úterý 25. března 2014

Moje první vzorečkování

25.3.2014 16:00
Krásné zachmuřené odpoledne přeji,

dnes se už cíím líp, protože jsem se oblíkla jako normální člověk =D. Mám kozačky a kabát. Ty změny teplot mi nedělají vůbec dobře =/ Jak jste na tom vy?

Dneska se s Vám chci podělit o pár zkušeností ze vzorků. Možná budete tento tag vídávat na ém blogu častěji, ale bůh ví, kolik vzorků nasyslím =)


K tomuto nápadu mě přivedla Fashion Picnic, ta holka je neuvěřitelná, nestačím koukat, kolik vzorků dostává a nechápu, jak to dělá =D Mě nikde nic nedají, pouze v manufaktuře a jí dávají všude jen ne v Manufaktuře...my dvě jsme se hledaly, až jsme se našly =D Zrovna včera jsme si to říkaly =D

Ale, zpět ke vzorečkům. Dnes Vám ukážu tři vzorky z Manufaktury a jeden vzorek make-upu Maxfactor.


1. Jemný denní pleťový krém s bambuckým máslem a minerály z Mrtvého moře

Tento vzorek jsem obdržela ke koupi tělového másla - mimochodem perfektní, vřele doporučuji především na suché ruce! Jedná se o bílý nemastný krém, nijak neparfémovaný a vhodný pro citlivou až problematickou pleť. No upřímně, nijak mě za srdce nevzal, jeho tělový bráška je úplně jiné kafe. Tento denní krém málo hydratuje a jako by ihned vymizí. Osobně bych si tento krém na obličej nepořídila, ale pro někoho s nemocemi pleti může být výborný. Za mě 3 body.




 

2. Jemný denní pleťový krém s bambuckým máslem pro citlivou pokožku

Tento krém by měl být pro majitelky citlivé kůže, které trpí rudnutím, pálením atd. Nevím, ani proč mě ho dali, ale nemohu posuzovat nějaký krém na něco, čím netrpím, ale opět bych o něm řekla, že je nemastný ihned se vstřebá a po krému ani památky. Voní lehce po hašlerkách, což je velmi osvěžující, ale chladivý pocit po nanesení nemám. Za mě za 4 body, kvůli krásné vůni =)



3. Pleťový elixír - výživný krém s vřídelní solí a růžovým olejem

Tento krém je úplně jiné kafe! Výživný a dlouhotrvající, ale pleť nezatěžuje. Voní po růžích s podtónem soli, nikterak parfemací neobtěžuje, právě naopak. Po nanesení nádherně ovoní, ale poté již není cítit. Pleť mi udělal nádherně hydratovanou a vyživenou, něco takového jsem u krému nezažila! Má i pozitvní vlastnost - nádherně vypne pleť a vypadáte o 10 let mladší. Vřele tento krém doporučuji všem věkovým kategoríim! Musím si ho určitě zakoupit a i další výrobky z této řady! Za mě plný počet, počet něco tak fantastického se málo kdy na trhu objeví!

 

 

4. MaxFactor Ageless elixir 2in1 

Tento makeup v sobě skrývá krycí make-up a sérum. Odstín jsem obdržela hrozný, sice je to odstín Natural, ale podle mě holky jsou takto tmavě hnědé jsou jedině po dovolené. Odstín mě neodradil od vyzkoušení, ikdyž jsem musela hodně maskovat světlým pudrem. Ani nevím, kde jsem tento vzorek obdržela. Doma jsem ho našla mezi hromadou kosmetiky, když jsem si stěhovala věci do nového kosmetického stolu. Make-up je mastnějšího původu, přijde mi jako by smíchaný s krémem na obličej (přitom sérum není mastné). Na pleti krásně přilne, nevytváří mapy a jeho krycí schopnost je střední. Pro mě je určitě milým překvapením, ale nedoporučuji dávat předtím na obličej mnoho krému, jinak budete strašně mastní a ani nejlepší pudr na světě to nedokáže zmatnit. Líbí se mi především jeho krycí schopnost a výdrž celý den. Za mě 4 body a pokud se ještě prodává, tak si ho i ráda pořídím, ale ve světlém odstínu =) Jeden bod strhávám za mastnost a hutnost.



Máte také rádi vzorečky a rádi testujete novinky? Líbil by se Vám tento tag?

5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Nicca přidal(a) nový komentář k vašemu příspěvku "Moje první vzorečkování":

    Jééé, vidíš, tyhle věcičky jsem nikdy nevyzkoušela protože ty vzorky mi prostě opravdu v manufaktuře nedávají :D Ale Manufakturu mám ráda a tak mě baví si o nic číst. :)
    Jinak dvojka mě odradila hašlerkovou vůní, ale trojka zase vypadá skvěle :3
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    tento komentář jsem omylem smazala =/ =(

    OdpovědětVymazat
  3. Nicca Jinak hašlerková je opravdu jemná, nic výrazného jen takové lehunké zavanutí =)

    OdpovědětVymazat
  4. Když já hašlerky nesnášíím :D Ale ta trojka, hmm, zrovna dneska jsem koukala že mám strašné vrýsky na čele, takže bych asi měla začít s omlazující kosmetikou :D (Jinak ty vrásky a kromě toho momentálně strašně moc akné mám proto, že jsem u přítele a mou nejoblíbenější kosmetiku už u sebe pár dní nemám.. prostě pohroma)

    OdpovědětVymazat
  5. Nicca já myslela, že bydlíte s přítelem spolu =) Na vrásky podle mě bude ten elixír výborný.... jinak všichni vychvalují vichy, biodermu atd.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...