úterý 18. března 2014

HEAN "novinky"

18.3.2014 16:00
Jak se máte v úterní odpoledne? =)

Dnes Vám přináším slibované pokračování článku s nákupem kosmetiky HEAN, z eshopu Cosmetics4you. Psala jsem již včera recenzi na kosmetiku Sleek - zde


K nákupu na e-shopu se již vyjadřovat nebudu, psala jsem o něm již včera, takže klik na odkaz nahoře a tam vše najdete =)


1. Oční stíny Hean - Velvety Eye Shadow - Odstín : 20-matt

Název jsem okopírovala, přesně z historie objednávky, protože tyto stíny, nemají názvy pro své odstíny. Jedná se i béžový odstín stínu. Prašnost stínu je trošku horší než u jiných. Odstín v krabičce vypadá nádherně a skvěle přilne k oku, jako stíny o kterých jsem již psala, zde.




Zjistila jsem, že recenze od Ilovemakeup, byla pravdivá - světlé odstíny stínů jsou opravdu málo pigmentované. U mého světle fialového (zde) to nebylo tak znatelné, ale na tomto odstínu jsem to pocítila až běda. Stín je barevně ja pudr. Na oku není moc výrazný, je to jen takové "zapudrování" víčka. Jsem zklamaná, protože v kalíšku vypadá stín sytěji. Výdrží a nanášením jsou skvělé, jak jsem již psala kdysi. Dalo mě zabrat stín alespoň jednou nafotit na ruce. Stín by byl vhodný např. na svatební líčení, tak snad jednou využiji =D nebo je vhodný jen na zmatnění víčka, pokud je máte mastnější jako já...Uděluji 3 body a to proto, že světlý stín absolutně ztrácí pigmentaci jako stíny tmavší, škoda.


2. Rtěnka Hean - VITAMIN COCKTAIL LIPSTICK - Desert Rose

Tak moje chamtivá povaha opět neodolala a opět jsem si koupila další rtěnku =DDD Tentokrát odstín Desert Rose. Na e-shopu máte od nedávná přímo fotky rtěnek na rtech a prostě mě zaujala, tak jsem si řekla proč ne. Jedná se o tmavě vínovorůžovou barvičku s lehkým shimmrem. Na tyčince vypadá shimmer hrozně, ale jak uvidíte na rtech, tak to není taková hrůza a shimmer není nikterak výrazný. Třpytky jsou stříbrné. Rtěnka vytváří jakoby kovový povrch a to se mi hrozně líbí.




Na to, že nenávidím rtěnky s třpytkami, tak tuto jsem si zamilovala, shimmer je opravdu jemný a nikterak výrazný a dodává rtům kovové odlesky. Rtěnka se určitě nehodí k výraznějším líčením, alespoň podle mě (na fotkách vypadá méně výrazně bohužel =/), protože je sama o sobě hodně výrazná, ale k líčení vytvořené například nude stíny a nebo výše zmiňovanými stíny HEAN, je prostě naprosto perfektní a dodá ten správný šmrnc! Rtěnka je o něco tužší než například Coffe Cream (zde), touto konzistencí mi více připomíná můj milovaný Berry Shake (zde). Třpytky malinko cítíte když promnete rty, ale nic nepříjemného. Vůně je opět stejně krásná , nanášení je bombastické, je tužší což já mám radši a jedná se o opravdu krásný odstín takže za mě 4 body (5 nemůžu dát, to může dostat jen matný Berry Shake, prostě ho miluju =D). Kdyby jste hledali cokoliv dalšího o rtěnkách HEAN rozklikněte si odkazy a tam najdete podrobnější popisy =)

 

3. Krémové oční stíny v tužce - Silver

Tuto tužku jsem obdržela jako dárek na zrecenzování, takže zde je moje hodnocení =) Mě samotnou by nenapadlo si tyto stíny koupit, jsem nějaká skeptická vůči těmto stínům v tužce ani nevím proč, možná se obávám slévání do linky, což se mi vždycky stalo. Obdržela jsem stříbrný odstín (Copper je nádherný ten bych brala všemi deseti, asi si ho objednám =D). Tužka má v sobě opravdu krémový odstín, konzistencí bych ho přirovnala ke korektoru. Stříbrná je prostě stříbrná =D nevím jak to jinak popsat, prostě stříbrná =D. Balení je klasické, vysouvací tužka, nic mimořádného nic hrozného prostě klasický průměr.




Chválím výdrž, opravdu se neslévají a drží tam kam je nanesete. Odstín odpovídá představě o stříbrné. Nanášení mi moc příjemné není, nejde to z tuha ani tužka není tvrdá, ale prostě mi ta tyčinka na víčku není příjemná, radím spíše nanášet štetečkem, ale je to možná jen osobní averze a Vám to vadit nemusí. Pigmentace je velmi dobrá, mohla by být malinko lepší, je nutné místo přetřít víckrát, aby byla vrstva celistvá. Hodnotím 4 body a velice děkuji za dárek, protože bych se jinak k takto skvělému produktu asi nikdy nedokopala =D


Koupila jsem si ještě lak na nehty, ale su blbec....já si koupila stejný odstín jako jsem si koupila minule =D To je tak, když se ani nekouknu, co mám doma, ale nebojte už vím na co ho využiji =)
Z nákupu jsem nadšená, ikdyž stín mě zklamal, ale na něco se určitě využije, třeba když nebudu absolutně stíhat tak ho nanesu na celé víčko a budu mít alespoň pocit, že tam něco je (neumím si představit vylézt ven nenalíčená =D koš samozřejmě nepočítám ;). Velkou novinkou (alespoň tedy pro mě) byl stín v tužce, už jsem ho xlet neměla, tak mám zase něco jiného a zajímavého do sbírky =)

Co všechno máte od této levné a kvalitní kosmetiky? Také milujete jejich rtěnky?

2 komentáře:

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...