sobota 29. března 2014

Naše první venčení =)

29.3.2014 21:00
Dneska to bude úplně, ale úplně na jiné brdo =) Dneska bylo tak krásně, že jsem dnes vzala poprvé ven naší ušatou a měli jsme i milou společnost - mojí prasestřenici =) 
Pokud Vás to zajímá, tak zde naleznete fotky a videa, jak se stím naše Nella poprala =)













prostě gaučovej králík, venku je to opruz =D

Pořídila jsem i dvě videa =) Snad se Vám budou líbít....hlavně to jak nám zdrhne =DDDD



Jak se Vám tento příspěvek, líbí? Chtěli by jste takových to postů více nebo nemám prudit a psát jen recenze? =D Máte někdo taky tak úžasné stvoření jako já?

2 komentáře:

  1. Ježiš, ta je úžasná <3 Máme 2 zakrslíky, ven je nevodíme, jsou to docela strašpytlové a z vodítka by se nám asi utrhli, jak by strachem utíkali :D Takže tu vaší krásku obdivuju :) A jak jí vlajou oušku za běhu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mademoiselle já se vždycky tomu musím smát když běží proti mě a jak jí ty uši skáčou =D My jí poprvé vzali na oplacený plácek, kdyby se utrhla ať nám neuteče někam do lesa =D Teď už chodíme normálně před barák a zjistila jsem, že jí vadí jediná věc.... když přijíždí auto, ale nevím proč na balkóně to ani nevnímá, ale venku se rozklepe a rozplácne a tím to skončilo a musím jí chovat a utěšovat...Jestli si z Brna, tak se můžeme domluvit a třeba jít společně...jinak tady tohle vodítko nekupuj, já taky čekala, kdy se z toho vyvleče. My už v té době měli objednaný takový ten postroj na suchý zip a z toho se ti nedostanou a to už taky v něm jančila a lítala ze strany na stranu, že se div neudusila (to jí zas vystrašil vlčák, který prošel asi 5m od ní =D)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...