neděle 30. března 2014

Sleek Vintage Romance

30.3.2014 19:00
Tak dnes Vám již konečně přináším slibovanou recenzi Sleek paletky v odstínech Vintage Romance. Tato paletka je z limitované edice a byla okamžitě vyprodáná, ale při druhé naskladnění se mi jí povedlo ukořistit, ale možná Vám, "nedržitelkám" této paletky, svitne naděje, protože Sleek jí pravděpodobně zařadí do své stálé nabídky =)


Je to již moje třetí paletka (bude psát i post o všech mých paletkách, máte se na co těšit =), takže s těmito paletkami mám již nějaké zkušenosti. Tyto paletky jsou u mě na druhém místě (první místo má samozřejmě Urban Decay jak jinak =), takže jsou opravdu výborné!


Paletky Sleek se řadí mezi špičku především díky svým skvěle vybraným barvičkám do jednotlivých paletek (za mě bych jich mohlo být více Nude =D ), skvělé pigmentaci a super výdrži.


Tuto paletku jsem si u paní Blanky Pavlíčkové nechala odložit, než naskladnili novinky od Heanu, abych vše mohla objednat zároveň a učinila jsem tak především proto, abych o tuto limitku nepřišla =) Tímto velmi děkuji paní Pavlíčkové za úschovu =)




S paletkou jsem spokojená tak na 75% a hned Vám vysvětlím proč. 

Paletka obsahuje klasicky 12 navzájem laděných odstínů. 
V horní řadě se nachází super bílý odstín se stříbrnými třpytkami, za což velkej palec nahoru, protože nemusíte lovit, žádné jiné stíny na projasnění vnitřního koutku. Pokračujeme dále ve zlatavých odstínech, celkem jsou zde tři, od nejsvětlejší zlatavé až po hnědozlatou, která je mým absolutním favoritem, takovou barvičku jsem nikde jinde ještě nepotkala. Poté přichází na řadu modrý stín, který je mě úplně k ničemu a nejradši bych ho vyloupla a vyměnila za nějaký béžový, který by skvěle navazoval k poslednímu cihlověhnědému stínu z horní řady.

Dolní řada obsahuje opět tři stíny od nejsvětlejší fialkovorůžové po nejtmavší, který je opět bombastický. Hned za ním navazuje krásně tmavě fialový odstín a poslední dva jsou úplně jiné. Předposlední je naprosto nepopsatelný, vypadá tmavě hnědě až burgundově se třpytkami, ale je to temně fialovohnědovínový (to je děsnej popis =D) se třpytkami, je pro mne absolutním překvapením. Poslední stín je černý se třpytkami, jak já říkám "začali jsme u bílé a končíme u černé" =).
Tři stíny jsou bez třpytek - modrý, cihlový a první fialovorůžový dole, zbytek stínu je shimmerem, nebo chcete-li se třpytkami =)



Zde pro Vás mám i ukázku, některých mých líčení vytvořených touto paletkou, není to nic převratného, ale snad se Vám bude líbit.




A v čem spočívá moje nespokojenost? Nevím jak je to možné, ale tato paletka má horší výdrž než moje dvě zbylé, po cca 5 hodinách bez báze se slijí v nevzhledné čáry, a to mi žádná předchozí neudělala. Takže k používání této paletky vřele doporučuji bázi pod oční stíny. Další věc, co mi není při chuti je ten modrý odstín. Možná je to můj subjektivní názor, ale nechápu proč tam je. Kdyby tam bylo více stínu laděno do modra (což bych si jí již nepořídila), tak to pochopím, ale proč je tam volně stojící jeden tmavě modrý stín mi je záhadou. Takže za mě 4 body a všem jí doporučuji i přes tyto "nedostatky", vlastně Vám doporučuji všechny Sleek paletky, protože něco tak super na trhu moc často není =). A jak já tvrdím, tak Sleek nemusí mít potřebu napodobovat NARS, aby byli známější, s těmito paletkami udělali pořádným boom a vzešlo to z jejich hlav, takže moje rada pro značku Sleek by zněla "kašlete na NARS (ikdyž je to božstvo, že? =D) a pusťte se do dalších takto super projektů a my Vám ruce utrháme" =)


Držitelky této paleteky, jak jste s výběrem barev spokojené? Najdete tam taky nějakou barvu, která Vám nejde na mozek?
Nedržitelky této nebo jakékoliv jiné paletky od Sleek, uvažujete o koupi?

Hezký zbytek večer Vám přeji =)

12 komentářů:

  1. těšííím se, až mi v týdnu přijde. Přiznám se, že jsem si Vintage Romance objednávala kvůli těm prvním třem stínům vlevo nahoře a vlevo dole, ale snad budu spokojená i s těmi na pravé straně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Karolina Bultasová pro mě kromě modré jsou všechny super, ale některé prostě převyšují ty další =) kde si jí objednávala?

    OdpovědětVymazat
  3. Karolina ajooo tak tam nenakupuju, tak ti nepovím, kdy ti dorazí =) pak napiš, až ti dojde =)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já mám 2 takové různobarevné paletky, takže se nedá říct že by tam nějaká barva neseděla :D Ale u paletky Acid jsou některé barvičky co se mi nelíbí :P

    OdpovědětVymazat
  5. Nicca Tak acid opravdu není moje krevní skupina =D hold jsem nude typ.... ale závidím ti to, máš větší paletu barev =)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju tu paletku a vydrzi mi bez problemu cely den:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  7. Charmedka i bez báze? Mě teda vůbec právě, ale třeba au naturel, kterou mám tak ta celý den vydrží bez báze...nevím jak je to možné, nebo mám zrovna nějaký "nedobrý" kus i to se může stát...

    OdpovědětVymazat
  8. Tak dávám vědět, že dneska mi Vintage Romance dorazila, to se ví, že jsem hnedka musela vyzkoušet :) Při otevírání paletky jsem teda myslela, že si zlámu všechny nehty, ale nakonec jsem se dovnitř dostala. Stíny na první pohled krásné, zkoušela jsem na hřbet ruky, některé mi tedy přišly méně pigmentované, ale byla to jen rychlo zkouška, takže nebudu dělat závěry.
    Konzistence stínů je zřejmě jiná, než na jakou jsem zvyklá např. u MUA, takže na technice nanášení budu muset ještě zapracovat. Zkusila jsem stín Marry in Monte Carlo a horní linku udělala stínem Bliss in Barcelona - to je překrásná fialová. Nanesla jsem na víčko bez báze, takže jsem zvědavá, jak dlouho mi na vydrží :)
    Tím jsem si splnila sen o paletce Sleek a teď budu investovat do štětců, jen se rozhodnout jaké :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Karolínko tak těmahle stínama jsem byla nalíčená včera! =D budu o tom psát post o denním líčení dneska mám ten fialový, stříbrný a Venice =) Jsou máslovitější, ale líčí se snimi skvěle. Hned si na ně zvyknete =) Jen si jí užívejte, co to jde a nakupovat další a další =)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mam doma 5 jejich paletek, krásné barvy i pigmentace, ale jediné co mi vadí, slevaji se mi carek, pokud nemám ud bázi, na jiné mi nedrží.. ale i tak je miluji..

    OdpovědětVymazat
  11. Lucie Martincová Já právě mám doma tři a jenom tady tahle se s´mi slévá....tak a teď jak je to možné, babo raď =D ale taky je miluju

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...