čtvrtek 27. března 2014

Testování nového make-upu Hean a rtěnka z nové kolekce

27.3.2014 19:00
Přeji dnes už teplé odpoledne =)

Dnes přicházím s nejžhavějšími novinkami od Heanu. Obdržela jsem k testování nový silně krycí make-up a při té příležitosti jsem si koupila i rtěnku z nové kolekce =) Pokud hledáte korektomake-up (to jsem teď vymyslela =D), tak čtěte dál, pro někoho, kdo make-up nepotřebuje (závidím Vám) to bude asi nezáživné čtení, ale pozor mám novou NUDE rtěnku =) Jdeme na to.
 
P.S.Sleek bude zítra a pozítří (přibližně=)

1. Make-up High Definition Matte And Cover - Natural

Byla jsem opět oslovena paní Blankou, zda bych nechtěla otestovat nový make-up, který se pyšní nápisem 3 in 1 (,báze,korektor, krytí) Asi už hodně z Vás ví, že mám strašný problém s pletí především s jejím barevným nesjednocením (naposledy jsem o ní psala zde). Skoro všechny make-upy na trhu jsou lehkého až středního krytí, což pro mě znamená, že jsou naprosto k ničemu =/ Že by konečně svitla naděje? =)


Make-up je v obyčejné tubě o obsahu 30ml. Co mě velmi překvapilo, že je make-up úplně tekutý, tekutější než jeho předchůdce Studio Lift (zde), hned mě napadlo, že něco, co je tekutější nemůže být více krycí, ale opět jsem se sekla. Silně krycí make-up ode dneška nemusí být jen tuhý. No koukala jsem na to, jak z jara. Mám odstín Natural, vypadá hrozně tmavě, ale na pleti jako by zbělá a přizpůsobí se Vaší barvě pleti, ale pokud by někdo chtěl, tak jsou ještě dva světlejší odstíny, já skoro vždy beru s nápisem Natural =)




Dáme si trošku popisu, podle stránky Cosmetics4you =):

Tekutý make-up krycí a matující s dlouhou životností.
Inteligentní formule 3 v 1 spojuje tyto výhody: báze, make up, korektor
  • Matuje, skrývá nedokonalosti a vyhlazuje pokožku.
  • Díky vzorci SKIN ADAPT se perfektně přizpůsobí Vaší pleti, aniž by vytvořil efekt masky.
  • Neucpává póry, dovoluje pleti dýchat.
  • Make up se speciální technologií pro rozptyl světla Soft Focus změkčí rysy obličeje a dodává pleti svěží, zářivý vzhled.
  • Lehká textura umožňuje aplikaci beze šmouh.

Doporučuje se pro normální, smíšenou a mastnou pleť.
Obsahuje UV filtry.

Odhodlala jsem se, překonala jsem se, vyhecovala jsem se....no prostě jsem tak odvážná a zveřejním svojí tvář bez make-upu, ale nenesu rizika Vašeho infarktu =D Jiný způsob, jak by jste viděli jeho účinky mě nenapadá. Takže se nadechněte, sedněte si a srolujte trošku níž =)



Doufám, že jste přežily, protože tenhle make-up je prostě bomba. Kryje úplně skvěle, nevytváří masku (ikdyby vytvářel, tak mi je to jedno, takhle šíleně zoufala jsem), nezatěžuje pleť. Nanáší se skvěle, spojuje se a nevytváří žádné nevzhledné mapy. Po nanesení efekt silného krytí neuvidíte, působí to v ten moment hrozně =D Jste mastní a nabarvený a říkáte si "bomba, takže pěkně kecali", jenže za dvě minuty se make-up na pleti zafixuje a úplně zmatní! Takže pokud jste někde na cestách, nemusíte brát ještě pudr, vystačíte si skvěle stím to make-upem. Je lehce parfemovaný, ale nic přehnaného. Nezakryje velké pupínky, ale od čeho by pak byl korektor, že? =) Všechny barevné nerovnosti zakryl, skryl i menší flíčky a pupínky. Výdrž je cca 6 hodin, což není málo ani moc, ale každá máme pleť jinou a Vám třeba vydrží déle. Jediné, co bych mu vytkla je opravdu hodně tekutá textura, malinko hutnější by mohl být. 

Tomuto make-upu tleskám a všem, co mají problémy s pletí a zoufale hledají skvělý krycí make-up bez efektu masky ho vřele doporučuji! Za mě 4 body.


2. Rtěnka Vitamin Cocktail Intense Colour - Nude Rose


Takže jsem opět neodolala. Koupila jsem si do zásoby další rtěnku Berry Shake (recenze zde), kterou jsme vmžiku s Ilovemakeup vyprodaly =) Takže o tomto super hyper kousků se již více rozepisovat nebudu, jen podotknu, kdo nemáte, tak rychle kupujte, protože jich bylo skladem jen 8 =)

Samozřejmě mám rtěnek hrrrooozně málo =D (asi 30), takže jsem si koupila tuto novinku pro rok 2014.

Opět pár informací ze stránek Cosmetics4you:

Koktejl vitamínů pro měkké, sametově hladké rty, s Anti-Age vzorcem. Nyní ještě intenzivnější a stálejší barva.
Rtěnka s meruňkovým máslem, vitamínem E a ricinovým olejem vyživuje a regeneruje rty.
Apricot Soft Butter - meruňkové máslo s jemnou texturou působí jako obklad pro smyslná ústa: vyživuje, hydratuje a revitalizuje rty 
Obsahuje ochranu proti UV záření.

Rtěnka již tak nádherně nevoní =( Má vůni klasické rtěnky, škoda, ale není to konec světa =) Barva je opravdu intezivní a jako by se zažírá do rtů. Jestli někomu vadilo, že Vitamin Coctail je málo hydratační, tak ať si tuto novinku ani nepořizuje, protože je ještě více tužší a málo hydratační Nanášení je skvělé ikdyž je velmi hutná. Výdrž je lepší než u normální rtěnky, pokud pijete tak tam zůstane, ale nějaké větší jídlo již nezvládá a je nutné ji přetřít. 




Odstín jsem očekávala světlejší, podle fotek na e-shopu, ale je malinko hnědší a růžovou jsem tedy ani nepostřehla =/ Za mě 4 body.

 

Touto cestou bych ráda poděkovala paní Pavlíčkové za možnost otestovat tento make-up. Byla to pro mě čest. P.S. Děkuji za poukázku, kdybych omylem neshodila fakturu na zem, tak bych jí asi nenašla =D


Zaujal Vás tento make-up? Hledáte silně krycí make-up?

 

14 komentářů:

  1. Moc díky za tuhletu recenzi na make-up. Určitě ho budu chtít vyzkoušet, potýkám se s jizvami na tváři, a tak velmi ráda uvítám cokoliv krycího.
    A ta rtěnka též vypadá moc pěkně :) Akorát kosmetiku Hean vůbec neznám, tak jdu po ní zapátrat na google :)

    OdpovědětVymazat
  2. Karolina nepátrej a bež na www.cosmetics4you.cz nejlepší obchod a myslím si, že jediný kdo tuhle značku prodává =) Najdeš tam vše i z mých předchozích recenzí na Hean =) Jinak se zkus ke mě juknout tak do 14 dnů...mám objednaný Revlon Colorstay, který je taktéž silně krycí =)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna včera jsem se na stránky koukala a narazila jsem i na tento makeup, mám pleť hroznou a mastnou a začínám zvažovat koupi make upu i díky této recenzi. rtenku od Jean mám jednu a určitě budou další

    OdpovědětVymazat
  4. Me picne, krasnou plet ti udelal a hlavne ta plet vypada naprosto prirozene, jako bys mela tak hezkou plet normalne! Tyjo ta rtenka zase, ja se snazim ted nic nekupovat, ale ty rtenky od Hean me lakaji:) I tento odstin se mi libi a slusi ti.

    OdpovědětVymazat
  5. Tess: Tvé recenze postupně pročítám - na Tvůj blog jsem narazila dnes a moooc se mi tu líbí, skvělé články!

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie Martincová pro mastnější pleť je perfektní, on především "zpudrovatí", takže nezvažuj a kupuj...něco takhle super krycího jsem nepotkala už asi 10 let...tak za 14 dnů zde bude Revlon Colorstay ten má být taky silně krycí, tak snad nám svíta na lepší časy =)

    OdpovědětVymazat
  7. Ilovemakeup...z čeho tě picne? =D jina máš pravdu, prostě vypadá super přirozeně a hlavně se ten odstín srovná s tvým odstínem (v mém případě asi s 5 odstínama) a nedělá barevný stopy...je bombovní...

    Já jsem strašně přemýšlela ještě nad tím Nude, ale nevím nevím...jak bude vypadat podle mě moc mrtvolně =/ Tenhle na těch fotkách vypadá taky úplně jinak....

    OdpovědětVymazat
  8. Karolina Bultasova to jsem moc ráda, že se ti tady líbí =) Děkuji moc za pochvalu! Cením si toho....

    OdpovědětVymazat
  9. Tak táto značka Hean vyzerá super, škoda, že u nás sa nepredáva :( skvelé recenzie, hneď by som brala rúž aj makeup :)

    OdpovědětVymazat
  10. Danda prodává...přímo u paní Blanky na www.cosmetics4you.cz. Najdeš tam vše, co od Heanu mám =)

    OdpovědětVymazat
  11. Myslela som u nás na Slovensku. V tomto eshope je to poštovné na SR 250-340 Kč to je moc

    OdpovědětVymazat
  12. Danda ajo to mě vůbec nedošlo =( promiň.... tak tam ti vůbec neporadím =/

    OdpovědětVymazat
  13. Jé, konečně jsem našla recenzi toho make-upu. :D Vypadá to dobře, ale zaujala mě i ta rtěnka :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše komentáře a Váš čas =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...