pátek 25. dubna 2014

Tvářenka Sleek - Pomegranate

25.4.2014 15:00

Ano jsem blázen nemusíte mi to ani psát =D Ano, mám další tvářenku od Sleek a ano mám nejvíce věci od Sleek, které aktuálně používám, já se klidně ke všemu přiznám =D

Takže snad mi to odpustíte, ale tohohle krasavce nemůžu nechat strčeného ve šuplíku a neukázat Vám ho =) Jdeme na to!


Už nevím která z Vás to byla, ale nyní tě "proklínám" =D Jedna z Vás napsala článek o tom, co si vše koupila nebo vyměnila na votočvohoz. Každý asi víte o jaký web se jedná, takže bez nějakých okolků...Zaregistrovala jsem se a najednou jsem chtěla asi 50 věcí, ale můj účet bohužel není bezedný (nevíte jak to zařídit?=D). No zkrotila jsem to, ale už mi přišlo celkem dost věcí a pak jsem se ještě rozhodla, že prodám kosmetiku, kterou nepoužívám, která se ke mě nehodí nebo mi nevyhovuje (každá jsem jiná, že?) a nahrála jsem tam i věci k prodeji, kdo by chtěl, tak ZDE a vybírejte a napište sem, na votoč nebo na facebook a dohodneme se a pro svoje zlatíčka bude cena nižší cena ;)



Nyní, ale již k tvářence, koupila jsem jí úplně náhodou. Naposlední chvíli jsem si jí všimla u slečny, od které jsem kupovala OPI laky a přihodila jí do "košíčku". Nečekala jsem nic světoborného, jen prostě další barva do sbírky, ale jak já se zase spletla (já se furt pletu, co? =D)


Jedná se o sytě růžovou barvu s kapkou hnědé. Tvářenka je se shimmerem a dodává jí to na sexappealu!


Při aplikaci se, ale hodí spíše střídmost....Je opravdu hodně, ale hodně pigmentovaná a pokud nechcete mít svítící flek alá Marfuša, tak zvolněte při mávání štětce nad tvářenkou =)


Líbí se mi na ní nejvíce, že je absolutně univerzální, ale opravdu! Možná to tak nevypadá, ale opravdu je. Když jí použijete velmi lehce, tak máte jemňoulinkou růžovou, která dodá šťávu líčkům, ale nekřičí "tady jsem". Je naprosto svěží jak kdyby to byla Vaše vlastní barva. Když přidáte na intentzitě a máte na sobě nevýrazné líčení, tak líčení dodá tu pravou jiskru a nejste jak šedé myšky.




Barva je podle mě skvělá pro každou z nás, je to taková ta typicky růžová, kterou by jsme si přáli při červenání (ještě se umět červenat =D). Výdrž je skvělá, vydrží opravdu celý den a nikam necestuje. Podle mě i skvělá barva na výraznější líčení očí. Třpytky a lesk jí dodávají to správné kouzlo a krásu. Za mě 4 body, ano 4 a to zase kvůli tomu otevírání! Nebudu se zde rozepisovat, prosím přečtěte si to tady, to jediné jí kazí tuhle dokonalost. 


Jaké odstíny tvářenek máte Vy? Jaká je Vaše nejoblíbenější?

Mějte krásný odpočinkový pátek a ještě skvělejší víkend narozdíl ode mě - budu sekat trávu =D


9 komentářů:

  1. Tess, tak já mám také Pomegranate, je fakt super, protože i bloncky jako já ji mohou nosit, stačí jen zregulovat množství a tím intenzitu. Pak mám Antique, tak je taky báječná a pak už mám jen tu Blush by 3 v odstínu Pink Lemonade. Ta je super, protože vlevo je krásně růžová (studenější), pak vprostřed je krémová růžová a vpravo je růžová trochu s oranžovohnědým podtónem - nevím jak to lépe popsat :-), takže si můžu krásně vybírat. Krásný víkend

    OdpovědětVymazat
  2. Blani potom máme všechny stejné =D Já mám pak ještě trio Lace a ta je do oranžova. Právě mi přijde, že pomegranate s opravdu hodí ke každé holce =) Tobě taky hezký víkend =)

    OdpovědětVymazat
  3. i já ji mám a paráda, jen se opravdu musí dát pozor při nanášení ta intenzita je fakt silná :-) snadno potom člověk vypadá jako Marfuška

    OdpovědětVymazat
  4. Lucinko přesně jak píšeš ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta vypada vazne luxusne.;-) ja mam od Sleeku taky trio Pink lemonade a jedine, co me na nich toci, jsou obr trpytky v te nejuniverzalnejsi ruzove, ktera v triu je.
    Za sebe muzu doporucit tvarenky Alverde, nejlepsi z drogerie. Jsou matne, prirozene a drzi cely den. A za stovku, no nekup to!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Marcela tak já tam nějak obr třpytky teda nezaregistrovala =/ jinak vůči alverde mám nějak averzi a vůbec nevím proč =D ale budu si po dnešní recenzi Kyrkys kupovat alverde serum s mučenkou, tak snad změním názor =)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ta je božská, ta barva!! :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...