pondělí 10. března 2014

10 úžasných produktů pod 100,-

Dnes Vám přináším ještě nástin 10 super výrobků, které nepřesáhnou 100,-. Tento tag jsem viděla u jedné blogerky a nechala jsem se inspirovat, tak Vám přináším svých vybraných 10 produktů na poli dekorativní a tělové kosmetiky.



1. Laky Jordana - 49,-

Jako první bych určitě vybrala tyto laky. Jsou naprosto perfektní. Nejen, že se vyrábí ve velkém množství (15ml), ale skvěle kryjí (jednou jsem bohužel narazila na zmetek =( ) a jejich barvy jsou naprosto syté již po první vrstvě. Nabízí nejen základní laky ve všech možných barvách, které si ani člověk neumí představit, ale vyrábí i laky glitrované, na francouzskou manikúru, vyživující a nově i pískové laky (další týden plánuji recenzi ;)! Výdrž není zas ta převratná (3dny - 5dní), ale myslím, že když si jich pořídíte tolik jako já tak lakování bude jen radost a výdrž nebude tím největším negativem =)

2. Tělová kosmetika Bourjois

Tyto produkty jsou podle mě nepřekonatelné! Používám jejich deodoranty, sprchové gely a odličovací gel a nikdo mě nepřesvědčí o jiných produktech. 
Deodoranty jsou naprosto úžasně voňavé a chrání Vás dlouho proti pocení. Především nelepí a nedělají fleky jako většina deodorantů. 
Sprchové gely nyní vydali v nové sérii u které bohžel nevím název, ale jedná se o sprcháče "Wake up me, Refresh me, Pamper Me, Beautifull me (ten mě zrovna vůbec nevoní)" a světe div se, ale oni se vážně trefili! Wake up me je z citrónových plodů a neznám nic lepšího, co Vás po ránu probere. Refresh me Vás absolutně nabije energií po těžkém dnu. Pamper me Vás zahalí do mlhy luxusu a hýčkání! Prostě bomba sprchové gely, které koupít za pouhých 80,- a cítíte je i po sprše. 
Čistící gel je naprosto famózní především pro lenochy jako jsem já =D Nenávidím nějaké odličování tampónkama a pak je odnášet do koše - grrr nedala bych to každej večer =D. Navlhčíte si obličej dáte si kapku tohoto gelu na prsty, rozetřete a to i na oči a opláchnete a tadááááá všechno je dole. Moc krásně nevoní (jak nějaká chlorovaná voda nebo tak něco), ale díky účinku na nějakou vůni i zapomenete. Takže tyto produkty jsou Top Ten i klidně za 1000,-

3. Rtěnky HEAN Vitamin Cocktail - 75,-

Ano, vhápu, už jsem trapná, ale prostě tyhle rtěnky sem musím dát =D Prostě jsou to nejlepší rtěnky, co jsem za svojí existenci líčení potkala! Skvěle hydratační, krásně voňavé a velmi syté. Prostě mi je nevymluvíte a už si na ně nenechám šáhnout ;)

4. Řasenka superSHOCK - 99,- (je skoro pořád v akci)

Podle mě nejlepší řasenka na světě (vyzkouším ještě všemi milovanou Collistar a potom jí už nic nepředčí, pokud mě Collistar neuchvátí). Vyrábí se pod různými slovními dodatky (např. MAX, MEGA apod.) a s různými designovými obaly, ale pořád je to jen stará dobrá superSHOCK! Dělá naprosot dlouhé a husté řasy, sice při dvou vrstvách už lehce slepuje řasy, ale garantuji Vám, že dvě vrstvy jsou naprosto zbytečné, pokud nechcete do sáhnout nějakého "MANGAAA" efektu (grrr tu řasenku nesnáším jen kvůli té reklamě). Štěteček je sice kratší a strašně široký, ale po aplikaci zjistíte, že nanášení je naprosto bez problému. Prostě jí miluji!

5. Tužka na oči Colortrend

Opět Avon, ale toto jsou prostě nejlepší produkty z Avonu a myslím si, že je plno lidí zbožňuje.
Tato tužka je nedostižitelná. Je naprosto skvěle pigmentovaná, skvěle se nanáší i do vnitřní linky oka a především se tam nikdy nesmaže. Prostě jiné tužky ani nevyhledávám =)

6. Kosmetika Balea z DM

Myslím, že netřeba představovat, jedná se o kosmetiku z DM drogérie, je to jejich značka. Neuvádím schválně jakýkoliv výrobek, protože všechny výrobky z této řady jsou fantastické a myslím, že žádná nepřesáhne 30,-. Miluju především jejich sprchové gely, mýdla, masky atd. Myslím si, že i tělové mléka budou super (nepoužívám žádné tělové mléka).Nehledě na to, že neustále vydávají různé sezóní vůně. Takže tuto kosmetiku vřele doporučuju. Ať šáhnete pro jakýkoliv výrobek tak neprohloupíte, poměr cena x kvalita je naprosto nadprůměrný.



7. Pískové laky Gabriella Salvete - 89,-

Myslím, že v dnešní době již není žena, která by tyto laky nedržela v ruce. Laky se vyrábí v několika barvách a jsou naprosto famózní. Písková textura je prostě jako písek =D a narozdíl od jiných pískáčů mají velkou výdrž, super pigmentaci a především...jdou lehce odlakovat. Takže pro mě určitě TOP 10.



8.Essence krémy na ruce z limitek - 99,-

Pokud si dobře pamatuji tak cena nepřesáhla 99,- a i kdyby byly dražší o 10,- korun, tak stále za to stojí. Krémy jsou velmi husté, skvěle mastící a nádherně voní. Nyní mám krém s vůní jahody a čokolády. Sice zničené ruce (jako moje) nezachrání, ale taková ta nouzovka a povzbuzení vůní je super. Takže až zase bude limitovaná edice, tak neváhejte!



9. Kosmetika z Marks and Spencer

Neříkám, že všechna tělová kosmetika spadá pod 100,-, ale celkem dost výrobků se pod tuto hranici vleze. Jednáse o sprchové gely, mýdla, krémy atd. Nespočet vůní a designů Vás ohromí a to Vám garantuji. Ráda tuto kosmetiku nakupuji a pak se vždy kochám krásnými obaly a super vůní!

10. Balzám na rty Oriflame - neustále v akci za 99,-

Sice prodejní cenou není pod 100,-, ale mají ho tak často v akci, proto ho sem zařazuji. Tento balzám je vytvořený z legendárního kelímku oriflame, který bytostně nesnáším =D Hned vysvětlím proč... nenávidím jakékoliv balzámy na rty, které jsou v kelímku, jakmile máte nehty tak se do nich nemáte jak dostat, aniž by jste si balzám napatlali i za nehty, jinak je kelímek samozřejmě perfektní. Tvůrci těchto "kelímků" by se měli zamyslet a uvědomit si, že žena bez nehtů není tak okouzlující jako s nehty - a proto žádné nemám =D u mě je to, ale z lékařských důvodů, ale jakmile to vyléčím, tak se opět vracím ke svým zbožňovaným gelovkám. Zpět k balzámu... pro mě tedy velmi užitečná a příjemná přeměna kelímku v tyčinkový balzám, který skvěle hydratuje a léčí. Prostě ho zbožňuju!

Jakých TOP 10 je Vašich? Napište mi to do komentářů =)

1 komentář:

  1. Balea sprcháče mám rada aj ja a celkovo kozmetiku Balea veľmi obľubujem a kupujem ju fakt často, na holenie používam výlučne gély Balea, skúšala som dokonca aj telové mlieko Vital, nie veľmi som tomu verila, ale bolo skvelé, krásna vôňa bieleho čaju a čohosi, skvelo sa rozotieralo, proste paráda, vôbec neľutujem. Aj vlasová kozmetika môže byť, nevyhovuje mi úplne všetko, ale napr. šampóny mi sadnú väčšinou hlavne Balea Proffesional. No a krémy Essence tie snáď kupuje každý, našťastie sú v predaji celoročne takže je možné si ich stále zakúpiť, tie ich obaly sú proste skvost, to ma zaujalo najviac, vône sú kedy aké, niekedy sú fajn, inokedy sa mi zdajú prisladké, ale ten obal to sa proste nedá prehliadnuť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...