pondělí 17. března 2014

Moje "novinky" od Sleek

17.3.2014
Dnes přináším přehled produktů Sleek, které jsem si nově koupila na Cosmetics4you. Kdo čeká paletky, tak Vás asi zklamu, protože jsem se rozhodla zkusit i něco jiného. Paletka Vintage Romance bude někdy začátkem dubna. 
Na fotografii vidíte i HEAN a ten Vás čeká zítra =)


Jak jsem již psala, nakupovala jsem na Cosmetics4you, poslední dobou jsem tam jak v obchodě s potravinami =D Všecko naprosto skvělé a dostala jsem opět jeden výrobek k otestování, touto cestou bych ráda paní Pavlíčkové poděkovala za vloženou důvěru a vlastně za vše, co pro mě dělá. Bez této slečny (je tak krásná, že to je pro mě prostě slečna =) bych neměla objednané od výrobců rtěnky a make-up, které nejsou ještě na trhu, takže se máte na co těšit =) TAKŽE DÍKY MOC! Hrozně si všeho cením...škoda, že nejste z Brna hned bych s Vámi šla na kafe =D

Nyní, ale již k výrobkům. Máme jich celkem 4 a jeden je naprostým překvapením!


1. Práškové stíny - In the Nude


Chtěla jsem vyzkoušet tyto "práškovky" a tenhle odstín mě strašně zaujal. Není ani hnědý, ani stříbrný, ale je to něco mezi. Barva je prostě bomba! Balení je bytelné a především hrozně velké. Takové velké balení jsem snad u žádných práškových stínů neviděla. Jedná se o třpytivý odstín, který není nikterak moc prašný, na to, že se jedná o práškové stíny.





Jediný problém je, že stíny prostě na oku nedrží bez báze... prostě se nejen slévají, ale ani nejdou pořádně bez báze nanést. S bází vydží celý dne. Stíny mají takové malé třpytky v sobě. Jsou nádherně pigmentované a nádherně rozzáří oko. Za mě 4 bodíky, myslím, že ta přilnavost bez báze by se mohla nějak vyřešit =)

2. Rtěnka - Barely There

Koupila jsem si další rtěnky, v doměnění, že opět narazím na tak krásně hutnou a tuhou rtěnku jako byla Barelly All - zde, ale bohužel se tak nekonalo...Je to balzámová rtěnka jak Baby Doll (stejný odkaz) a to já prostě nemám ráda, protože mě na rtech nevydrží. Jedná se o červenorůžový odstín, je to krásná barva.




Pigmentace je perfektní, ale výdrž je opravdu krátká. Za mě za 4 body a to je 1 bod jen za krásný odstín.

 

3. Rtěnka - Naked

Tomuhle názvu se nedalo odolat, prostě jsem jí musela mít. Na e-shopu je taková "nahá" barva, ale to mě určitě nepřislo =/ Na nálepce zespod, je také naked barva, ale vnitřek je úplně úplně o ničem jiném.
Jedná se o nepřirozeně hnědou barvu s lehkým shimrem.





Opět je balzámová a opět dlouho nevydrží. Pigmentace je slabší než u Barelly There a především barva je hrozně nepřirozená. Musím dát pod rtěnku nějakou výraznější barvu a pak to přetřít touto rtěnkou jako leskem a bude perfektně šťvnatá, takto vypadám jak mrtvola =D Za mě bohužel za 3 body, ale někomu určitě vyhovovat může.

4. Barva na rty Matte Me - Petal

Toto je hřeb celého článku! Nejedná se o rtěnku, ale o barvu na rty jako je třeba lipfinity od Max Factor. U Lipfinity jsem se často setkala s názorem, že barva jako by napíná rty. U lipfinity obsahuje ještě balzám, který se nanáší na barvu. Sleek žádný balzám neposkytuje a zasílá pouze barvu. Tato barva se nanese a cítíte jako by krystalky a pak se naprosto vsákne a jako by se zažere do rtů, jenže k žádnému pnutí nedochází. Barva po vsáknutí absolutně zmatní....prostě jí miluji.
Balení je klasické s houbičkou, jako bývá u lesků na rty a je hrozně roztomilé. Vršek je pogumovaný jako všechny produkty od Sleek a nápis jen tuto krásu doplňuje. Prostě tohle se jim povedlo na plné čáře.


Dvě milované věci dohromady!

Jediný problém je aplikace. Musí být naprosto precizní, protože jakmile přesáhnete a ihned si toho nevšimnete tak se Vám to zažere i do pleti. Navrhla bych Sleeku místo houbičky štěteček, kterým by se barva skvěle nanášela a nedocházelo by k nepřesné aplikaci.
Co se barvy týče tak pro mě je to luxus! Barva vydrží na rtech celý den! Jediné, kdy trochu vymyzí je po jídle a pití, ale jen ve středu rtů, takže přemáznete a jdete. Barva je skvěle pigmentovaná...no prostě je úžasná! Já už nevím, co bych více pěla, prostě luxus nad luxusy a Max Factor strčí hravě do kapsy....Kdybych mohla tak tomuhle produktu dám milióny hvězdiček, ale zaspamovala bych si celý blog =D Takže plný počet!!!


Největším zklamáním je pro mě rtěnka v odstínu Naked, já si prostě myslím, že nemůže sluše snad nikomu, ale klidně mě přesvědčte o opaku. Největším mazlíkem nákupu se stala barva na rty Matte me =) Jsem s nákupem spokojená.

P.S. Zde je jedna fotka pro Kyrkys.Teď už se dostatečně usmívám brouku? =)

Máte také dekorativku od Sleeku (kromě paletek)? Jak jste sní spokojené?

13 komentářů:

  1. Ta rtěnka Naked vypadá hrozně! Ani mě by neslušela ♥ Jinak zbytek krásné věcičky

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi děkujeme za Vaše krásná slova :-)

    Malý tip, který ale asi znáte. Zkuste si nejdřív štětec lehce nastříkat fixátorem (popř. použijte maličko kapek do očí) a pak naberte stíny a následně je naneste na víčko. Uvidíte neskutečný rozdíl. Já osobně tyto stíny používám jen s tímto postupem a jsou dokonalé, Je to tak intenzivní barva...

    Ještě jednou děkuji za krásná slova

    B. Pavlíčková
    PS: snad brzy dorazí nové zboží od Heanu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Kyrkys a všimla sis fotky pro tebe? =)

    OdpovědětVymazat
  4. Cosmetics4you na bázi se nanáší skvěle a to nechám vždy bázi zaschnout, ale zkusím i Váš tip =)

    Nemáte za co, je to všechno pravda!
    P.S. už aby to bylo, kdyžtak mi prosím schovejte jednu paletku Vintage romance, kterou chci s novým HEAN koupit. Děkuji mockrát =)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobře, jednu paletku shodím z shopu a schovám pro Vás.
    Jinak budu v Brně asi ve středu, jedu doprovodit manžela na výstavu Amper :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Cosmetics4you jenže já mám až do konce dubvan odpolední (do 22:00) takže se neutrhnu =( snad dojedete i po dubnu....budu doufat =)

    OdpovědětVymazat
  7. Cosmetics4you jinak samozřejmě mockrát děkuju =)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty stíny a ten poslední lesk jsou dokonalost.. :3

    OdpovědětVymazat
  9. Nicca nemohu jinak než souhlasit =)

    OdpovědětVymazat
  10. Akorát by mě zajímalo, jestli jsou ty práškové stíny více výrazné, než když mám stříbrnou přímo ve Sleek paletce. Ale asi by měly být..

    OdpovědětVymazat
  11. Nicca jsou mnohem více pigmentovanější než paletky, řekla bych, že jsou i lepší než stíny z paletky....jen musíš používat bázi, nebo já mám asi moc mastné víčko...

    OdpovědětVymazat
  12. Nejvíce se mi líbí barva na rty Matte me, naked rtěnka od sleek vypadá hozně:( Ovšem ten druhý odstín je krásný <3

    OdpovědětVymazat
  13. Katherine S To jsem ráda, že nejsu jediná komu Naked příjde hrozná =D Matte Me ti doporučuju na milión procent =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...