neděle 16. března 2014

Planet Spa - Face Scrub

16.3.2014
Dnes se s Vámi podělím ještě o recenzi produktu Planet spa ze řady Mrtvé moře. Je to slibovaná druhá část recenze z tohoto článku.




Teneto produkt je z Avonu, ale myslím si, že to každý ví =) Série Planet spa má nový přebal a k té příležitosti i nové produkty. Tento peeling na obličej z řady Mrtvé moře je také nový. Tak pojďme na to =)
Tak jsem se rozhodla ho otestovat, protože Planet Spa miluji jak jsem již psala zde.

Výrobek slibuje hladkou jakoby vyhlazenou pleť bez přebytku mazu.
Aplikace je jednoduchá, jen vytlačení peelingu z tuby je trošku těžší. Je strašně hutný, jak vidíte na fotce. Nanese se na vlhký obličej a drbe se (nevím jak to mám nazvat =D) a poté se na obličeji nechá do zaschnutí a teprve potom se oplachuje, prostě trošku jako maska.






A ptáte se na výsledek? Prostě bomba! Mám pak tvářičku jak dětskou prdýlku =D Jiný přirovnání prostě není možný =D Maz je eliminován a póry jsou stažené.

Jediné, co mi vadí je vůně. mrtvé moře podle mě asi nevoní jak levná chlapská kolínská =D Prostě mám pocit jak kdybych si na obličej plácla starýho dědka =D

Sečteno, podtrženo za 4 body. Vše skvěle splňuje, ale ta vůně je fakt úděsná a to nejsem člověk, kterýmu by parfemované výrobky vadily, ale toto je děs. Za sebe doporučuji.


3 komentáře:

  1. Za mě Avon na pleť ne! Mám vždycky t něj alergii :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Kyrkys tak to nejsi první...moje máma se osypala po anew, ale po planet spa jsem to ještě neslyšela =/

    OdpovědětVymazat
  3. Raz som mala masku od Balei s morskými minerálmi a tá príšerne ale fakt príšerne smrdela, odvtedy sa všetkej kozmetike z morskými minerálmi alebo inými minerálmi vyhýbam zoširoka zďaleka.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...