplacení! jsem až v úžasu jak se Vám to všem líbí, fakt mě spadla čelist, když jsem viděla dnešní návštěvnost. Děkuji ti moc kočeno :-*

    OdpovědětVymazat
  19. Ellen taky jsem si myslela, že na to nemůžu ít prostor, ale skříň letěla za dveře a najednou místo bylo =), ale pokud máš děti tak to naprosto chápu... to pak jedině místnost v ní jen stolek a kosmetiku a zamykat ho před nimi =D

    to zrcadlo je tohle: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/70248125/ podle mě moc moderní k té klasické lampičce...co říkáš?

    OdpovědětVymazat
  20. Beauty pusinka děkuju mockrát =)

    OdpovědětVymazat
  21. Blanko děkuju mockrát, opravdu jsem do toho vložila veškeré síly, sice to není úplně přesně dle mých představ (myslím ty šuplíky a šochtle), ale upřímně jsem se bála, co mi na to řeknete ), že určitě to bude nuda nebo děs...fakt si těch komentářů moc cením =)

    OdpovědětVymazat
  22. nedá se nic dělat, budu muset taky něco vyhodit, ale co? mám tam 2m vysoký kočičí strom a vedle ještě klec s morčátkem :-) jo já vím, zní to divně :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Jeeej super to mas zavidim :) a mas aj peknu farbu na stene.

    OdpovědětVymazat
  24. To je nádhera ♥ mít o něco větší pokoj, hned bych začala s tvorbou kosmetického stolu! Jenže se mi sem nevleze ani větší postel, natož stůl :D Ale snad někdy... Křeslo je boží a celkový dojem na jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  25. Bomba já chci taky :D židle je jako třešně na dortu. A tobě moc sluší šaticky no kočka jsi :))

    OdpovědětVymazat
  26. Lucinko vidíš to jak se ledy pohnuly =) já skříň nevyhodila, jen jsem jí přemístila..třeba ten má jen 100cm na délku což není tak hrozný a bohatě dostaující ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Tereza loves děkuji...jinak barva? neptej se kolik je tam vrstev...divím se, že z té stěny v jednom dlouhém kuse neodpadla =D ta zeď byla horší jak porod =D

    OdpovědětVymazat
  28. Odpovědi
    1. To ne ať něco že mě zůstane :D :D to sem zase vtipná :) na video mrknu až budu na pc. Těším se moc na video :)

      Vymazat
  29. Kyrkys to video je spíš takové doplnění, neuvidíš tam nic extra...jenom jednu šeredku, co zamává do kamery =D

    OdpovědětVymazat
  30. Moc pěkný zkrášlovací koutek jsi si vytvořila. To křesílko nemá chybu, je parádní.

    OdpovědětVymazat
  31. Jo ledy se pohnuly, měla by si vidět jeho výraz dnes ráno, když jsem mu řekla, jak jsem to vymyslela :-) I když vám závidím vaše nové a krásné stolky, u mě to bude trochu jiné, ale dnes se na to začne pracovat:-)

    OdpovědětVymazat
  32. Lucinko co si vymyslela? :O to su velmi zvědavá =)

    OdpovědětVymazat
  33. Nááádhera, mám chuť si hned taky nějaký pořídit (ale nevím kam ho zrovna teď dát, naši mi zabrali plánované místo skříňkou).. A hlavně se mi líbí jak to máš uspořádané, ty rtěnky ve stojánku, štětce v kelímcích.. Prostě krása Tess :3

    OdpovědětVymazat
  34. Nicca ty si zlato :-* dÍky moc

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj milá Tess :) tohle je úžasné:) poněem podobném už njakou dobu toužím, ale bohužel ještě bydlím s rodiči a tam není místo a ani nemá cenu abych si tam něco podobného zařizovala, takže až půjdeme s přítelem do našeho tak tohle bude první věc kterou si zařídím :) Je to krásné moc se mi líbí ten stůl i to zrcadlo :) ..Křesílko vypadá taky moc dobře jen já bych si pro sebe volila jinou barvu, třeba tu červenou nebo nějakou jinou:)
    A máš vše moc pěkně uspořádané, bezva :)
    Přeji ti krásný den ;)

    OdpovědětVymazat
  36. Michaelka děkuji za velmi milý komentář =)

    OdpovědětVymazat
  37. Máš to moc hezky udělaný ten kosmetický stůl, je to obrovský rozdíl před a po, moc se mi líbí ta barva na stěně a jak si tam dala to zrcadlo tak to ohromně prokouklo a to barevná židle-křeslo je supéééééééééér

    OdpovědětVymazat
  38. Michaela jééé děkuju moc! =) Však je i je i na jednom ze včerejších videíí =) Moc mi tvoje chvála udělala radost! =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...