středa 9. dubna 2014

Odlakovače - Ebelin a tužka Essence

9.4.2014 14:30
Krásné odpoledne děvčátka,

teď tak přemýšlím, že úplně zabíjím chlapi čtenáře, takže jestli je tu nějaký skvělý chlap, co ho zajímá kosmetika a čte si blog tak zdravím samozřejmě i jeho =) Myslím, ale že dnes to nebude pro žádnýho chlapa ani vizážistu =D

Dnes se koukneme na zoubek houbičkovému odlakovači Ebelin a odlakovači v tužce od Essence. Jak jsem s nimi spokojená? Čtěte dál =)



1. Houbičkový odlakovač Ebelin

Myslím, že ho 90% z nás má doma a všechny jsme se na něj v DM drogériích vrhly. Princip je jednoduchý - strčíte prst do nádobky a prstem točíte. 
Všechny ho chválí, ale já nebudu patřit mezi tyto nadšence...bohužel... Odlakovač není špatný, odlakuje skvěly všechny obyčejné laky. Jakmile ale dojde na pískáče nebo na nové GS sugar začíná být problém, protože třpytky jsou všude jen ne na houbičce. Další věc je, že jakmile nemáte dlouhé nehty a super nádherné lůžka tak Vám lak zůstává v záhybu nehtu a prostě ho neodlakujete.Další věc je, že hrozně vysušuje, ale úplně brutálně, to jsem snad nezažila. Jelikož tam ponoříte celý prst tak nemáte suché jen okolí nehtů, ale půlku prstu. Za mě 4 body, ale asi zůstanu u klasiky - vatový tampón a odlakovač ;)






2. Odlakovač v tužce Essence

No tenhle produkt jsem si koupila na Vaše doporučení, ne přímo značku, ale typ výrobku. Doporučovali jste mi ho, že je lepší než ušostrky (ty tyčinky do uší =D) a krásně tím začistím přetažený lak (protože jsem nemehlo a prostě to neumím bezchybně). Koupila jsem si tuto zužku od Essence, nejdříve jsem z ní byla nadšená, aplikátor akorát tak morký a skvěle odlakovával, to bylo do chvíle než jsem ho druhý den zase vytáhla....byl vyschlý! absolutně totálně vyschlý! Nevím jak takhle tužka funguje a budu ráda když mi odhalíte tajemství tuby aneb, kde je ten odlakovač nalitý, protože když jsem oddělala aplikátor (nebo chcete-li hrot) tak tam žádná tekutina nebyla. Od té doby když chci tužku použít jí musím strčit do výše zmíněného Ebelinu aby se aplikátor nasál a druhý den byla zase absolutně vyschlý.K hrotům řeknu ještě to, že teda moc nevydrží, tři odlakování a hroti byl "rozblemcanej" a kvalita stejná asi jako ušostrky.
Za mě 1 bod, ano jeden protože toto mě absolutně zklamalo a myslím si, že moje ušostrky a namáčení v odlakovači byly efektnější. Pokud máte tip na nějakou tužku, co opravdu má v sobě nějakou "kapalinu" a hroty nejsou hned nepoužitelný, tak mi prosím poraďte budu jen ráda, klidně si připlatím, než zase vyhodit 65,- ;)






Tak to by bylo dnes vše, dnes Vás nechci zahlcovat jak například včera, takže to bylo oddechovější téma =)

Jaké máte zkušenosti s houbičkovým Ebelinem? Jaký odlakovač v tužce používáte? Budu ráda za Vaše poznatky a rady =)

16 komentářů:

  1. ten princip toho prvního odlakovače znám, ale nějak jsem neměla chuť ho zkoušet.. a asi ani nebudu, když to tak čtu.. A o tom druhém čtu poprvé, taky jsem patla a nedokážu to čistě, ale vždy to omatlám uchošťourem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám doma ani jeden, jedu stále na klasickém odlakovači - tj. nalít na tamponek a odlakovat :-D Ale ta odlakovací tužka by mi bodla. Takže Essence ne-e ? Jsem se zrovna chystala koupit, za chvilu jedu do města.

    OdpovědětVymazat
  3. princip toho odlakovacího pera je v tom, že se ten hrot musí vždycky namočit do odlakovače a hrot se tak nasaje a je to :) alespoň já to takhle dělám :) vždycky ho trošku namočím, on se nasaje a jdu odlakovávat nepovedený lak. A vždycky se po nějakém čase ty hroty mění, já je měním tak po 6ti týdnech, podle toho jak moc lakuju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lucie o nic si nepřišla, myslím si, že normání odlakovač je lepší ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Karolínko essence rozhodně ne! Ještě pak psaly holky she, ale ta stojí 100,- a příjde mi stejná jen je modrá...

    OdpovědětVymazat
  6. Alice a jaktože teda ta tužka z drogerie byla vlhká? Kdyby byla suchá tak to pochopím, ale myslím si, že má být vlhká pořád...jinak hrot mě vydržel tři lakování a pak jsem se ho snažila sestřihnout a bylo to ještě horší...jakou máš tužku ty?

    OdpovědětVymazat
  7. Celkem mě láká ten odlakovač, děkuji za tip, všude takových tipů, ale držím se ♥♥

    OdpovědětVymazat
  8. ja mam rada lacne odlakovace z DM, tie robia robotu a stoja malo :)


    Ak mas rada Niveu pozyvam na giveaway o nove telove mliecka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Kyrkys 35,- tě nezruinuje ;) nebo 5é,- už si nepamatuju kolik stál

    OdpovědětVymazat
  10. Bianca Principessa to já taky, ale raději normální, než tady ten točivý ;) Jinak děkuju

    OdpovědětVymazat
  11. já mám od Four Seasons, kupovala jsem ho na veletrhu asi za 50Kč a teď jsem si kupovala nové hroty, 6ks za 50Kč :)
    to je záhada s tím Essence :D

    OdpovědětVymazat
  12. Alice takže mi jako nenápadně naznačuješ, že zase z vesela můžu začít hledat lékárnu, kde budou mít odlakovač four seasons? =D

    OdpovědětVymazat
  13. to myslím, že v lékarně mít asi nebudou :( ono four seasons prodávala i gely, kosmetiku atd.. to spíš bude v nějaké soukromé drogérce :)

    OdpovědětVymazat
  14. alice achjjoooo já se uhledám =/

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to koukám, já mám ten druhý snad půl roku a ani jednou jsem ho do ničeho nenamáčela, pořád funguje :D
    Jsem s ním úplně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nicca tak mě to vysvětli jako? =D fakt k naštvání =D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...