středa 5. března 2014

Tangle Teezer - je opravdu tak zázračný?

5.3.2014 14:00
Přeji krásné úterní odpoledne,

k tomuto článku mě přiměly názory některých holčin a blogerek. Hodně často se setkávám s názorem, že na tom hřebenu nemůže být ni zázračného oproti normálnímu kartáči, ale vězte, že může. Dnes Vám tedy ukážu v čem dle mého názoru je tak úžasný.

http://cdn.theradiancereport.com/wp-content/uploads/2013/03/tangle-teezer-Pink-Fizz-product.jpg


Nejdříve něco málo k popisu tohoto výrobku ze stránek oficiálního distributora Tangle Teezer pro ČR:

Pevnější, zdravější a zářivější vlasy můžou být Vaše, když se zbavíte vlasových zlozvyků. Všechny ty roky tahání a trhání zamotaných uzlů z Vašich vlasů špatnými kartáči způsobilo nezvratné změny ve vlasové kutikule – aniž jste o tom věděli. Přirozená obranyschopnost vlasů je tak poškozena, a proto jsou více náchylné k dalšímu poškození, jsou křehčí a tím pádem také ztrácí přirozený tvar a objem. Lesk a zářivost se vytratí a zůstanou unavené a mdlé vlasy.
Vaše budoucnost se zdravě vypadajícími vlasy začíná právě teď. Vaše vlasy se mohou stát opravdovou korunou krásy jednoduchým krokem – a to používáním profesionálního kartáče Tangle Teezeru pokaždé, když si myjete vlasy. Tento jednoduchý krok zaručí konec kolotoče poničených vlasů – množství vlasů v kartáči po česání Vám toho bude důkazem.
Během pravidelného používání sami uvidíte a ucítíte změnu. Přirozená pevnost, tvar a lesk se vrátí. Tangle Teezer slibuje napravení i těch nejzarytějších vlasových zločinců a pomáhá jim na cestě k nápravě – a to bezbolestně. Stačí, když víte jak na to. 
Zní Vám to jako reklamní blábol, který používá každá firma? Neberu Vám Váš názor, je to lehce laciné a připomíná to teleshoping, ale tato reklama narozdíl od 90% není lživá. V těchto větách se skrývá tolik pravdy až je to k pláči.


Používala jsem celé roky obyčejný hřeben, suky jsem si rozčesávala klasickým škubáním hřebenu nahoru a dolů a vytrhala si kvanta vlasů. Pak jsem uslyšela o Tanglu a všichni se mohli zbláznit...mě to zanechalo klidnou jako vždy (nekupuji nic, když jsou všichni z toho paf, to už musí být eňoňuno, abych se na to taky vrhla) a další rok možná dva čekala. Jednoho dne jsem brouzdala po slevových portálech a tady tenhle hřeben jsem zasunula tak hluboko do paměti, že jsem na něj úplně zapoměla a najednou přede mnou stála nabídka na Tangle se slevou 50%, takže místo 500,- stál pouhých 250,-.
Zkontaktovala jsem kamarádku a řekly jsme si, že to zkusíme a to z těchto důvodů:
a) měla jsem neustále splihlé vlasy (a to mám objem jak blázen) 
b) okamžitě se mi mastili
c) po rozčesání obyčejným hřebenem jsem je měla do hodiny zacuchané
d) kamarádka nerozčesala vlasy nikdy jindy než po umytí, protože se jí tak sukovali
e) měli jsme obě vlasy bez lesku a nadýchanosti (víte co myslím?)
f) vytrhaly jsme si hromady vlasů a efekt žádný


Do dvou dnů nám doručili dva krásné růžové kartáče jako vidíte nahoře. Jedná se o Tangle Teezer Elite. Po dvou dnech se začali dít věci...


Vypěstovali jsme si okamžitou závislost na těchto kartáčích, já měla konečně svoje objemné a nadýchané vlasy a kamarádka se mohla česat nejen po sprše. Okolí si okamžitě všimlo, že mám jiné - lepší vlasy a nechápalo, že za to může "obyčejný" kartáč a po vyzkoušení koukali jak blázen. 

Nevím a hlavně neumím popsat čím to je, ale ono to opravdu funguje. Takže pokud si říkáte jako já kdysi "blbej plastovej kartáč stejně nic nezmůže" tak jste na omylu. Dokáže toho kvanta, sama jsem se o tom přesvědčila. Sice si musíte zvyknout na jiný způsob držení a zaručuji, že Vám několikrát vylítne z ruky a padne na zem jak pytel brambor =D, ale jakmile si na toto zvyknete tak už ho nedáte z ruky. Všechny problémové body nahoře napravil a zlepšil.

Štětiny jsou lehce ohnuté po používání cca 3/4 roce...což je bomba...

Normální hřeben jsem již nikdy nepoužila a když jsem teď v únoru byla u kadeřnice a vzala na mě normální hřeben myslela jsem, že vyskočím z kůže...zase to tahání, zase ta splihlost a okamžité maštění..no prostě jsem to psychicky nevydržela, protože ani pročesání tanglem to nezachraňovalo a hned jsem si hlavu umyla a vyčesala tanglem a konečně jsem byla nadšená z práce kadeřnice (mám nově ombré), kterou jsem kvůli tomu hroznýmu zážitku s hřebenem zazdila =D 

Takže pokud neustále váháte, tak Vám říkám neváhejte a budete absolutně spokojené jako já a budete ho ochraňovat jak oko v hlavě. Jen bacha na padělky, jejich hrozně moc a jen kazí pověst tanglu protože jsou to krámy, kterým se po dvou dnech ohnou štětiny a efekt samozřejmě žádný nevykouzlí.

Máte Tangle? Pokud máte plánujete nákup třeba Aqua Splash? Nebo jste taglem nepolíbené a plánujete nákup? Napiště mi své názory!

11 komentářů:

  1. No nic, jdu ho objednat, přesvědčila jsi mě!:))) Mám také dlouhé vlasy a to kudlení mě nebaví a ty vytrhané vlasy...:o/ Děkuji za článek.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ráda.... fakt nebudeš litovat, ale dej si pozor odkud ho objednáváš...vím, že ho mají na parfums, byla by škoda vyhodit peníze za neoriginál =( Nemáš za co =)

    OdpovědětVymazat
  3. Neboj, jj na parfums ho objednávám, je tam jen za 280 Kč nebo tak nějak:)

    OdpovědětVymazat
  4. tak ty ceny padaj jak šílený ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, já jsem zase doteď ujetá na štětinové kartáče.. S nimi se podle mě nedá nic srovnat, ale tenhle bych prostě měla vyzkoušet a zjistit to :D :) Super článek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nicca: díky moc... jak se říká za zkoušku nic nedáš a já říkám že za zkoušku nic nedáš, protože ti garantuju, že budeš spokojená =)

    OdpovědětVymazat
  7. I já jsem nevěřila tomuto "obyčejnému" kartáči, ale dokáže fakt zázraky, miluji ho a už si nikdy nekoupím jiný.

    OdpovědětVymazat
  8. Michaela Hrabánková... jsem ráda, že nejsu jediný blázen do tangle =) díky

    OdpovědětVymazat
  9. Taky ho doma máme, dokonce dvakrát, protože jsem se o něj nechtěla dělit :D
    A díky bohu jsem k němu přišla právě tím, že můj kadeřník používá jen a pouze Tangle Teezer! Nijak ho nevnucoval, ale já viděla co to dělá za zázraky :))

    OdpovědětVymazat
  10. Mam doma vsechny druhy Tangle Teezer,vcetne toho kytickoveho pro moji malou princeznu. Je to ten nejuzasnejsi hreben na vlasy. Nepouzivam nic jinyho!

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...