čtvrtek 1. května 2014

Co Vás v květnu čeká a nemine

1.5.2014 14:00

Krásné odpočinkové poledne,

doufám, že už jste pusu dostaly nebo dostanete a dostanete i za mě, protože já dnes budu sama jak kůl v plotě =D Hold uschnu a bude to =D 

Dneska si dáme druhou pravidelnou rubriku a od zítřka už zase frčíme v našem režimu, který jsem Vám ukázala zde.


Co bych si vlastně přála?



Musím podotknout, že minulý měsíc jsem se fakt rožšoupla do gigantických rozměrů, do takových, že jsem předevčírem zjistila, že jsem na některé "easy" (rozuměj rtěnky, laky atd.) ani nenapsala recenze a používala je jak kdybych je měla už roky, takže tenhle měsíc si nedám, jak holky říkají, stopku, ale budu se prostě mírně krotit =) Dalším důvodem je, že bych ěla odjíždět do Budapeště a raději tentokrát utratím peníze za zážitky než za kosmetiku, ale nebojte o pár věciček se můj sortiment rozšíří =)

1. Kosmetické štětce na líčení očí ZOEVA

Stala jsem se závislou na používání kvalitních štětců =D Teď chci pořád a pořád rozšiřovat svojí sbírku. Už mám Sigmu i Hakuro a na řadě je Zoeva a pak Nanshy =D Od Zoevy se mi zalíbila sada štětců v kosmetické taštičce (mám jich fakt málo no =D) na líčení očí a já jí prostě musím mít!

zdroj

2. Řasenka Diamante a lak Sugar v odstínu True Love

Ano napsala, jsem celkem negativní recenzi na Sugar Enamel od Gabriella Salvete, ale prostě tenhle mi ve sbírce chybí =D Dále jsem chtěla i limitovanou řasenku, která samozřejmě nikde nebyla, tak uvidíme zda se mi poštěstí.

zdroj

3. Tvářenka Milan v odstínu Tea Rose

Dobře, nahlodaly jste mne...jste spokojené? =D Tvářenku jsem si nekoupila hned při představení, protože mě vadilo, jak všichni kolem toho zase dělají haló, ale myslím si, že můj čas přišel.

4. Rtěnka L'oreál Collection Privée

Myslím, že o těchto rtěnkách bylo řečeno již hodně a já je minimálně očíhnu, ale řekl to někdo, kdo je maniak do rtěněk...na kolik mi to "očíhnutí" věříte? =D

zdroj

5. Revlon Colorstay nebo Photoready

Dobře, byla jsem přísná já vím, nebyla ta recenze ode mě moc hezká, ale na druhou stranu musím říci, že najít silně krycí make-up je v dnešní době zázrak, takže od svého Revlonu neupouštím. Přemýšlím, že si koupím verzi pro suchou až normální pleť a především v jiném odstínu. Na jednom e-shopu mě nahlodaly holky i k tomu, že Photoready je také silně krycí, ale to jsem ještě nikde na internetu neověřovala. Prostě moje lahvička je na dně a za chvíli dojde na tu mojí lékařskou špachtli a pak bude potřeba nového kousku.

6. Toni&Guy

Od jedné paní jsem si vzala kupónky na 50% slevu z Dm knížky a začínám o téhle zančce opravdu uvažovat, není to však proto, že by mě Aussie omrzel (to snad ani nejde ne?), ale prostě jsem tuhle značku vždycky chtěla zkusit a zjistit zda spadám do kategorie "I love u Toni" nebo do "I hate u Toni", protože o téhle značce se to tvrdí, tak jako u aussie, které lze také buď milovat (díky bohu za to!) a nebo nenávidět.

zdroj

7. Barvy na rty Bourjóis 

Kdo by tuhle fotku nezahlédl (rozuměj všechny, co se zajímají o kosmetiku). Co k tomu dodat? Že mi spadla brada asi není ani nutné dodávat. Prostě musí být moje stůj, co stůj!

zdroj

 

8. O.P.I. Nail Envy Dry Brittle a laky

No když jsem po této výživě viděla fotky, ale co jáááá, když viděl fotky můj přítel, tak mi bylo sděleno, že si ho koupím a basta. Není to nejlevnějš záležitost (cca 500,-) a proto je budu brát z českého e-shopu, který ovšem sídlí ve Vídni a budeme brát s dalšími blogerkama více věci a tak se samozřejmě nevyhnu ani laku a který například?My Vampire Is My Buff je prostě srdcovka, kterou sháníte již několik let.

zdroj

zdroj

9. Naked 2 a Naked 3

Jsem už trapná, co? No budu asi i příští měsíc, protože tenhle měsíc to opět nevidím, protože chci peníze opravdu investovat jinam, ale to neznamená, že si tyhle dvě krasavice opět nepřeju =)

zdroj

10. Nars blush - New Order

Jooo s tímhle jsem taky trapná, ale tahle by vyjít mohla. No uvidíme, zda mi zbyde 650,- a konečně si jí dopřeju do svého šuplíčku =)

zdroj

A ptáte se, co jsem z minulého wishlistu (zde) nesplnila? No budete se divit, ale kromě Naked a Nars (které přešoupávám, už od ledna =D), to byly jen dvě věci. Jedna nebyla mým zapříčiněním, ale prostě Bourjóis tu barvu na rty dodal, jen do e-shopu a v obchodech nebyla. Předevčírem se teprve objevila zpráva, že již jsou i na pultech. A druhá byla limitovaná řada z Manufaktury - Černý rybíz, no pardón, ale to fakt příjemně nevoní =/

Co si přejete Vy? Máme něco stejného?

12 komentářů:

  1. Ja mam teraz stay matt od rimelu a na make-up kryje super :).... Ten revlon tiez vyzera super :) ale s nim nemam skusenosti

    OdpovědětVymazat
  2. Tereza loves make-up rimmel matte kryje jen středně....takže pro mě bohužel =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poznas Pan Stik od Max Factor? To je podla mna maly kryci zazrak :) ja ho pouzivam uz asi 4 roky :D

      Vymazat
  3. taky letos usychám :( líbí se mi ti laky :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  4. máme toho společného hodně. Zoevu, Milani, Loreal, Bourjois, OPI, Naked 2 a Nars je můj sen..

    jinak můžeš být v klidu, já jsem taky nebyla políbená, máme doma smutek, tak na to nebyla nálada..

    OdpovědětVymazat
  5. Rachel Roo taky tě nechal doma samotnou? =)

    OdpovědětVymazat
  6. Lucinko nevím, co se stalo, ale doufám, že bude brzo lépe! Drž se!

    OdpovědětVymazat
  7. já vím, že to bude asi znít hloupě, ale ráno nám umřelo morčátko, po 8letech

    OdpovědětVymazat
  8. Lucinko ježiši kriste =( Zvládáš to? Já bych to nezvládala....mrzí mě to kočko =( musí ti strašně chybět =(

    btw proč by to mělo znít divně? =O

    OdpovědětVymazat
  9. chvilku dobrý a potom zase hrozný, tečou slzy, potom si řeknu, že věk už na to měla a nic ji nebolí.. ale je to hrozný.. nikomu bych to nepřála

    OdpovědětVymazat
  10. Lucie je to smutný =( ale měla požehnaný věk =(

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...