úterý 11. března 2014

Nákup z e-shopu "Kosmetika z USA"

11.3.2014 15:00
Přeji nádherné úterý!

Venku je božsky, že? Kéž by jen nelítal ten otravný hmyz =/ Taky to nesnášíte?

Dnes bych Vám chtěla ukázat kosmetiku, kterou jsem si nakoupila na e-shopu Kosmetika z USA. Dnes se podíváme jen na sadu stínů a příště Vám ukáži zbytek =) Tak pojďme na to...

Všechno začalo díky CosmeticsandThings, takže díky =) Vyvěsila na svém facebooku oznámení, že tento e-shop dělá předobjednávky na limitku eos, která je již ve světě vyprodaná. Takže jsem se na to vrhla, jak lev....to bych, ale nebyla já abych nekoupila ještě něco jiného =D

Objednala jsem v jedné objednávce limitku eosů, které přifrčí z Ameriky tak nejdříve za 14 dnů a druhou objednávku jsem vytvořila z kosmetiky, která byla skladem. E-shop sídlí v Brně, takže mě odpadli jakékoliv dopravní společnosti atd. Takže s tím to Vám nedokážu říci, ale myslím si, že to bude spolehlivé jako celý e-shop...Velmi milé jednání, skvělá domluva na osobním předání a především krásně zabalené! Velice oceňuji super dáreček k objednávce, ale o tom až v druhé části recenze =) 

Nyní, ale k nákupu. Šmejdila jsem e-shopem a říkala jsem si, co tak vzít, pak mě břinkl do očí odkaz v levém panelu "Bellápierre", tak jsem klikla a viděla jsem krabičku a v ní tři práškové stíny v odstínu Purple Storm, jako vždy jsem začala hledat recenze (já už ani jinak nenakupuju =D) a ono nikde nic, jen pár recenzí nějakých zahraničních blogerek (španělsky a německy fakt neumím =D) tak jsem si říkala, "tak to zkus a dej světu vědět zda to za to stojí" =D Cena byla 299,-, ale někde jsem četla, že normálně tento boxík stojí okolo 1000,-. No řekněte, neláká Vás něco, co je o 700,- levnější? =D

Krabička je krásná, je velká asi 20cm dlouhá a cca 10cm široká. Krabička obsahuje dvojité víko a v něm jakýsi návod jak, správně použít stíny (viz.foto) a na druhé straně se nachází popis produktu a další možné varianty (jak já bych strašně chtěla odstín Smoky eyes, ach). Krabička se otevírá z boku a vytáhnete ní plastový regálek a v něm máte vše zasazené.


Nějak jsem si ani nepřečetla, co boxík obsahuje, ale o to jsem měla větší překvapení! Myslela jsem, že mi dorazí pouze tři práškové stíny ve fialovém odstínu, ale boxík obsahuje ještě kelímek podkladové báze a dva štětce, jeden na stíny a druhý na bázi (tento šikmený používám na stínování obočí, nenapadlo by mě ho použít na primer).

Začneme štětci. V takovýchto sadách a paletkách apod. nebývají moc kvalitní štětce...zde tomu není jinak, sice nejsou úplně k ničemu a namalovat se sněma dá, ale s kvalitními štětci je prostě nelze porovnávat. Budu je používat, protože práškové stíny obsahují hrozně moc třpytek a nechci si tím zaplácat své štětce, protože ty třpytky z toho prostě nejde dostat ven. Šikmený štětec na bázi, je možná kvalitnější než štětec na stíny a primer se sním dobře nanáší, ale zanechává takové ty čárky po chlupu, takže víčko vždy poté ještě přetřu prstem. Co musím pochválit tak je design, štětce jsou z krásného a lehkého dřeva a skvěle se drží,jen ten chlup mohl být trošku jemnější a lépe propracovaný =/



Podkladová báze se nachází jediná v béžovém kelímku. Kelímek je strašně roztomilý a takový romantický prostě =D, Primer není nijak parfemovaný a konzistencí mi připomíná tuhé korektory. Skvěle se rozprostře po víčku a nádherně splyne s barvou víčka. Prostě tomuhle primeru tleskám, opravdu se jim vydařil.


Stíny jsou v malých plastových kelímcích, které jsou napůl průhledné a napůl černé (víčko) Na víčku je napsaná pouze značka, trošku mě vadí, že není na jednotlivých kelímcích napsané alespoň "light, medium, dark" nebo odstíny, aby člověk nemusel kelímky obracet, čímž dosáhne vysypání stínu do kalíšku. Stíny byly jednotlivě opatřeny fólií, kterou po prvním použití prostě nevrátíte, zde bych také doporučovala nějaký plast, který by dno kalíšku zcela zakryl, protože stín není možné sebou vozit jen tak v kabelce, vše se vám vysype do kalíšku a na víčko a jakmile otevřete tak na Vás bafne mlha třpytek a máte vše špinavé...



Odstíny jsouvelice rafinovaně promyšlené a skvěle korespondují. Nejhezčí stín je podle mě ten nejsvětlejší. Jednáá se o bílý odstín, který obsahuje zelené třpytky, které hází odlesky do fialova...no prostě krása! Foťákem jsem se to snažila zabrat, ale prostě to nejde =/ Střední odstín je klasický Lila se stříbrnými třpytkami a nejtmavší stín je tmavě fialový taktéž se stříbrnými třpytkami. No prostě jsou krásné!


Nanesla jsem si stíny bez báze a je to hrůza, stíny se jako rozsypou po víčku a nesjednotí se a hrozně odpadává ten prášek na tvář a výdrž je cca 2 hodiny a pak se stíny slijí do nevzhledné linky. Poté jsem použila stíny s bází a výdrž je cca 5 hodiny, sice se neslily do linky, ale jakoby se vytratily. Do linky se slily cca po 7 hodinách, což není tak zlé, kdyby se ale barva během 5 hodin nezačala vytrácet =/
Stíny se na bázi na nanáší lehce, okamžitě přilnou k oku, ale bez báze je to katastrofa. Na oku vypadají nádherně.


bez báze

s bází




Dneska bych Vám chtěla ukázat nový způsob hodnocení věcí v recenzích =) Sehnala jsem si krásné hvězdičky od 1 - 5, přičemž 5 hvězdiček znamená TOP a 1 hvězdička znamená absolutní propadák. Napište mi do komentářů jak se Vám líbí a zda Vám to příjde jako dobrý nápad =) Zpětně je k recenzím dodávat nebudu.

Bellápierre boxík hodnotím 3 hvězdami, za vyzkoušení rozhodně stojí a barvy jsou nádherné, ale dvě hvězdy jim bere malá výdrž a nemožnost používat bez báze. Určitě si koupím ještě sadu Smoky eyes, když na ní levně narazím, protože za plnou cenu (1000,-) určitě nestojí.

Znáte tyto stíny? Jste sněmi spokojené?

6 komentářů:

  1. Téda, tuhle značku vůbec neznám! Počkám si na fotky, rozhodně mě to zaujalo. A taky jsem nevěděla, že Kosmetika-USA sídlí v Brně... to jsou dneska objevy! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ilka omlouvám se, ale snad to čekání stálo za to =)

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo to vůbec neznám tuhle značku :) já v tomto obchodě nakupuji a nikdy jsem neměla problém, je fakt, že někdy něco trvá dýl, ale tak když vidím dodání 14dnů, tak je mi jasný, že to potrvá. Jo a mám v plánu objednat od nich nějaké tvářenky NYX :)

    OdpovědětVymazat
  4. Cosmeticsandthings já taky ne proto jsem jí prubla =) o NYX bude ta druhá část...ale ne tvářenka =) Tak pak jukni zítra to tady bude =)

    OdpovědětVymazat
  5. Wooooow, jak jsou náhledy na ruce, tak nic moc, ale jak je tam fotka oka, tak mi fakt spadla čelist, nádhera!!! Já v tomto eshopu hodně dávno kupovala Nyx kosmetiku, nikdy jsem tam vlastně na nic jiného moc nekoukala..

    OdpovědětVymazat
  6. Ilovemakeup...na té ruce to byl boj! to prostě nešlo...zkoušela jsem na slunci, ve tmě, ve stínu, pod žárovkou no prostě děs! Jinak děkuji za poklonu =) Fotky nejsou nikterak upravované, jen jsem přidala malinko na světle, ale víc nic =)
    Nyx bude zítra tak jukni =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...