neděle 16. března 2014

Jordana kosmetika

16.3.2014 21:00
Krásný večer přeji,

omlouvám se za zpoždění...Vím, že jsem Vám tento článek slíbila na pátek, ale byla u mě oslava, tak jsem to jaksi nezvládla, ale dočkali jste se =)
Takže tady je můj nový nákup na Jordana cosmetics, tento článek je pokračování, ve čtvrtek jsem Vám představila Milani nákup - zde.


1. Tekuté linky Jordana - 49,-

Linky jsou u mě nepostradatelné, bez nich bych prostě nevyšla ven. Nyní jsem zvolila tuto klasiku, tekuté linky se štětečkem.
Linky jsou nádherně černé, syté a opravdu vydží celý den jak prodejce slibuje, ale pro mě hrozné zklamání. Nevím, zda jsem dostala zrovna šunt nebo to tak má být, ale rozdovojeným štětečkem fakt nezvládám udělat čistou a rovnou linku =/ škoda, jinak jsou perfektní





Kvůli nekvalitnímu stětečku strhávám dva body, protože šteteček na tekutých linkách děla 70% produktu. Pro vás ostatní doufám, že obdržíte kvalitní štetečky.

 

2. Krémové tvářenky - 79,-

Budete se divit, ale jsou to moje první krémové tvářenky, nevím proč, ale prostě jsem se těch krémových strašně bála, že budu vypadat jak Marfuša =D a bude se to strašně lesknout, o to větší překvapení byly tyto tvářenky. Koupila jsem si odstín Blushed a Coral Touch (po oranžové tvářence od sleeku jsem nějak zatížená na oranžovou =D).
Blushed je typická tmav růžová tvářenka. Coral Touch je broskvovokorálová, prostě úžasná. 
Tvářenky se skvěle nanáší a rozmazávají, malinko se leknou, ale já volím způsob - tvářenka a pak pudr - takže lesk minimalizuji a pod pudrem jde i tak skvěle vidět.



Coral Touch



Blushed



Balení je malinké, působí na e-shopu jako velké, ale je opravdu pidi. Líbí se mi myšlenka, že tato tvářenka je spíše multifunkční líčidlo, myslím si, že není problém je využít jako rtěnky nebo stíny. Pigmentace je skvělá, tak akorát, nemuíte se bát výrazného nalíčení. Výdrž je cca 5 hodin. Za mě za 4 body =)

 

3. Pískový lak - Silk Stone - 79,-

Poslední dobou jsem si pískové laky oblíbila, v jarním sluníčku se skvěle odráží a je mi fuk jestli jsou podle někoho out ;) Takže jsem si ještě dobjednávala tenhle pískový lak od Jordany. Podle fotek, které jsem nalezla na googlu, měl být lak hnědý s růžovým nádechem, prostě trošku jiný než Gabriella Salvete - Bron Sugar. Jaké bylo zklamání, když dorazil a já zjistila, že fotografie o této novince lhali. Je na 95% úplně stejný odstín jako GS, ale tím to končí....
Lak vydrží na nehtech cca 2 dny, což je hrozně málo! To nesmím úmývat nádobí, takže běžné denní práce a stejně nevydrží. Fotky, které jste viděli u linek nejsou s lakem Jordana, ale s lakem GS, který jsem měla celý týden. Dole uvidíte fotku po dvou dnech, zrovna teď vyfocenou....





Barva krásná, ale úplně stejná. Pískování je možná ještě lepší než u GS, více věrohodné. Nanášení skvělé, šteteček super, ale dva dny? Nezlobte se na mě, ale to opravdu ne.... Takže za mě tři body bohužel a už si žádný nekoupím a radějí koupím celou řadu GS.


4. Pudr - Beige - 99,-

Tento pudr jsem Vám ještě neukazovala, ale psala jsem o něm již v denních líčeních. Měla jsem odstín Classic Sand, ale na mě byl moc oranžový, takže jsem odložila do šuplíku na léto a objednala si tento světlý odstín. Tento pudr jsem si okamžitě zamilovala, především kvůli jeho nádherné vůni. Voní strašně specificky, ani nevím k čemu to přirovnat, ale je boží! Odstím je perfektní, prostě takový přirozeně světlý!





Balení obsahuje i zrcátko i houbičku pod pudrem, jak vidíte. To už je jen bonus. Tenhle pudr prostě miluju...vydrž na obličeji hrozně dlouhá, krásně splyne a skvěle zmatní. Kdo hledá super pudr tak tenhle doporučuji všemi deseti už jenom kvůli vůni! Prostě ho miluju =) Za mě plnej počet =)

Tak to je můj celý nákup na absolute cosmetics, děkuji týmu za sper nákup jako vždy. Doufám, že Vám recenze pomohla v rozhodování.

Máte někdo taky linky s takto domršeným štetečkem nebo jsem jediná? Máte Jordanu a Milani rády?



8 komentářů:

  1. Tak ten pudr vypadá skvěle, asi ze všeho nejlíp :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nicca já si zamilovala i ty krémové tvářenky, jen to chce praxi =) pudr ti vřele doporučuju =)

    OdpovědětVymazat
  3. Když já se krémových tvářenek celkově bojím - kvůli flekatění a hlavně mastnotě.. Mám strašně mastnou pleť tak raději pudruju :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nicca já se taky bála! věř mi, taky jsem je nechtěla, že se budou lesknout a slévat, ale není tomu tak a abych měla jistotu nelesknutí tak dávám tuto tvářenku pod pudr a je to perfekt!

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, to je fakt, fixační pudr mám, takže to by mělo být úplně ok :) A ty barvičky tvářenek jsou moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nicca však je zkus jsou za 80,-...to tě nezruinuje a kdyžtak pošleš dál =)

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna teď koukám na tuhle kosmetiku a zaujala mě moc ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...